طرح تغيير چهل روزه
-
اعداد همچی نیستن ولی یه انگیزه که هستن ما خوب شروع نکردیم وگرنه اگه بیوفتیم تو راهش خوب ادامه میدیم به شرطی که زیرش نزنیم
-
MahdiNOVE من غلط بكنم
️ نميدونم چم شد يهويي نااميد شدم انگار خودم
Mohsen Taheri اگه هستين اميد تزريق كنين به ايشون
نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
نا امید نشید من یک بار دیگه سوالم رو میزارم که صبح بقیه بچها که زیر 8 ساعت میخونن نظرشون رو بگن اگه با 8 ساعت موافق باشن شروع کنیم همگی باهم .
بریم بخوابیم صبح 7:30 بیاید اینجا نظرات بچهارو بخونیم و یه روز عالی رو شروع کنیم (:
-
-
خیلی ممنون

-
خیلی ممنون

MahdiNOVE خواهش می کنم.
-
صبح ساعت 7:30 منتظرتونم این بازیه کثیف رو شما شروع کردید تا اخرش باید ادامه بدید ((:
-
من خودم این چند وقت یکی از هدف ها این بوده که شب موقع گزارش دادن بگم 9 ساعت 10 ساعت خوندم در صورتی که قبلا برام مهم نبود امروز هم رفتم کمک پدرم وگرنه درس میخوندم
MahdiNOVE آفرین.تحسینت می کنم.
-
والا بخدا من از اول اهل اینکارا نبودم 5 ساعت درسم رو میخونم زندگیم رو میکردم الان منو وسط راه میخواد تنها بزاره باید ادامه بدیم

-
MahdiNOVE آفرین.تحسینت می کنم.
-
والا بخدا من از اول اهل اینکارا نبودم 5 ساعت درسم رو میخونم زندگیم رو میکردم الان منو وسط راه میخواد تنها بزاره باید ادامه بدیم

MahdiNOVE ادامه میدیم با هم.به کمک خداوند پیروز میشیم.تو هسته ی این گروه انگاری ما 3 نفریم!!پس باید الگوی بقیه هم باشیم پس فردا اینجا نمیایم و ساعت 12 شب میایم گزارش ها رو میذاریم روی میز.
-
خوب دوستان صبح همتون بخیر لطفا قبل اینکه درس خوندن رو شروع کنید بگید موافقید از 8 ساعت شروع کنیم و هر 3 روز که تثبیت شد 8 ساعت نیم ساعت اضافه کنیم ؟ با کسایی که بیشتر از 8 ساعت میخونن کاری ندارم اونا ادامه بدن ما قراره بهشون برسیم
راستی این تاپیک قراره بسته بشه از این به بعد تو این تاپیک ادامه میدیم
https://forum.alaatv.com/topic/14060/یا-از-الان-یا-دیگه-هیچ-وقت

️
️

شب بخير