b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
اقا رضا از ماشین سر در میاری؟
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com
نه متاسفانه -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خخخخخخخخخخ
رضا جون من شوخی کردم
میخواستم ببینم عکس العمل بچه ها چیه
همین کامنتو تو سایت استادم گذاشتم
-
شاید آقا رضا شوخی کرده باشن ولی حرفشون خیلی منصفانه تر از قیمت فایل استاده
وقتی که پیش آزمونی که فقط یک فصل اسید باز داره میشه 12 هزار تومان و انصاف هستش حرف داش رضا اوج انصافه.
تو این دوره زمونه همه منتظر اومدن یه دانش آموز کنکورین تا ازش یه جوری پولی بگیرن 12 هزار فقط برای یه پیش آزمون یه فصلی!!!!!!! تو اینستاگرام خود سوالات قلمچی رو دو روز قبل آزمون میفروشن 10 تومن. -
Rebwar دوست عزیز برای این فایل زحمت کشیدن استاد بعد جزوه رو میخونن بعد نظر میدن نه اینکه بگن انصاف نیست و... بدون اینکه خونده باشی
بعد اقای اقاجانی این همه کار رایگان این همه همایش رایگان تیپ تست جزوات کتاب خودشونو بصورت رایگان گذاشتن اینا انصافه ؟؟ -
بیمه تو در برابر خطرات احتمالی آزمون (دام های آموزشی)
تضمین عملکرد تو در برابر شگردهای طراحان
تضمین موفقیت تو در برابر رقبایت!#بیمه_نامه شماره 1 فردا منتشر می شود!
ویژه آزمون 15 بهمن 95 قلمچیپوشش فصل اسیدها و بازها
مباحث :
نظریه های اسید و باز
اسیدهای قوی و ضعیفشامل:
کلیه نکات (مفاهیم و نکات حفظی)
نکاتی که یک طراح برای شناسایی دانش آموران ممتاز به سراغ آن ها می رود. (در قالب #مهم_تر_از_مهم!)
تست های مرتبط کنکورهای سراسری
آزمون بدهید! (قلمچی)
آزمون بدهید! (گزینه دو)
بهمراه تحلیل کامل تست ها توسط استاد آقاجانی
اینم چیزایی که توجزوه هست !! -
Rebwar
دوست عزیز اولا که من نبودم که اون پیشنهاد رو دادم آقای محمد مهدی بود
دوما که واسه طرز فکرت بشدت متاسفم.استاد به طور رایگان داره از وقت خودش میذاره صفر تا صد شیمی رو تدریس میکنه با جزییات کامل
بعد میگی دنبال پوله؟اگه شما سال اول هست داری اسید و باز رو میخونی ایشون سال هاست داره این فصل رو درس میده
تجربیات تمام این سال هاشو به بهترین شکل کنار هم گذاشته, گذاشته در اختیار بقیه.شما بری بیرون بگی 4 صفحه متن فارسی برام تایپ کنیدفلان تومن ازت میگیرن.درمورد انصاف یکم بیشتر فکر کن لطفا -
چی دارین میگین یعنی استاد اصلا از آلا پول نمیگیره؟
یعنی رایگان میاد همایش میزاره
یعنی کلاسا رو رایگان مارایه میکنن؟
شوخیتون گرفته! بیشتر از کلاسای ازاد نگیرن کمتر نمیگیرن حالام که تو عرض 5 ماه چهار فصل رو تدریس کردن بعد اینکه ایشون با این کلاسا خیلی هم مشهور شدن شما امار کانالای اساتید اینجارو قبل و بعد فیلما مقایسه کنین قشنگ میفهمین. -
Rebwar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شوخیتون گرفته! بیشتر از کلاسای ازاد نگیرن کمتر نمیگیرن حالام که تو عرض 5 ماه چهار فصل رو تدریس کردن بعد اینکه ایشون با این کلاسا خیلی هم مشهور شدن شما امار کانالای اساتید اینجارو قبل و بعد فیلما مقایسه کنین قشنگ میفهمین.اصلا بگیم استاد پول میگیرن. اولا نوش جونشون. دوما پول گرفتن ایشون چیزی از ارزش کارشون کم نمیکنه، من فقط صفر تا صد سوم دبیرستان ایشون رو که دیدم واقعا کیف کردم، حالا چه برسه به کنکور که همه ازش تعریف میکنن. حالا ایشون یه فایلی هم دارن میفروشن توی سایتشون کسی رو مجبور نکردن که بخره یا نه. نتایج دانش آموزان ایشون نشون میده که واقعا کارشون درسته.
