اللهم عجل لولیک الفرج
-
@N_Pendar در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
my name
این عقیده من نیست،
شنیدم که دیگران میگن ومتاسفانه هیچ پاسخ قاطعی هم نداشتم براشببینید واقعا جنگ میشه خوب ولی ن ب اون معنی ایی ک بعضی ها میخوان بسازند
هیچ وقت هیچ امام معصومی تا حالا شروع کننده جنگ نبوده و همیشه جنگ آخرین راهکار هست برا کسایی ک واقعا دارن ظلم میکنن
مث واقعه کربلا
حتی تو خود کربلا هم وسط میدون جنگ امام حسین علیه سلام قبل از اینکه کسی بره تو میدون جنگ طرف مقابل رو نصیحت میکردن و سعی میکردن با روشنگری رفتار کنن ن با جنگ
ولی خب اصرار طرف مقابل و کور شدنشون ب خاطر پول باعث شد روبروی امام حسین وای سن و بشه واقعه کربلا
مطمئنا امام زمان شروع کننده جنگ نیستن
توی روایات اومده ک دقیقا قبل ظهور یک نفر توی مکه (حتی بعضی ها میگن کنار کعبه ) یک فرد بی گناه کشته میشه
و بعد از اون صدای انامهدی دنیا رو فرا میگیره و همه با هر زبانی ک باشن متوجه این ندا میشن حالا بماند ک اون لحظه شیطان هم دست ب کار میشه تا شک بندازه تو دل مردم...
از بحث خارج نشیم
امام زمان وقتی ک میان ظلم سر ب فلک کشیده و میگن گروهی هستن ک دائما مرتکب ظلم و جنایت میشن
امام زمان توی اولین قدم ها با گفت و استدلال های منطقی سعی میکنن ک اون افراد را هدایت کنن ولی اون ها زیر بار نمیرن و حتی بعد از ظهور هم علنا ب ظلم ها و جنایات خودشون ادامه میدن و از اونجایی ک اون قدری چشم ها و گوش هاشون بسته اس دلایل روشن رو نمیفهمن (استناد ب آبه قران) و این جا دیگ تنها راه مقابله با این افراد جنگ هست
اونم فقط برای گسترش عدالت
خیلی ها سعی دارن بگن این جنگبرای مسلمون شدن اجباری مسیحی ها و یا ادیان دیگ است!!ولی واقعا اینطوری نیست
همون طوری ک گفتم 99 درصد مردم با استدلال ها بصیرت های امام زمان ب اسلام و خدا ایمان میارنو اصلا این جنگ برا مسلمون شدن اجباری نیییییست%(#ff0000)[بلکه برای ریشه کن کردن ظلم هست....]
همون طوری ک گفتم
بعد از ظهور ی عده میان پیش امام زمان و میگن ما اصلا نمیخوایم مسلمون شیم !! ب خدا هم نمیخوایم ایمان بیاریم ولی قصد آسیب زدن ب شما رو هم نداریم و نمیخوایم ب هیچ کسی ظلم کنیم واقعیت اینه ک امام زمان برای مسلمون کردن اون افراد چاقو نمیذارن زیر گلوشون تا ب زور مسلمون شن !!
با دلایل منطقی دعوتشون میکنن اون ها هم میتونن قبول نکنن (آنا هدیناه سبیل اما شاکرا و اما کفورا. ..) ولی این نیست ک ب خاطر مسلمون نشدن کشته بشن!!!!
حتی پیامبر هم همچین رویه ایی نداشتن...
