اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20 کلا اینجور مطالب سنیگنن برا همین سعی کردم بپرسم...
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v اره خداییش جمله هایی که برا عقایدشون گفته خیلی سنگینه اصلا باید همیشه پرسید بلاخره چهارتا عاقل تر از من وشما پیدا میشن اینجا جواب بدن حالا متوجه فرقه شدید؟
-
@m-v اره خداییش جمله هایی که برا عقایدشون گفته خیلی سنگینه اصلا باید همیشه پرسید بلاخره چهارتا عاقل تر از من وشما پیدا میشن اینجا جواب بدن حالا متوجه فرقه شدید؟
@jahad-20 عارع والا...عارع گرفتم چی شد مرسی
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v خب خداروشکر یاعلی
-
ب نظر شماها ما ک دینمون تو شناسنامه زده نشده....
چرا خودمون و شیعه می دونیم و مسلمان ...؟؟ -
ب نظر شماها ما ک دینمون تو شناسنامه زده نشده....
چرا خودمون و شیعه می دونیم و مسلمان ...؟؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-v سلام ببخشین میخواستم دیشب جواب بدم صفحه کلیدم خراب شد
خب ما وقتی به دنیا اومدیم مادر و پدرمون بهمون گفتن شیعه ای و مسلمون ولی ما حق انتخاب داریم میتونیم بریم تحقیق کنیم اگه دین بهتری پیدا کردیم بریم سراغ اون -
@m-v سلام ببخشین میخواستم دیشب جواب بدم صفحه کلیدم خراب شد
خب ما وقتی به دنیا اومدیم مادر و پدرمون بهمون گفتن شیعه ای و مسلمون ولی ما حق انتخاب داریم میتونیم بریم تحقیق کنیم اگه دین بهتری پیدا کردیم بریم سراغ اون@jahad-20 سلام ن خواهش میکنم مرسی ک براتون مهم بود...
خب تغیر دین ک جرمه! -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v نه کی گفته شما برین تحقیق کنین از منابع قرانی و اسلامی
درضمن اون روزم گفتم خدا میگه کسایی که پیرو دین یهود و مسیح و... اینا در زمانی که پیامبرش اومده بودن درستکارن ولی وقتی یک دین کامل تری مثل اسلام اوردم براشون دیگه نمیتونن بگن نه ما میخوایم همون دین وداشته باشیم -
@m-v نه کی گفته شما برین تحقیق کنین از منابع قرانی و اسلامی
درضمن اون روزم گفتم خدا میگه کسایی که پیرو دین یهود و مسیح و... اینا در زمانی که پیامبرش اومده بودن درستکارن ولی وقتی یک دین کامل تری مثل اسلام اوردم براشون دیگه نمیتونن بگن نه ما میخوایم همون دین وداشته باشیم@jahad-20 ن خب جرمه تو ایران .... عارع اینم حرفیه
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v من که نشنیدم جرم باشه ولی شما تحقیق بکنین درباره ادیان دیگه ببینین که چقدر اسلام کاملتر وبهتره
-
@m-v من که نشنیدم جرم باشه ولی شما تحقیق بکنین درباره ادیان دیگه ببینین که چقدر اسلام کاملتر وبهتره
@jahad-20 ن اینکه میدونم کاملتره .. فقد سوال شده بود برام
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#تلنگر
تقویم زندگی امسال مون هم به پایان رسید؛ اما ظهور امام زمان باز هم محقق نشد.
معنیِ ۱۱۸۱ بهار، بدونِ ربیع الانام اینه که دعا لازمه اما به تنهایی کافی نیست.
اگه هزار سال دیگه هم فقط خونه هامون رو خونه تکونی کنیم اما دلامون رو از تارِ عنکبوتِ گناه و گرد و غبارِ غفلت و بیخیالی نسبت به حضرت پاک نکنیم، از ظهور خبری نیست.باید تا دیر نشده خونهی دلمون رو آب و جارو کنیم. باید به سمت آماده کردن دنیا برای ظهور بریم.
#نوروز
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نکنه که ما از دور خارج بشیم نکنه که ما راه و اشتباه بریم
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
https://www.instagram.com/tv/B8F7N8WAsNW/?utm_source=ig_web_copy_link
بچه ها تورو خدا این وببینین حرفای رهبر و از سخنرانی های مختلف بر داشتن و بهم چسبوندن چی درست کردن
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 حکم ارتداد داره.
-
@jahad-20 حکم ارتداد داره.
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri منظورتون همونه که میگن هر کی مرتد بشه از دین اعدامش میکنن