طرح تغيير چهل روزه
-
@مليكابانوانشا الله
-
%(#ff0000)[بسمالله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یری ♡سلام
ببخشین اگ دارم بعد چن روز غیبت میام...
شنبه : 1 ساعت

یکشنبه : 2 ساعت نیم
خوندم
دیروز گفتم هرجوری هست 9 ساعت و 10 دیقه ام رو میخونم ولی 6 ساعت و نیم شد ب خاطر ضعف خیلی شدید و سردردی ک گرفتم نتونستم ادامه بدم ...اول هفته تصمیم گرفتم آخر هفته بیام گزارش کل هفته رو بدم ولی ب ابن نتیجه رسیدم اینطوری تعهدم کم میشه...
هدف امروز : 9 ساعت و 10 دیقه (انشاءالله)
و از اون مهمتر %(#ff0000)[امشب آخر وقت حتناااا مرور میکنم....]

-
@jahad-20
️
️
️
زهرا اينطوري نميشه چالش بذاريم اينجا؟
من و تو و my name اگه بياد
@دختر-مشکی-پوش تو هم هستي؟ -
my name سلام

@دختر-مشکی-پوش ميشه دكمه ي خروجو زد اينجا هم ؟
به نظرم گزارش ندم بهتره چون كيفيت مطالعه ام اومده پايين فقط دارم ميخونم كه بگم خوندم 
اگه ميشه من همون گزارش ندم بهتره
️مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name سلام

به نظرم گزارش ندم بهتره چون كيفيت مطالعه ام اومده پايين فقط دارم ميخونم كه بگم خوندم 
️باشه هرجور راحت تری

گفتی چالش بذاریم برا همین گفتم چ چالشی
-
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name سلام

️باشه هرجور راحت تری

گفتی چالش بذاریم برا همین گفتم چ چالشی
-
هر دوتا تاپيكو ناديده گرفتنشو تيك ميزنم ميترسم حرفام بوي نااميدي بده و اين واسه دوستام خوب نيست. واسه همه ي كمك هاتون ممنون
خدانگهدار 
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم
️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
-
سلام
-
0Alfred0 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام الان 3 تا تایپیک برای درس خوندنه چیکار کنم

سلام
برو یا الان یا هیچوقت -
@Amin-th سلامتی