طرح تغيير چهل روزه
-
@مليكابانوانشا الله
-
%(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یری ♡سلام
ببخشین اگ دارم بعد چن روز غیبت میام...
شنبه : 1 ساعت 😐
یکشنبه : 2 ساعت نیم 😶
خوندم
دیروز گفتم هرجوری هست 9 ساعت و 10 دیقه ام رو میخونم ولی 6 ساعت و نیم شد ب خاطر ضعف خیلی شدید و سردردی ک گرفتم نتونستم ادامه بدم ...اول هفته تصمیم گرفتم آخر هفته بیام گزارش کل هفته رو بدم ولی ب ابن نتیجه رسیدم اینطوری تعهدم کم میشه...
هدف امروز : 9 ساعت و 10 دیقه (انشاءالله)
و از اون مهمتر %(#ff0000)[امشب آخر وقت حتناااا مرور میکنم....]

-
@jahad-20 ❤️❤️❤️
زهرا اينطوري نميشه چالش بذاريم اينجا؟ 😂
من و تو و my name اگه بياد 😒
@دختر-مشکی-پوش تو هم هستي؟ -
my name سلام 😍
@دختر-مشکی-پوش ميشه دكمه ي خروجو زد اينجا هم ؟ 😂 به نظرم گزارش ندم بهتره چون كيفيت مطالعه ام اومده پايين فقط دارم ميخونم كه بگم خوندم 😐
اگه ميشه من همون گزارش ندم بهتره 😐✌️مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name سلام 😍
@دختر-مشکی-پوش ميشه دكمه ي خروجو زد اينجا هم ؟ 😂 به نظرم گزارش ندم بهتره چون كيفيت مطالعه ام اومده پايين فقط دارم ميخونم كه بگم خوندم 😐
اگه ميشه من همون گزارش ندم بهتره 😐✌️باشه هرجور راحت تری 😀
گفتی چالش بذاریم برا همین گفتم چ چالشی☺ -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name سلام 😍
اگه ميشه من همون گزارش ندم بهتره 😐✌️باشه هرجور راحت تری 😀
گفتی چالش بذاریم برا همین گفتم چ چالشی☺ -
هر دوتا تاپيكو ناديده گرفتنشو تيك ميزنم ميترسم حرفام بوي نااميدي بده و اين واسه دوستام خوب نيست. واسه همه ي كمك هاتون ممنون🌹 خدانگهدار ✋
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي 🙂
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين 😊
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم💪
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه 😊
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم ✌️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه 😉
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم 🌹
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
-
سلام
-
0Alfred0 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام الان 3 تا تایپیک برای درس خوندنه چیکار کنم:dizzy_face:
سلام
برو یا الان یا هیچوقت -
@Amin-th سلامتی