تشبيه
-
ضربتي سخت بر ديده ي حريف نواخت تشبيه داره؟ چون نواختن واسه سازه ديگه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا Mohsen Taheri -
نداره...
تشبیه ی اصولی داره.ی اجزای مشخصی ک نمیشه همینجوری برش داری و باهاش ور بری بعدم بگی تشبیه !!!
الان کجاست ارکانت؟؟؟؟نوع تشبیه چی بگیرم؟؟؟
اینجا اگه زور بزنیم شاید بیشتر ب استعاره ی مکنیه می خوره مثلا می گه: به صحرا شدم عشق باریده بود که خب می دونی خودت اومده ویژگی باریدن رو داده ب عشق ک پس میشه استعاره ی مکنیه.
این مثال شما هم همینه تقریبا ولی اون فعلتون هم کناییه خودش...پس کلا فعلش کناییه یعنی نگیم ضربت را نواخت بلکه کل فعل رو باید بگیریم"ضربت نواختن" ک می دونی افعال کنایی جز افعال مرکب هستند و اجزاشونو نباید جدا کرد. -
نداره...
تشبیه ی اصولی داره.ی اجزای مشخصی ک نمیشه همینجوری برش داری و باهاش ور بری بعدم بگی تشبیه !!!
الان کجاست ارکانت؟؟؟؟نوع تشبیه چی بگیرم؟؟؟
اینجا اگه زور بزنیم شاید بیشتر ب استعاره ی مکنیه می خوره مثلا می گه: به صحرا شدم عشق باریده بود که خب می دونی خودت اومده ویژگی باریدن رو داده ب عشق ک پس میشه استعاره ی مکنیه.
این مثال شما هم همینه تقریبا ولی اون فعلتون هم کناییه خودش...پس کلا فعلش کناییه یعنی نگیم ضربت را نواخت بلکه کل فعل رو باید بگیریم"ضربت نواختن" ک می دونی افعال کنایی جز افعال مرکب هستند و اجزاشونو نباید جدا کرد.Mohsen Taheri واي من هميشه استعاره رو چون علاقه ي شباهت بينش برقراره تشبيه ميگم😑 منظورم همون استعاره بود😐 استعاره مكنيه داره؟
-
Mohsen Taheri واي من هميشه استعاره رو چون علاقه ي شباهت بينش برقراره تشبيه ميگم😑 منظورم همون استعاره بود😐 استعاره مكنيه داره؟
مليكابانو آره دیگه بعضی از فعلای کنایی استعاره ایجاد می کنن ولی اگه تو سوال بیت قوی تری واسه ی استعاره باشه من حتما میرم اونو می زنم چون این کنایه ش قوی تره
-
مليكابانو آره دیگه بعضی از فعلای کنایی استعاره ایجاد می کنن ولی اگه تو سوال بیت قوی تری واسه ی استعاره باشه من حتما میرم اونو می زنم چون این کنایه ش قوی تره
-
-
iCy HeARt ديگه از سرخوشي دارم لبريز ميشم گاهي پشت سرهم اتفاقاي خوب ميفته ادم ذوق ميكنه 😂 مرسي از معرفي🌹🌹🌹🌹🌹
-
به نظر منم تشبیه نداره