طرح تغيير چهل روزه
-
مليكابانو پیوسته بخونید.و تو ذهنتون آزاد باشید.نذارید خود این ساعت مطالعه کیفیت درس خوندنتون پایین بیاره در واقع از کاه کوه نسازید.
بذارید مثل ی آهنگ که بهش گوش میدید درس خوندنم در سلولاتون جاری بشه.. این آهنگ بالا رو هم گوش بدید الان واستون می ذارم و ریلکس کنید و تو ذهنتون به زیبایی ها فکر کنید به اقیانوس به جنگل به کهکشان ها و...Mohsen Taheri پس هيچي اون حرفم نميخونه با اين 😂 كنسل
-
اعداد همچی نیستن ولی یه انگیزه که هستن ما خوب شروع نکردیم وگرنه اگه بیوفتیم تو راهش خوب ادامه میدیم به شرطی که زیرش نزنیم
-
اعداد همچی نیستن ولی یه انگیزه که هستن ما خوب شروع نکردیم وگرنه اگه بیوفتیم تو راهش خوب ادامه میدیم به شرطی که زیرش نزنیم
-
MahdiNOVE من غلط بكنم ☹️ نميدونم چم شد يهويي نااميد شدم انگار خودم
Mohsen Taheri اگه هستين اميد تزريق كنين به ايشون 😎نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
-
خیلی ممنون :rose: :rose:
-
خیلی ممنون :rose: :rose:
MahdiNOVE خواهش می کنم.
-
صبح ساعت 7:30 منتظرتونم این بازیه کثیف رو شما شروع کردید تا اخرش باید ادامه بدید ((:
MahdiNOVE :joy: :face_with_tears_of_joy:
-
من خودم این چند وقت یکی از هدف ها این بوده که شب موقع گزارش دادن بگم 9 ساعت 10 ساعت خوندم در صورتی که قبلا برام مهم نبود امروز هم رفتم کمک پدرم وگرنه درس میخوندم
MahdiNOVE آفرین.تحسینت می کنم.