طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri اقا محسن واسه فردا يه عدد تو ذهنتون بذارين نه رندوم عددي كه فكر ميكنين عمرا از اون بالا تر برم
فردا ميگم چقد شد ببينم چقد هماهنگم باهاتون

مليكابانو نه اینجوری که خب من نمی دونم چی بذارم و این تویی که با حجم درسات می دونی چقدر بخونی.
-
مليكابانو پیوسته بخونید.و تو ذهنتون آزاد باشید.نذارید خود این ساعت مطالعه کیفیت درس خوندنتون پایین بیاره در واقع از کاه کوه نسازید.
بذارید مثل ی آهنگ که بهش گوش میدید درس خوندنم در سلولاتون جاری بشه.. این آهنگ بالا رو هم گوش بدید الان واستون می ذارم و ریلکس کنید و تو ذهنتون به زیبایی ها فکر کنید به اقیانوس به جنگل به کهکشان ها و...Mohsen Taheri پس هيچي اون حرفم نميخونه با اين
كنسل -
اعداد همچی نیستن ولی یه انگیزه که هستن ما خوب شروع نکردیم وگرنه اگه بیوفتیم تو راهش خوب ادامه میدیم به شرطی که زیرش نزنیم
-
اعداد همچی نیستن ولی یه انگیزه که هستن ما خوب شروع نکردیم وگرنه اگه بیوفتیم تو راهش خوب ادامه میدیم به شرطی که زیرش نزنیم
-
MahdiNOVE من غلط بكنم
️ نميدونم چم شد يهويي نااميد شدم انگار خودم
Mohsen Taheri اگه هستين اميد تزريق كنين به ايشون
نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
-
خیلی ممنون

️
️

گير ندين به اين يكي لطفا
شب بخير