طرح تغيير چهل روزه
-
MahdiNOVE جوابش میشه 1
-
MahdiNOVE جوابش میشه 1
درستع ولی من با جوابش کار ندارم سوالم یه چیز دیگست
-
خوب من خوندم ولت سنج اختلاف ولتاژ چیزی رو نشون میده که دوسرش بهش وصله الان ولت سنج دوسرش هم به دوتا مقاومت وصله هم مولد همشون موازی هستن
MahdiNOVE یه سوال کلا فهمیدی 2 حالت داره این سوال؟؟
حالت 1) فقط یکی از کلیدا وصله
حال2)هر دو کلید رو میبنده و دو باره ولتاژ میگیره! تو این حالت چون مقاومت معادل بیرونی عوض میشه پس جریانم عوض میشه و دوباره باید IR رو حساب کنیم. فقط یه رابطه میخوایم بینRوr که از حالت اول بهمون تقدیم کرد -
حال2)هر دو کلید رو میبنده و دو باره ولتاژ میگیره! تو این حالت چون مقاومت معادل بیرونی عوض میشه پس جریانم عوض میشه و دوباره باید IR رو حساب کنیم. فقط یه رابطه میخوایم بینRوr که از حالت اول بهمون تقدیم کرداصلا بیخیال سوال شو فک کنم سوال اینه ایا تو این سوال اختلاف پتانسیل مولد با مقاومت R1 و R2 برابره ؟
-
Mohsen Taheri پدر با سه سال اختلاف سني ميدونو ترك نكن

مليكابانو همه مون با هم رقابت سالم می کنیم.دوستیم با هم.
در ضمن دود از کنده بلند میشه
-
حال2)هر دو کلید رو میبنده و دو باره ولتاژ میگیره! تو این حالت چون مقاومت معادل بیرونی عوض میشه پس جریانم عوض میشه و دوباره باید IR رو حساب کنیم. فقط یه رابطه میخوایم بینRوr که از حالت اول بهمون تقدیم کردحله داداچ گرفتم فهمیدم کجارو اشتباه میکنم ببخشید زحمتت دادم .
-
اصلا بیخیال سوال شو فک کنم سوال اینه ایا تو این سوال اختلاف پتانسیل مولد با مقاومت R1 و R2 برابره ؟
MahdiNOVE آهان تو همین شکلی که دادی؟
کلا هرچی مقاومت بیرون مولد داری رو بگیر "R توتال خارجی"(فقط یه R ها مثلا اگه 500 تام بودن باز باید معادلشونو بگیری) اگه این R توتال رو تو جریان مدار ضرب کنی دقیقا همون ولتاژ دوسر مولد میشه یعنی همونE-Ir ینی جان کلام اینه:E همیشه به دو پاره تقسیم میشه(عین گوشت قوربونی) یک بخشی اش میرسه به همه ی مقاومت های خارجی(همونR توتال) و یه بخشی ش هم هدر میره(میره واسهr که همونIr است).
حالا تو حالت اول مگه فقط یکی شون تو مدار نیست پس اون 3 ولت که ولت سنج خونده همون ولتاژ دوسر مولده و هم ولتاژ مقاومت خارجی که اینجا فقط یکی از مقاومتاست.پس می فهمیم که 1 ولتش رفته واسه r پس R میشه 3تاr. -
حله داداچ گرفتم فهمیدم کجارو اشتباه میکنم ببخشید زحمتت دادم .
MahdiNOVE ن بابا اختیار داری منم راستش الان دوباره میرم فیزیک می خونم.

-
MahdiNOVE ن بابا اختیار داری منم راستش الان دوباره میرم فیزیک می خونم.

الان ؟!
-
الان ؟!
MahdiNOVE آره دعا کن یکی دو ساعت دیگه بتونم بخونم.
-
MahdiNOVE آره دعا کن یکی دو ساعت دیگه بتونم بخونم.
داداچ شوخی کردم بابا رقیبت نمیشم چه جدی میگیری /:
-
داداچ شوخی کردم بابا رقیبت نمیشم چه جدی میگیری /:
MahdiNOVE نه بابا اصن از این حرفا نیست!

فقط باید یواش یواش خودمو به 16 ساعت نزدیک کنم.ببینم آستانم چنده.
-
MahdiNOVE نه بابا اصن از این حرفا نیست!

فقط باید یواش یواش خودمو به 16 ساعت نزدیک کنم.ببینم آستانم چنده.
Mohsen Taheri
استانه رو 9 شب اضافه میکنن نه 2 شب تراکتور نیستی که ! -
-
Mohsen Taheri
استانه رو 9 شب اضافه میکنن نه 2 شب تراکتور نیستی که !MahdiNOVE تراکتورو خوب اومدی..

-
MahdiNOVE تراکتورو خوب اومدی..

من که خودم سرم درد میکنه برم بخوابم صبح حداقل 8 9 بتونم باشم دمت گرم داداچ کاری نداری
-
یکی ی سوال کرده بود راجع به مدل کوانتومی و اوربیتال و اینا رفتم جواب بدم دیدم اینطوری نمی شه باید مقاله ش کنم واسش بفرستم. برداشته بود هزارتا سوال پرسیده بود که جواب هر کدومشم کل داشته های فیزیکمو به رخم کشید.
-
من که خودم سرم درد میکنه برم بخوابم صبح حداقل 8 9 بتونم باشم دمت گرم داداچ کاری نداری
MahdiNOVE برو شب خوش.
-
یکی ی سوال کرده بود راجع به مدل کوانتومی و اوربیتال و اینا رفتم جواب بدم دیدم اینطوری نمی شه باید مقاله ش کنم واسش بفرستم. برداشته بود هزارتا سوال پرسیده بود که جواب هر کدومشم کل داشته های فیزیکمو به رخم کشید.

️
️