پارادوکس
-
@jahad-20 چجوری معنی کردی؟؟؟بگو تا بفهمیم ما هم
Mohsen Taheri بسیار سخت میدانم

-
Mohsen Taheri بسیار سخت میدانم

@jahad-20 میفرماید ک "پیمانی ک با من بستی رو ب نظرم خیلــــــــــــی سست میاد معشوق جون!خیلـــــــــــــی"
(اون سخت معنی فراوان، زیاد و بسیار می دهد)! -
@jahad-20 میفرماید ک "پیمانی ک با من بستی رو ب نظرم خیلــــــــــــی سست میاد معشوق جون!خیلـــــــــــــی"
(اون سخت معنی فراوان، زیاد و بسیار می دهد)!Mohsen Taheri خب منم که هکین و گفتم بسیار سخت میدانم ولی خب چی این پارادوکس داره؟
-
اصلاپارادوکس
چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟ -
اصلاپارادوکس
چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@jahad-20 اها
مرسی -
Mohsen Taheri خب منم که هکین و گفتم بسیار سخت میدانم ولی خب چی این پارادوکس داره؟
@jahad-20 شاید تازه شاید ی نیمچه پارادوکسی داشته باشه!!!(که بازم من اگه تو تست بدن بهم نمی گیرمش و میرم سراغ بقیه ی گزینه ها)
ب نظرم پارادوکسش تو اینه که به نظر شاعر: اون طرفش که باهاش عهد بسته ،پیمان بسته طبیعتا نمی بایست پیمانشو سست می کرده ولی خب برعکسش اتفاق افتاده و پیمانِ طرف خیلی سست از آب دراومده!!!!!(بازم میگم ب نظر من این اصن پارادوکس نیست چون بالاخره پیمان ها هم میتونن محکم اجرا بشن و هم سست و متزلزل باشن! مث همین پیمان برجامی که ترامپ پاره ش کرد یعنی خداییش آقای ظریف می دونست این پارادوکس داره و ی روزی میزنن زیرش ولی انجامش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
-
@jahad-20 شاید تازه شاید ی نیمچه پارادوکسی داشته باشه!!!(که بازم من اگه تو تست بدن بهم نمی گیرمش و میرم سراغ بقیه ی گزینه ها)
ب نظرم پارادوکسش تو اینه که به نظر شاعر: اون طرفش که باهاش عهد بسته ،پیمان بسته طبیعتا نمی بایست پیمانشو سست می کرده ولی خب برعکسش اتفاق افتاده و پیمانِ طرف خیلی سست از آب دراومده!!!!!(بازم میگم ب نظر من این اصن پارادوکس نیست چون بالاخره پیمان ها هم میتونن محکم اجرا بشن و هم سست و متزلزل باشن! مث همین پیمان برجامی که ترامپ پاره ش کرد یعنی خداییش آقای ظریف می دونست این پارادوکس داره و ی روزی میزنن زیرش ولی انجامش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
Mohsen Taheri اره دیگم منم میگم پارادوکس نداره ولی کتاب میگه داره
-
Mohsen Taheri اره دیگم منم میگم پارادوکس نداره ولی کتاب میگه داره
@jahad-20 میشه تصویرش رو بذاری؟؟؟
کتاب درسی میگه؟؟
ببین من گفتم ب نظر من اینطوری گرفته ک: عهد سست رو پارادوکس گرفته و الا اون "سخت" رو که ولش کن اون معنی فراوان میده.ولی اینکه عهد معشوق سسته شاید پارادوکس داره -
@jahad-20 میشه تصویرش رو بذاری؟؟؟
کتاب درسی میگه؟؟
ببین من گفتم ب نظر من اینطوری گرفته ک: عهد سست رو پارادوکس گرفته و الا اون "سخت" رو که ولش کن اون معنی فراوان میده.ولی اینکه عهد معشوق سسته شاید پارادوکس دارهMohsen Taheri نه کتاب کارم میگه با کامپیوترم نمیتونم عکس بزارم شرمنده یه تسته میگه کدوم پارادوکس نداره بعد بیتی که این مصرع توش هست و جز اونایی گرفته که پارادوکس داره
-
Mohsen Taheri نه کتاب کارم میگه با کامپیوترم نمیتونم عکس بزارم شرمنده یه تسته میگه کدوم پارادوکس نداره بعد بیتی که این مصرع توش هست و جز اونایی گرفته که پارادوکس داره
@jahad-20 آهان خوب عزیز من کل بیتو چرا نمی ذاری آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدمو سکته میدی؟
رفتی اون تیکه شو ک به نظر خودت پارادوکسه میذاری؟؟ -
@jahad-20 آهان خوب عزیز من کل بیتو چرا نمی ذاری آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدمو سکته میدی؟
رفتی اون تیکه شو ک به نظر خودت پارادوکسه میذاری؟؟Mohsen Taheri نه خودشم همین و گرفته امان از بی دقتی آقا فهمیدم

