دانلود نشدن همایشها
-
لطفا این مشکل رو حل کنید برای من هم نمیشه
-
سلام برای دانلود همایش ها حتما باید از همون شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین وارد سایت بشید
🔶راهنمای دانلود همایش های سایت🔸
ابتدا برنامه ADM رو باز کنید
۱. روی علامت + بزنید
۲. در پنجره ای که باز شده در قسمت link آدرس سایت آلاء رو وارد کنید
۳. روی ایکون 🌐 یا نوشته browser بزنید
۴. سایت آلاء باز میشه روی علامت فلش بزنید و در سایت لاگین کنید
حالا از پروفایلتون فیلم مد نظتون رو برای دانلود باز کنید
روی لینک دانلود بزنید
۵. در صفحه ای که باز میشه روی علامت تیک✅ بزنید
۶. براتون پنجره ای باز میشه روی start بزنید تا دانلود شروع بشه
از add هم می تونید برای اضافه کردن به صف دانلود استفاده کنید
نکته: اگر این علامت✅ رو مشاهده نکردین می تونید آدرسی که تو آدرس بار برنامه هست رو کپی کنید برای شما هم پنجره ای که گفتم باز میشه@M-an همایش طلایی شیمی دانلود نمیشه لطفا درستش کنید
-
سلام و خسته نباشید. من فیلم های تفتان زیست 1 رو دانلود کردم ولی از جلسه 8 تا 15 قابل دانلود نیست. لطفا بررسی کنید. من پک رو خریدم ولی هنوز نمیتونم دانلود کنم
-
سلام و خسته نباشید. من فیلم های تفتان زیست 1 رو دانلود کردم ولی از جلسه 8 تا 15 قابل دانلود نیست. لطفا بررسی کنید. من پک رو خریدم ولی هنوز نمیتونم دانلود کنم
-
@M-an بله , از IDM استفاده میکنم ولی برای همایش ها چه همایش طلایی شیمی و چه همایش تفتان عربی اقای علیمردانی لینک دانلود اشکال دارد و IDM ارور میدهد و میگوید شما اجازه دانلود این پرونده را ندارید متن اصلی پیام : the server replies that you dont permission to download this file
-
@M-an با ADM گوشی هم که امتحان کردم همین ایراد را داشت
-
@M-an بله , از IDM استفاده میکنم ولی برای همایش ها چه همایش طلایی شیمی و چه همایش تفتان عربی اقای علیمردانی لینک دانلود اشکال دارد و IDM ارور میدهد و میگوید شما اجازه دانلود این پرونده را ندارید متن اصلی پیام : the server replies that you dont permission to download this file
-
ببینید نباید لینک رو کپی کنید
باید تنظیم کنید مرورگر دانلودش رو با idm انجام بده
رو لینک دانلود که زدین خودش با منیجر دانلود کنه@M-an مشکل من رفع شد سپاس از راهنمایی هایتون :heart_suit: :hearts:
-
سلام ممنون
تاریخ انتشار همایش رو فکر می کنم ندیدید از سایت برای همایش رو می تونید ببینید
مشکلی پیش نیومده@M-an مشکل حل شد