Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
سلام به همه دوستان عزیز الایی .
یه سوال در مورد القاگر دارم اگه تو مدار زیر کلید رو باز کنیم جهت جریانی که القاگر تولید میکنه کدوم جهت و از کدوم سمت وارد لامپ میشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
از راست به چپ جریان طبیعتا باید بهش بده.چون جریان مولد تا وقتی که بودپادساعتگرد بود.
حالا که میخوای کلید رو باز کنی چون جریان میخواد از بین بره این اثر خودالقایی میگه به جریان:نه تو رو خدا نرو! و یه جریانی هم جهت با اون تولید می کنه یعنی پاد ساعتگرد ولی چون شاخه ی مولد جدا شده این جریان پادساعتگرد مجبور میشه بپره تو شاخه ی لامپ و لامپ ی لحظه روشن می مونه و بلافاصله خاموش نمیشه!(از چپ به راست میشه پس تو لامپ: : ) -
ببخشید من متوجه نشدم سوالم اینه که اگه القاگر جریانی همسو با جریان اصلی تولید میکنه این جریان چطور به لامپ میرسه ؟ خوب قطعا جهت جریان القایی خلاف جهت جریان اصلی نمیشه فط میمونه جهت جریان القایی اول بره چپ بعد بالا بعد بره سمت لامپ که روشن بکنه دباره بیاد بالا و دوباره از القاگر رد بشه سوال من اینه اصلا همچین اتفاقی میوفته ؟
-
-
خیلی ممنون سوال منم همین بود
-
مرد مومن چرا ابرو میبری منم همینو گفتم دیگه یکم نحوه بیانم مشکل داشت فقط یکم
-
ناراحت چیه اتفاقا دمت گرم کلی خندیدم
-
پرت یعنی چی ؟
-
MahdiNOVE یعنی از موضوع اصلی تو القاگرها معمولا جهت جریان نیست اونم اینطور تو کنکور فقط مسئله ی عددیش اومده البته یکی دوبار هم تیپ این سوالی که تو دادی اومده بوده ولی نه اینکه جهت جریان القایی رو اینطوری بخوان.خواستن هاااااا ولی این سوال تو جدید بوده اگه بدن کشته می گیره.
ولی دمت گرم سوال قشنگی بود. -
نه این سوال اینجوری نبود این تو جزوم تمرین بود که موقع باز کردن کلید چه اتفاقی میوفته ولی برا من سوال شد خوب این جریان چطور میرسه به لامپ که روشنش میکنه از 2 3 نفر زرنگ دیگه هم پرسیدم ولی فقط شما جواب دادی پرچمت بالاست