-
Mohsen Taheri نه کتاب کارم میگه با کامپیوترم نمیتونم عکس بزارم شرمنده یه تسته میگه کدوم پارادوکس نداره بعد بیتی که این مصرع توش هست و جز اونایی گرفته که پارادوکس داره
@jahad-20 من رفتم رو نت دیدم...بیتت اینه؟
من عهد تو سخت سست میدانستم / بشکستن آن درست میدانستم
حالا قوی تر شد پارادوکسش(قشنگ تو مصرع بعدی نمایانه)
اینکه شکستن عهد رو کار درستی بدونی واقعا پارادوکس داره -
Mohsen Taheri نه خودشم همین و گرفته امان از بی دقتی آقا فهمیدم

@jahad-20 آهان!!!چی شد الان؟؟
-
@jahad-20 آهان!!!چی شد الان؟؟
Mohsen Taheri نه اخرش کتاب نوشته این سوال اشکال داره من ندیدم ولی بشکستن ان درست میدانم دیگه کجاش پارادوکس داره؟
-
Mohsen Taheri نه اخرش کتاب نوشته این سوال اشکال داره من ندیدم ولی بشکستن ان درست میدانم دیگه کجاش پارادوکس داره؟
@jahad-20 پارادوکسش میگم باز نسبیه باید ببینیم بقیه ی گزینه ها چی میگن.
پارادوکس ب این میگن:بر لبم کس خنده ای هرگز ندید الا مگر/ در میان گریه بر احوال خود خندیده ام -
@jahad-20 پارادوکسش میگم باز نسبیه باید ببینیم بقیه ی گزینه ها چی میگن.
پارادوکس ب این میگن:بر لبم کس خنده ای هرگز ندید الا مگر/ در میان گریه بر احوال خود خندیده امMohsen Taheri خب بله اشکالشم همینه که تو کتابای درسی ما یه بیت هایی میارن که کاملا مشهوده پارادوکس داره ولی موقع تست الان همین تست سراسری بوده تازه کتاب ویرایشش کرده بود
-
Mohsen Taheri خب بله اشکالشم همینه که تو کتابای درسی ما یه بیت هایی میارن که کاملا مشهوده پارادوکس داره ولی موقع تست الان همین تست سراسری بوده تازه کتاب ویرایشش کرده بود
@jahad-20 سراسری کدوم سال؟؟؟؟
من برم اصلش رو ببینم. -
@jahad-20 سراسری کدوم سال؟؟؟؟
من برم اصلش رو ببینم.Mohsen Taheri نوشته انسانی 89
-
Mohsen Taheri نوشته انسانی 89
@jahad-20 سوالشو دیدم با گزینه های اون سوال فقط 4 میخوره.
پارادوکس سایر گزینه ها:
1)چشمِ خوشِ بیمار
مگه میشه هم خوش باشه هم بیمار
2)تو اهل فضل و دانشی،همین گناهت بس
میگه دوره و زمونش خیلی خراب شده چون تویی که اهل علم و دانش هستی گناهکار تلقی میشی(خب این پارادکسه دیگه چون همه جای دنیا اهل فضل و...از جایگاه بالایی برخوردارن)
3)ای که در آغازِ پایانی هنوز
دانش آموز میپرسه استاد اجازه این در آغاز پایان بودن یعنی چی؟؟؟بعد استاد می فرماید عزیزم ببین یعنی پایانِ آغازِ...نه ببخشید یعنی آغازِ پایانِ کارِ من فرا رسیده....!!!ببخشید چی شد؟؟؟اگه آغازه خب آغازه دیگه و اگرم پایانه خب پایانه یعنی شاعر میتونست بگه من در پایان کارم قرار دارم ولی گفته من در آغازِ پایانِ مکارم هستم!!! می بینی خواسته زیباترش کنه ب اصطلاح پارادوکسیده

سوال17
13960325pb2g2a8274.pdf