ریدینگ
-
جواب R8
زمان 9 دقیقه و 45 ثانیه
2
1
4
1
1
1
3
2
خداییش سبک عجیبی بود تا حالا همچین متنی نزده بودم(ببخشید می پرسم شما رشته تون چیه؟؟)
Melika KhajehMohsen Taheri دو غلط داری جوابشو شب میذارم
-
Mohsen Taheri رشته من ریاضی فیزیک بود دانشگاهم معماری خوندم
ولی می خوام کنکور زبان شرکت کنمMelika Khajeh اوه اوه.
پس شما کهنه کارید!
فقط زبان میدید چون دوست دارید یا میخواید برید دانشگاهم زبان بخونید؟؟
البته ببخشید می پرسم هااااا -
Melika Khajeh اوه اوه.
پس شما کهنه کارید!
فقط زبان میدید چون دوست دارید یا میخواید برید دانشگاهم زبان بخونید؟؟
البته ببخشید می پرسم هاااااMohsen Taheri زبان و دوست دارم ی جورایی اگه برمی گشتم عقب زبان می خوندم به نظرم آدم هر موقع بفهمه علاقش چیه باید دنبالش بره من الان فهمیدم
-
Mohsen Taheri زبان و دوست دارم ی جورایی اگه برمی گشتم عقب زبان می خوندم به نظرم آدم هر موقع بفهمه علاقش چیه باید دنبالش بره من الان فهمیدم
Melika Khajeh آهان.خب منم تصمیم دارم رفتم دانشگاه در کنارش چندتا زبان دیگه م یاد بگیرم!
راستی جوابای R8 رو نمی ذارید؟؟ -
Melika Khajeh آهان.خب منم تصمیم دارم رفتم دانشگاه در کنارش چندتا زبان دیگه م یاد بگیرم!
راستی جوابای R8 رو نمی ذارید؟؟Mohsen Taheri شب میذارم جواب R8و
-
Mohsen Taheri شب میذارم جواب R8و
-
Practice makes perfect
من هر شب ساعت 12 شب یک متن قرار می دم.و 24 ساعت بعد جواباشو میذارم. سعی می کنم لغات جدیدش رو هم بذارم.همراه با معنی.
پیشنهاد(اگه آزمون میرید متناشو اون روزی که آزمون دارید بذارید تا با هم بحث کنیم راجع بهشون و ببینیم آیا میشه تو زمان کنکور زد یعنی تو 5-6 دقیقه
خودتون سعی کنید متن رو تو زمان بزنید.هر نکته ای هم به ذهنتون رسید تو جواباتون بگید.
تاپیک رو پر کنید از بحثای مفید.
خودتونو درگیر کنید انشاالله که انتهای کار این بحثو جمع کرده باشیم. پیشرفتی برای همه مون حاصل شده باشه.
قانون)فقط هر سوال یا مطلبی دارید با"R" اندیس مشخص کنید تا بحثا منظم تر بشه مثلا جواب سوالای متن اول رو با"R1" بفرستید و...
متن اول رو الان می فرستم استثنائا!Mohsen Taheri
چن تا پیشنهاد واسه نتیجه گیری
بعد از این ک دیدی جواب سوالارو ب چن تا سوال جواب میدی
چن تا اشتباه داشتی
چی شد ک اشتباه کردی؟ بی دقتی بود؟؟ بین دو تا گزینه شک داشتی؟؟ معنی نمی دونستی ؟؟هر چی که فک می کنی دلیل اشتباهت شده رو بگو
توی کدوم نوع سوالا می لنگی؟؟(نقطه ضعفت چیه؟) -
Melika Khajeh
چند توصیه مهم و کلی برای متن خوانی
وقتی متن می خونی دانش خودتون و درباره موضوع متن با اطلاعاتی که متن داده مقایسه کن.
باید موقع خوندن متن فعال باشین یعنی با سوال هایی که مدام در حین خوندن متن از خودتون می کنین **مفهوم متن **وبیرون بکشین.
نگران معنی تک تک لغات نباشین و روی سیر موضوع متن تمرکز کنین.
با تمرین زیاد به سرعت و روان خوندنتون اضافه کنین
حتماا جملات پیچیده و طولانی رو عبارت به عبارت
بخونیندر متن های علمی ازموضوع متن یه تصویر متحرک ذهنی بسازین و موضوع و تصورش کنین.
عادتای بد متن خونی رو کنار بذارین
زیر لب زمزمه کردن هرجمله رو دوبار خوندن(بعضیا بیشتر از دوبارم می خونن مثلا خودم)و و و ترجمه به فارسی
یک روز در هفته کافی نیست برای موفقیت باید تمرین کرد.
Melika Khajeh در ریدینگ گفته است:
Melika Khajeh
وقتی متن می خونی دانش خودتون و درباره موضوع متن با اطلاعاتی که متن داده مقایسه کن.
