اللهم عجل لولیک الفرج
-
اگه به نکته عکس پی نبردید :
اولی نماد شیطان پرستیه اما دومی به خاطر نفوذ شیطان پرست ها به عربستان این نماد به یک دیوار تبدیل شده -
@N_Pendar در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خورشید تا ابد پشت ابر نیست..
بله و از اونجایی که اونا خیلی دقیق تر از ما روایات مارو میخونن الان تو برج هایی که جلوی کعبه ساختن تک تیرانداز هارو مامور کردن تا به محض ظهور حضرت ایشون و شهید کنن ولی خب وعده ظهور حقه
@jahad-20 جان من؟
کدوم برج، چرا خبر یا عکسی ازش نیست؟ -
اگه به نکته عکس پی نبردید :
اولی نماد شیطان پرستیه اما دومی به خاطر نفوذ شیطان پرست ها به عربستان این نماد به یک دیوار تبدیل شده -
بعید نیست در آینده نه چندان دور اصلا همینم بردارن که یه موقع به شیطون پرستای عزیز برنخوره
-
Vonarian برج باببل حالا پیدا کردم چیزایی که ازش شنیدم و میزارم اینجا خیلی جالبه گوش کنید حتما
-
@jahad-20 بله میخواستم به همین نتیجه برسم که از طرفی در کنار کعبه برج ساعتی بلندتر از خانه خدا ساخته شده تا نشان دهند که مثلا شیطان بزرگتر از ...
-
پیروز اونی ک به بچه ی یمنی رحم نمی کنه
دیگه این چیزا سرش نمیشه -
@jahad-20
برای کرونا و اینا تعطیل کردن فک کنم یا دلیل دیگه داره؟ -
@N_Pendar در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در مورد پدر و پسر در آیین مصر چیزی شنیدین؟
نه بگین تا ما هم بدونیم
-
امام علی گفتن در سال 70 حکومت به دست ائمه میبرسه ولی چرا نرسید و حرف ایشون محقق نشد چون مردم با امام زمانشون همکاری نکردن
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امام علی گفتن در سال 70 حکومت به دست ائمه میبرسه ولی چرا نرسید و حرف ایشون محقق نشد چون مردم با امام زمانشون همکاری نکردن
بله متاسفانه مردم امامشونو دعوت کردن اما پشتشو خالی کردن
-
@jahad-20 بله میخواستم به همین نتیجه برسم که از طرفی در کنار کعبه برج ساعتی بلندتر از خانه خدا ساخته شده تا نشان دهند که مثلا شیطان بزرگتر از ...
-
پیروز برج ساعت بهانه ست، قوم بی عقل فکر میکنن از بلند ترین ساختمان میشه امام رو کشت
حتی ساختارش جوریه که یه تایمی سایه ش میوفته رو کعبه -
Vonarian در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20
برای کرونا و اینا تعطیل کردن فک کنم یا دلیل دیگه داره؟اونا به دنبال بهونه بودن بهونه هم که اومد دستشون
@jahad-20
بهونه برای چی؟ اتفاقا کلی سودشونه، راحت زورشونو میگن عقدهایا