و اینکه ی نکته جالب اینه ک
از نشونه های آخر الزمان این هست ک تمایل %(#ff0000)[مسیحیان] برای ظهور منجی خیلی بیشتر از مسلمون هاست...!!!! این حرفی ک زدم الان فوق العاده مشهودههرچند رسانه های غربی سعی دارن مخفیش کنن!!برای این جمله اخرم هم میتونم مدرک بیارم
ولی الان باید برم سر درسم
بعدا یادم بیارین ک بگم...بله متاسفانه، همینطوره
ولی خب چیزی که هست اینه که یه موضوع یا داده ای رو برای همه نمیشه توضیح داد، چون ممکنه طرف سطح درک و بینش پایینی داشته باشه و اونوقت سوء تفاهم و یا حتی رعب و وحشتی براش ایجاد میشه
مشکل ما اینه، من خودم حتی بعضی وقتا به اطرافیانم میگم یکم صبر کنید (توی یه موضوعی) من برم دنبالش و بینشم نسبت به اون بازشه بعد توی بحث شرکت میکنم.. -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
نشانه های حتمی عبارتند از: خروج سفیانی خسف بیداء خروج یمانی صیحه اسمانی قبتل نفس زکیه
هرکسی تا حالا درمورد اینا چیزی نشنیده بگه تا هرکدومش و مورد به مورد با دوستان توضیح بدیم
-
فکر کن همین الان ندای امام زمانت را می شنوی :هل من ناصر ینصرنی؟ چه میکنی برایش چگونه یاری اش میکنی؟
فکر کن همین الان ندای امام زمانت را می شنوی :هل من ناصر ینصرنی؟ چه میکنی برایش چگونه یاری اش میکنی؟
می دانی اصلا من وتو چقدر برای امام زمانمان وقت گذاشتیم هرجمعه ؟ هرروز؟ یا هرلحظه؟ چقدر پای قول هایمان با او ماندیم؟ چقدر توبه شکستیم؟ تا کی؟
-
حاضرم جلوی آقا جان بدم اما همین الان بیاد و یه دنیا رو از دست ظلم نجات بده حتی اگه به قیمت این باشه که من هیچوقت به آرزوی دیدار نرسم
-
دارد زمان آمدنت دیر میشود
دارد جوان سینه زنت پیر میشود
.. -
سخنان پیامبر(ص) در مورد آخر الزمان
روزگاری بیاید که مردم شان آنچنان از علما بگریزند که گوسفند از گرگ گریزد. در آن هنگام، خداوند آنها را به سه بلا دچار سازد : نخست آنکه برکت از مالشان بگیرد ، دوم: ستمگران را بر آنها مسلط سازد و سوم انکه بی ایمان از دنیا بروند .یکی از اصحاب از پیامبر پرسید: یا رسول الله دین مردم شان چگونه خواهد بود؟
پیامبر فرمود : زمانی بر مردم بیاید که هر کس دین خویش را به سختی حفظ کند . دینداری شان بسان کسی ماند که آتش در دست خود نگه دارد. -
«امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
المُنتَظِرُ لِلثّانی عَشَر كَالشّاهِرِ سَیفَهُ بَینَ یدَی رُسولِ الله صلیالله علیه و آله یذُبُّ عَنهُ.
کسی که در انتظار امام دوازدهمین خود به سر میبرد همانند کسی است که در رکاب رسول خدا(صلیالله علیه و آله و سلم) شمشیر کشیده و از آن حضرت دفاع مینماید. -
نشانه های حتمی عبارتند از: خروج سفیانی خسف بیداء خروج یمانی صیحه اسمانی قبتل نفس زکیه
«امام محمدباقر (علیهالسلام)»:
وَ قَتلُ غلامٍ مِن آلِ مُحمّدٍ عَلیهِمُ السلامُ بَینَ الرُّكنِ و المَقامِ اِسمُهُ محمدُبنُ الحَسَنِ «اَلنَّفسُ الزّكیةِ».
(از علائم نزدیک ظهور حضرت) جوانی از آل محمد(علیهالسلام) به نام محمد بن الحسن «نفس زکیه» میان رکن حجرالاسود و مقام ابراهیم به شهادت میرسد. -
حضرت مهدی(ع):
إنّا غَیرُ مُهمِلینَ لِمُراعاتِكُم ولا ناسین لِذِكرِكُم و لَولا ذلِكَ لَنَزلَ بِكُم اللّأْواءُ وَاصطَلَكُمُ الأَعداءُ.
ما در رعایت حال شما هیچ کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم وگرنه محنت و دشواریها شما را فرا میگرفت و دشمنان شما را از بُن و ریشه قلع و قمع میساختند. (بحار، ج ٥٣، ص ٧٢)