نمیفهمم واقعا چرا چند وقته حملاتی علیه دبیر های آلا میشه!! -
آلا و دبیرانش بهترینن مخصوصا استاد آقاجانی^^
-
شوخیتون گرفته! بیشتر از کلاسای ازاد نگیرن کمتر نمیگیرن حالام که تو عرض 5 ماه چهار فصل رو تدریس کردن بعد اینکه ایشون با این کلاسا خیلی هم مشهور شدن شما امار کانالای اساتید اینجارو قبل و بعد فیلما مقایسه کنین قشنگ میفهمین.سلام
بله همونطور که میبینید کلاسها رایگانه ولی نه به این معنا که استا پولی دریافت نکنند وهمینطوری بیان تدریس کنند .ویه نکته ی دیگه اینکه همایشایی که اساتید برگزارمیکنه هیچ ربطی به آلا نداره ویه موصوع کاملا جداگانست که به استادمربوط میشه .
نکته بعدی درمورد کانال های استاتید آلا که اونم به الامربوط نمیشه مطالبی که گفته میشه مختص خوده استاده وامار عضویت کانال دلیل براین نمیشه شما این نظرو داشته باشید مهندس آقاجانیو همه دیگه میشناسن . -
Rebwar درسته دبیرا پول میگیرن اما هر دبیری باز حاضر نمیشه که بیاد تدریس
مثلن من خودم چن وخ پیش یه دبیریرو پیشنهاد کردم
اما امکان اینکه اون دبیر قبول کنه بیاد برا تدریس خیلی کمه
چون این جوری از تعداد دانش اموزای حضوریش و سیدی هایی که میفروخت خیلی کم میشد و این ینی یه ضرر بیشتر برا اون دبیر تازه حتی این فیلما رو خیلی از معلمای کنکوریم میبینن و ممکنه تو بعضی موارد تو روش تدریسشون تجدید نظر کنن و این ینی بازم ضرر برا اون دبیر
از طرفی اساتید کنکوری تو هر شهری ام که باشن انقدری در امد دارن که فقط برا تبلیغ خودشونم که شده نیان جلو دوربین
تازه بر فرضم اگه یه دبیر برا تبلیغ خودش این کار رو بکنه پس باید انقدر کار درس باشه که برا حفظ ابرو و همین تعداد دانش اموز که داره یا برا اینکه اونایی که فیلماش رو دیدن نرن به بقیه بدش رو بگن که تعداد فروش فیلما و بچه های کلاسش کم نشه به خودش مطمئن باشه که بیاد جلو دوربین اونم از سایت رایگان که همه میتونن دانلود کنن
اگه تعداد اعضای همایشاشونم زیاد شده باشه نوش جونشون مخصوصا اقا ی اقاجانی که شیمی منو از صفر کشوند بالا
شمام یکم خوش بین باشین -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان یه پیشنهاد
بری اینکه هممون از فایل بیمه نامه استاد استفاده کنیم بیاید مثلا 22 نفر نفری500 بدیم به یکی و اون یه نفر فایل رو دانلود کنه و از تلگرام برای بقیه هم بفرسته؟این کار درست نیست از نظر اخلاقی و قانونی و شرعی
هرکس باید جدا بخره برا خودش. -
شاید آقا رضا شوخی کرده باشن ولی حرفشون خیلی منصفانه تر از قیمت فایل استاده
وقتی که پیش آزمونی که فقط یک فصل اسید باز داره میشه 12 هزار تومان و انصاف هستش حرف داش رضا اوج انصافه.
تو این دوره زمونه همه منتظر اومدن یه دانش آموز کنکورین تا ازش یه جوری پولی بگیرن 12 هزار فقط برای یه پیش آزمون یه فصلی!!!!!!! تو اینستاگرام خود سوالات قلمچی رو دو روز قبل آزمون میفروشن 10 تومن.خب شما نخرید
کسی مجبورتون نکرده -
Rebwar نمیدونه آدم به کدوم ساز این ملت برقصه ، عزیزم با این طرز حرف زدنت شعور خودت رو زیر سوال بردی ، این که پول بگیره یا نگیره به شما مربوط نمیشه شما فیلمت رو نگا کن ، دوما کدوم دبیری حاضر هست تجربیات و حاصل زحمات چندین سالش رو برای بالای 20 هزار دانش اموز رایگان قرار بده ، عزیز دلم اگه زیاد حالیته برو یه سر به آموزشگاه ... بزن ، ساعتی 400 ، 500 تومن بده بعد بیا اینجا حرف بزن ---- واقعا ادم در شعور و شخصیت بعضیا میمونه
-
سلام دوستان یه سئوال داشتم خدمت شما و استاد گرامی
-
دوستان گزینه 4 رو نادرست گفته چرا آخه آقای آقاجانی گفتن برطرف میکند کتاب کمک آموزشی میگه نه حتما باید بگی تاجایی که ممکن است تعدیل می کند