كنايه
-
Mohsen Taheri سلام
يادتونه گفتين هر سوالي از كنايه داشتم بيام همينجا بپرسم؟ 😀 جان جان چطوري ميشه كنايه از روح اعظم 😐مليكابانو دیگه از من سوالای تخصصی انسانی نپرس:joy: :joy: :sunglasses: :stuck_out_tongue_winking_eye: خواهشا...
- شوخی کردم بپرس اما جواباش طولانی میشه.
- یه کتاب قدیمی هم هست حالا نمی دونم تجدید چاپ شده یا نه ولی اسمش (فنون بلاغت و صناعات ادبیه) اثر علامه جلال الدین همایی همه چی داره ولی خب یه خورده قدیمه.
-
مليكابانو دیگه از من سوالای تخصصی انسانی نپرس:joy: :joy: :sunglasses: :stuck_out_tongue_winking_eye: خواهشا...
- شوخی کردم بپرس اما جواباش طولانی میشه.
- یه کتاب قدیمی هم هست حالا نمی دونم تجدید چاپ شده یا نه ولی اسمش (فنون بلاغت و صناعات ادبیه) اثر علامه جلال الدین همایی همه چی داره ولی خب یه خورده قدیمه.
Mohsen Taheri واااي چقد خوبين شما
ببينين من منشن هم اگه كردم دوست نداشتين جواب ندين من راضي نيستم از درستون بيفتين 🌸🌸🌸🌸 -
Mohsen Taheri واااي چقد خوبين شما
ببينين من منشن هم اگه كردم دوست نداشتين جواب ندين من راضي نيستم از درستون بيفتين 🌸🌸🌸🌸 -
Mohsen Taheri من هر آرايه اي گفتم شما گفتين توصيه ميكنم با اين تستو نزني چون تشخيصش سخته 😂 ترتيب پيشنهاديتون واسه دنبال گشتن آرايه ها چيه 🌹
-
Mohsen Taheri من هر آرايه اي گفتم شما گفتين توصيه ميكنم با اين تستو نزني چون تشخيصش سخته 😂 ترتيب پيشنهاديتون واسه دنبال گشتن آرايه ها چيه 🌹
@مليكاي-متحول بستگی ب تستش داره.بعضی از تستا رو طراح خودش محدودمون میکنه مثلا میگه برو دنبال فلان آرایه.یا تو بعضی تستها هم مجبور میشیم از راه سخت بریم چون طراح همه ی راه ها رو بسته و آرایه ی سخت داده.پس باید همه ی آرایه ها رو خوب بلد باشیم.اگه فرصت کردم تو همین تاپیک دوباره منشن کن تا چندتا تست بفرستم با هم حل کنیم.الان زیاد اعصاب ندارم از صبح از این بانک ب اون بانک می دوم دارم "ج ر ":beaming_face_with_smiling_eyes: می خورم
-
@مليكاي-متحول بستگی ب تستش داره.بعضی از تستا رو طراح خودش محدودمون میکنه مثلا میگه برو دنبال فلان آرایه.یا تو بعضی تستها هم مجبور میشیم از راه سخت بریم چون طراح همه ی راه ها رو بسته و آرایه ی سخت داده.پس باید همه ی آرایه ها رو خوب بلد باشیم.اگه فرصت کردم تو همین تاپیک دوباره منشن کن تا چندتا تست بفرستم با هم حل کنیم.الان زیاد اعصاب ندارم از صبح از این بانک ب اون بانک می دوم دارم "ج ر ":beaming_face_with_smiling_eyes: می خورم
Mohsen Taheri اخ ببخشيد پس 🙏🏻 بفرماييد پدر 🍵 😅
-
زمين به بهار نشست چطوري كنايه داره😕
جانم ملول گشت رو هم نوشته كنايه از خستگي و درماندگي 😕
بابا مگه اينا معناي ظاهريشون نيست كو پوشيده سخن گفتن اخه😐@شاگرد-شهيد-چمران در كنايه گفته است:
بابا مگه اينا معناي ظاهريشون نيست كو پوشيده سخن گفتن اخه😐هنری اومده گفته خو ..اونقدرام پوشیده سخن نگفته
تو مورد اول بنظرم بشه فعل بی ربط به نهاد
تو مورد دومم فک کنم فعلش کنایی هس -
بابا مگه اينا معناي ظاهريشون نيست كو پوشيده سخن گفتن اخه😐@شاگرد-شهيد-چمران در كنايه گفته است:
بابا مگه اينا معناي ظاهريشون نيست كو پوشيده سخن گفتن اخه😐زمین به بهار نشست که معنی ظاهریش میشه زمین نشست رو بهار:astonished_face: :face_with_tears_of_joy:
اون معنی دیگش میشه مثلا بهار از راه رسید یا همچین چیزی
دومی رو نمیدونم ولی -
بال و پر گشودن تو درس خسرو چرا كنايه از اماده ي مبارزه شدنه؟
اينا كه ديگه خروسن واقعا بال و پر گشودن ديگه 😕@وكيل-باشي در كنايه گفته است:
بال و پر گشودن تو درس خسرو چرا كنايه از اماده ي مبارزه شدنه؟
اينا كه ديگه خروسن واقعا بال و پر گشودن ديگه 😕:joy:
بال وپر گشودن نه به معنی این هست که بالاشونو باز کردن لزوما منظور اینه ک اماده شدن برای مبارزه
ولی به نظرم کنایه اش دوره