اللهم عجل لولیک الفرج
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده
بچه ها چند تا از شبهه هایی که درباره امام زمان وجود داره رو بیان کنین تا ببینیم میشه جوابی داد یانه
-
خب تقریبا خیلی از ماها دل و جرعت حرف زدن نداریم
-
بچه ها چند تا از شبهه هایی که درباره امام زمان وجود داره رو بیان کنین تا ببینیم میشه جوابی داد یانه
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 امام سر همه رو با شمشیر میزنه
ظهور که شد جنگ و خونریزی به پا میشه
و... -
به نظرم اینکه همه جهان به اون اضطرار میرسن باعث میشه خییلی ها منجی رو قبول کنن
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N_Pendar خب پیداش کردم جواب کتاب من اینه الان میگم بهتون
-
اصلا گفته میشه که زمان ظهور آقا جهان رو جنگ و خونریزی جهان رو فرا گرفته
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برخلاف تصور بعضی ها که فکر میکنند امام مهدی با شمشیر عدالت دریایی از خون به راه می اندازد امام عصر مظهر رافت ومهربانی هستند و مانند پیامبر ابتدا همگان را ببابیان روشن و دلایل آشکار به اسلام وقران میخوانند و بیشتر مردم به سوی ایشان میروند وحضرت تنها با کسانی که مخالفت سرسختانه میکنند و جز زبان شمشیر نمیفهمند با سلاح برخورد میکنند
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا قبل ظهور اتفاق های خاصی می افته که مردم خودشون به این باور میرسن که به منجی نیاز دارن مثل همین الان که واقعا با این وضعیت خیلیا فهمیدن
-
در موردن کشته شدن شیطان به دست امام زمان چیزی شنیدید؟
-
برخلاف تصور بعضی ها که فکر میکنند امام مهدی با شمشیر عدالت دریایی از خون به راه می اندازد امام عصر مظهر رافت ومهربانی هستند و مانند پیامبر ابتدا همگان را ببابیان روشن و دلایل آشکار به اسلام وقران میخوانند و بیشتر مردم به سوی ایشان میروند وحضرت تنها با کسانی که مخالفت سرسختانه میکنند و جز زبان شمشیر نمیفهمند با سلاح برخورد میکنند
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 یه مشکل دیگه هم که هست اینه؛ نمیشه دلایل و موضوعات رو به راحتی برای عموم مطرح کرد
شما گفتین تا پای اخراج از مدرسه رفتین میشه توضیح بدین -
@jahad-20 یه مشکل دیگه هم که هست اینه؛ نمیشه دلایل و موضوعات رو به راحتی برای عموم مطرح کرد
شما گفتین تا پای اخراج از مدرسه رفتین میشه توضیح بدیننوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N_Pendar بله دقیقا یکی از مشکلات ماهم اینه که در زمینه ظهور واقعا کتاب ها یا سخنرانی هایی نداریم که با زبان فصیح باشه و اغلب جملات گنده ای به کار برده میشه
-
@N_Pendar بله دقیقا یکی از مشکلات ماهم اینه که در زمینه ظهور واقعا کتاب ها یا سخنرانی هایی نداریم که با زبان فصیح باشه و اغلب جملات گنده ای به کار برده میشه
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 دوره های مهدویت هم هست اما متاسفانه شرایط درس اجازه نمیده موقتا
-
@jahad-20 یه مشکل دیگه هم که هست اینه؛ نمیشه دلایل و موضوعات رو به راحتی برای عموم مطرح کرد
شما گفتین تا پای اخراج از مدرسه رفتین میشه توضیح بدین@N_Pendar واقعیتش من توی مدرسه ای درس میخونم که مسولینش و دانش آموزاش خدارو هم قبول ندارن
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N_Pendar اره من مامانم میره استاد رائفی پور
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 یه دوره ای دغدغم غدیر شناسی بود الان مهدویت، کی اتصال این دو باعث نجات میشه