باید موقع خوندن متن فعال باشین یعنی با سوال هایی که مدام در حین خوندن متن از خودتون می کنین **مفهوم متن **وبیرون بکشین.
بخونیندر متن های علمی ازموضوع متن یه تصویر متحرک ذهنی بسازین و موضوع و تصورش کنین.
زیر لب زمزمه کردن هرجمله رو دوبار خوندن(بعضیا بیشتر از دوبارم می خونن مثلا خودم)و و و ترجمه به فارسی
اینجور مطالب رو یه جایی بنویسید که ببینیم
شانسی اینو دیدم
ممنون -
Melika Khajeh در ریدینگ گفته است:
Melika Khajeh
اینجور مطالب رو یه جایی بنویسید که ببینیم
شانسی اینو دیدم
ممنون@TARGET خواهش من یکم بلد نبودم چجوری باید پست بذارم ازین ب بعد واسش ی موضوع جدا می ذارم
-
جواب R8
-
R9
-
نتیجه گیری R8:
دوتا اشتباه
یکی توی ایده اصلی متن.چرا غلط زدم؟؟شک داشتن بین دو گزینه و ندونستن معنی یک گزینه
دو:استنباط مفهوم از متن .چرا غلط زدم؟؟ضعیف بودن توی این جور سوالا باید بیشتر تمرین کنم -
نتیجه گیری R8:
دوتا اشتباه
یکی توی ایده اصلی متن.چرا غلط زدم؟؟شک داشتن بین دو گزینه و ندونستن معنی یک گزینه
دو:استنباط مفهوم از متن .چرا غلط زدم؟؟ضعیف بودن توی این جور سوالا باید بیشتر تمرین کنمMelika Khajeh خیلی متن تون وحشتناک بود.
من خدا رو شکر در زمینه لیزر تو فیزیک اتمی ی چیزایی می دونستم اون نشر خودب خودی و تحریکی و اینا رو یادمه دبیرمون به زبان انگلیسی گفته بود مخفف لیزر میشه
ممنون -
R9
Mohsen Taheri جواب R8:
-
1:2
-
2:2
-
3:4
-
4:4
-
5:2
زمان ۶دقیقه_سخت ترین سوال۴
-
-
Melika Khajeh خیلی متن تون وحشتناک بود.
من خدا رو شکر در زمینه لیزر تو فیزیک اتمی ی چیزایی می دونستم اون نشر خودب خودی و تحریکی و اینا رو یادمه دبیرمون به زبان انگلیسی گفته بود مخفف لیزر میشه
ممنونMohsen Taheri سطح و باید یواش یواش سختش کنی متنای علمی سخت ترین نوع سوالای readingنباید فک کنی نمیاد چون موقعی ک من کنکور ریاضی دادم یکی از همینا اومد ولی من براش آمادگی نداشتم
-
Practice makes perfect
من هر شب ساعت 12 شب یک متن قرار می دم.و 24 ساعت بعد جواباشو میذارم. سعی می کنم لغات جدیدش رو هم بذارم.همراه با معنی.
پیشنهاد(اگه آزمون میرید متناشو اون روزی که آزمون دارید بذارید تا با هم بحث کنیم راجع بهشون و ببینیم آیا میشه تو زمان کنکور زد یعنی تو 5-6 دقیقه
خودتون سعی کنید متن رو تو زمان بزنید.هر نکته ای هم به ذهنتون رسید تو جواباتون بگید.
تاپیک رو پر کنید از بحثای مفید.
خودتونو درگیر کنید انشاالله که انتهای کار این بحثو جمع کرده باشیم. پیشرفتی برای همه مون حاصل شده باشه.
قانون)فقط هر سوال یا مطلبی دارید با"R" اندیس مشخص کنید تا بحثا منظم تر بشه مثلا جواب سوالای متن اول رو با"R1" بفرستید و...
متن اول رو الان می فرستم استثنائا!Mohsen Taheri ب نظرم بهتره ریدینگ بعدیو خودت بذاری چون من ک می ذارم با کیفیت نمیشه می خواستم عکس با با دوربین بفرستم ک خطاداد
-
Mohsen Taheri جواب R8:
-
1:2
-
2:2
-
3:4
-
4:4
-
5:2
زمان ۶دقیقه_سخت ترین سوال۴
Melika Khajeh منم تو 6 دقیقه و خورده ای زدمش.
همشو درست زدم الکی الکی! -
-
جواب سوالایR9
راستی گزینه ی صحیح رو هم با رنگ سبز نشون داده! -
R10
-
Melika Khajeh منم تو 6 دقیقه و خورده ای زدمش.
همشو درست زدم الکی الکی!Mohsen Taheri آفرین