سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
دانلود نشدن همایشها
-
واسه من همایش ها رو که هزینشم پرداخت کردم با هیچ دستگاهی دانلود نمیکنه چیکار کنمممممم[متن لینک]([آدرس لینک](آدرس لینک))
-
Leona styles
با دانلود منیجر گوشیت امتحان کن
با ADM و IDM نمیشه -
سلام برای دانلود همایش ها حتما باید از همون شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین وارد سایت بشید
راهنمای دانلود همایش های سایت
ابتدا برنامه ADM رو باز کنید
۱. روی علامت + بزنید
۲. در پنجره ای که باز شده در قسمت link آدرس سایت آلاء رو وارد کنید
۳. روی ایکون یا نوشته browser بزنید
۴. سایت آلاء باز میشه روی علامت فلش بزنید و در سایت لاگین کنید
حالا از پروفایلتون فیلم مد نظتون رو برای دانلود باز کنید
روی لینک دانلود بزنید
۵. در صفحه ای که باز میشه روی علامت تیک بزنید
۶. براتون پنجره ای باز میشه روی start بزنید تا دانلود شروع بشه
از add هم می تونید برای اضافه کردن به صف دانلود استفاده کنید
نکته: اگر این علامت رو مشاهده نکردین می تونید آدرسی که تو آدرس بار برنامه هست رو کپی کنید برای شما هم پنجره ای که گفتم باز میشه -
سلام خسته نباشید..دقیقا منم همین مشکل رو دارم همین الان هزینه ها رو پرداخت کردم ولی نمیشه دانلودشون کرد.روش نایب که ادمین گفته بودند هم رفتم
-
علیرضا زارع در دانلود نشدن همایشها گفته است:
سلام خسته نباشید..دقیقا منم همین مشکل رو دارم همین الان هزینه ها رو پرداخت کردم ولی نمیشه دانلودشون کرد.روش هایی که ادمین گفته بودند هم رفتم
زودتر راهنمایی کنید نتم داره تموم میشع -
لطفا این مشکل رو حل کنید برای من هم نمیشه
-
سلام و خسته نباشید. من فیلم های تفتان زیست 1 رو دانلود کردم ولی از جلسه 8 تا 15 قابل دانلود نیست. لطفا بررسی کنید. من پک رو خریدم ولی هنوز نمیتونم دانلود کنم
-
سلام ممنون
تاریخ انتشار همایش رو فکر می کنم ندیدید از سایت برای همایش رو می تونید ببینید
مشکلی پیش نیومده -
M.an بله , از IDM استفاده میکنم ولی برای همایش ها چه همایش طلایی شیمی و چه همایش تفتان عربی اقای علیمردانی لینک دانلود اشکال دارد و IDM ارور میدهد و میگوید شما اجازه دانلود این پرونده را ندارید متن اصلی پیام : the server replies that you dont permission to download this file