-
سلام به همه دوستان عزیز الایی .
یه سوال در مورد القاگر دارم اگه تو مدار زیر کلید رو باز کنیم جهت جریانی که القاگر تولید میکنه کدوم جهت و از کدوم سمت وارد لامپ میشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
از راست به چپ جریان طبیعتا باید بهش بده.چون جریان مولد تا وقتی که بودپادساعتگرد بود.
حالا که میخوای کلید رو باز کنی چون جریان میخواد از بین بره این اثر خودالقایی میگه به جریان:نه تو رو خدا نرو! و یه جریانی هم جهت با اون تولید می کنه یعنی پاد ساعتگرد ولی چون شاخه ی مولد جدا شده این جریان پادساعتگرد مجبور میشه بپره تو شاخه ی لامپ و لامپ ی لحظه روشن می مونه و بلافاصله خاموش نمیشه!(از چپ به راست میشه پس تو لامپ::
)
-
از راست به چپ جریان طبیعتا باید بهش بده.چون جریان مولد تا وقتی که بودپادساعتگرد بود.
حالا که میخوای کلید رو باز کنی چون جریان میخواد از بین بره این اثر خودالقایی میگه به جریان:نه تو رو خدا نرو! و یه جریانی هم جهت با اون تولید می کنه یعنی پاد ساعتگرد ولی چون شاخه ی مولد جدا شده این جریان پادساعتگرد مجبور میشه بپره تو شاخه ی لامپ و لامپ ی لحظه روشن می مونه و بلافاصله خاموش نمیشه!(از چپ به راست میشه پس تو لامپ::
)
ببخشید من متوجه نشدم سوالم اینه که اگه القاگر جریانی همسو با جریان اصلی تولید میکنه این جریان چطور به لامپ میرسه ؟ خوب قطعا جهت جریان القایی خلاف جهت جریان اصلی نمیشه فط میمونه جهت جریان القایی اول بره چپ بعد بالا بعد بره سمت لامپ که روشن بکنه دباره بیاد بالا و دوباره از القاگر رد بشه سوال من اینه اصلا همچین اتفاقی میوفته ؟
-
ببخشید من متوجه نشدم سوالم اینه که اگه القاگر جریانی همسو با جریان اصلی تولید میکنه این جریان چطور به لامپ میرسه ؟ خوب قطعا جهت جریان القایی خلاف جهت جریان اصلی نمیشه فط میمونه جهت جریان القایی اول بره چپ بعد بالا بعد بره سمت لامپ که روشن بکنه دباره بیاد بالا و دوباره از القاگر رد بشه سوال من اینه اصلا همچین اتفاقی میوفته ؟
MahdiNOVE الان واست می فرستم.
-
-
MahdiNOVE اوه اوه چی گفتی؟؟؟؟؟
تن فارادی و لنز تو گور لرزید!!!!! -
خیلی ممنون سوال منم همین بود
-
MahdiNOVE اوه اوه چی گفتی؟؟؟؟؟
تن فارادی و لنز تو گور لرزید!!!!!مرد مومن چرا ابرو میبری منم همینو گفتم دیگه یکم نحوه بیانم مشکل داشت فقط یکم
-
مرد مومن چرا ابرو میبری منم همینو گفتم دیگه یکم نحوه بیانم مشکل داشت فقط یکم
MahdiNOVE شوخی کردم. مهدی ناراحت نشو ازم
-
MahdiNOVE شوخی کردم. مهدی ناراحت نشو ازم
ناراحت چیه اتفاقا دمت گرم کلی خندیدم
-
ناراحت چیه اتفاقا دمت گرم کلی خندیدم
MahdiNOVE این سوال کجا بود چون خیلی پرت بود خداییش.
-
MahdiNOVE این سوال کجا بود چون خیلی پرت بود خداییش.
پرت یعنی چی ؟
-
پرت یعنی چی ؟
MahdiNOVE یعنی از موضوع اصلی تو القاگرها معمولا جهت جریان نیست اونم اینطور تو کنکور فقط مسئله ی عددیش اومده البته یکی دوبار هم تیپ این سوالی که تو دادی اومده بوده ولی نه اینکه جهت جریان القایی رو اینطوری بخوان.خواستن هاااااا ولی این سوال تو جدید بوده اگه بدن کشته می گیره.
ولی دمت گرم سوال قشنگی بود. -
MahdiNOVE یعنی از موضوع اصلی تو القاگرها معمولا جهت جریان نیست اونم اینطور تو کنکور فقط مسئله ی عددیش اومده البته یکی دوبار هم تیپ این سوالی که تو دادی اومده بوده ولی نه اینکه جهت جریان القایی رو اینطوری بخوان.خواستن هاااااا ولی این سوال تو جدید بوده اگه بدن کشته می گیره.
ولی دمت گرم سوال قشنگی بود.نه این سوال اینجوری نبود این تو جزوم تمرین بود که موقع باز کردن کلید چه اتفاقی میوفته ولی برا من سوال شد خوب این جریان چطور میرسه به لامپ که روشنش میکنه از 2 3 نفر زرنگ دیگه هم پرسیدم ولی فقط شما جواب دادی پرچمت بالاست
-
نه این سوال اینجوری نبود این تو جزوم تمرین بود که موقع باز کردن کلید چه اتفاقی میوفته ولی برا من سوال شد خوب این جریان چطور میرسه به لامپ که روشنش میکنه از 2 3 نفر زرنگ دیگه هم پرسیدم ولی فقط شما جواب دادی پرچمت بالاست
MahdiNOVE خواهش می کنم.
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.