شروع تدریس صفر تا صد دین و زندگی - کنکور 96
-
DR.PeRshIA
ولی تو جملهی لاالله الا الله برعکسه ؟ درسته ؟
خیلی ممنونnastaran78 در شروع تدریس صفر تا صد دین و زندگی - کنکور 96 گفته است:
DR.PeRshIA
ولی تو جملهی لاالله الا الله برعکسه ؟ درسته ؟
خیلی ممنون
توی این جمله لااله میشه نفی تبری
الاالله هم میشه اثبات تولی
درسته همون ی حالت برعکس داره
اما در حالت کلی اول تولی هست بعد تبری -
*** با سلام خدمت کنکوری های عزیز
از امروز مطالب مربوط به دین و زندگی کنکور را میتوانید از همین تاپیک پیگیری کنید
اما چند نکته :
1. سعی می شود هر هفته 2 درس تدریس شود
2. این قول رو از همین جا بهتون میدم دیگر نیاز به هیچ کتابی حتی کتاب درسی یا کمک آموزشی ندارید و تمامی آنچه که شما برای کنکور دین و زندگی نیاز دارید کامل همراه با کلید ها طلایی و بررسی مفاهیم بدون حفظ حتی یک آیه و خطوط کتاب درسی کامل مورد پوشش قرار می گیرد
3.سعی کنید بعد از مطالعه هر درس تست های سراسری سال های قبل را بزنید هر چند تا آن جایی که وقت باشد سعی می کنم تست ها را مورد بررسی قرار دهم
4.منابع مورد استفاده : کتاب دین و زندگی گاج - کتاب دین و زندگی الگو - جزوه آقای یوسفیان پور -
موفق باشید.xaniar سلام انشالله فیلم تدریس دینی کی میزارید؟؟
-
xaniar سلام انشالله فیلم تدریس دینی کی میزارید؟؟
ALI_hezbollah
فقط بصورت تصویر و فایل صوتی میباشد نه فیلم آموزشی .... انشالله باز از این هفته شروع میشه
-
سلام جزوه اقای یوسفیان پور دارید؟؟ من دینی میخونم حفظم میکنم نمیتونم بزنم رشتتم انسانیه
-
سلام جزوه اقای یوسفیان پور دارید؟؟ من دینی میخونم حفظم میکنم نمیتونم بزنم رشتتم انسانیه
ALI_hezbollah استاد یوسفیان پور متاسفانه جزوه کاملی ندارد (فقط یک جزوه همایش دارند اونم در صورت حضور در همایششون!) تنها راه تهیه دی وی دیشون میباشد
-
شما ندارید؟؟؟یا خلاصه نویسی شو نداری؟؟
-
شما ندارید؟؟؟یا خلاصه نویسی شو نداری؟؟
ALI_hezbollah جزوه خیر خلاصه شو چرا ولی بدلیل حق کپی رایت و این که خدای نکرده مشکلی برای آلا پیش نیاد نمیتونم قرار بدم
-
ALI_hezbollah جزوه خیر خلاصه شو چرا ولی بدلیل حق کپی رایت و این که خدای نکرده مشکلی برای آلا پیش نیاد نمیتونم قرار بدم
xaniar ممنون میشم خلاصشو به جیمیلم بفرستید
ali.hezbollah0313@gmail.com -
xaniar ممنون میشم خلاصشو به جیمیلم بفرستید
ali.hezbollah0313@gmail.comALI_hezbollah دوستان عزیز دینی دوم در حال تمام شدن هست و اگر اقا سهراب عزیز اجازه دهند از فردا در همین تاییک قرار می گیرد (بهتون قول میدم کامل کامل هست و هیچ چیزی رو حفظ نمی کنید و در کمترین زمان ممکن تست ها رو می زنید) ..... منتظر پاسخ اقا سهراب هستم....
-
ALI_hezbollah دوستان عزیز دینی دوم در حال تمام شدن هست و اگر اقا سهراب عزیز اجازه دهند از فردا در همین تاییک قرار می گیرد (بهتون قول میدم کامل کامل هست و هیچ چیزی رو حفظ نمی کنید و در کمترین زمان ممکن تست ها رو می زنید) ..... منتظر پاسخ اقا سهراب هستم....
xaniar در شروع تدریس صفر تا صد دین و زندگی - کنکور 96 گفته است:
ALI_hezbollah دوستان عزیز دینی دوم در حال تمام شدن هست و اگر اقا سهراب عزیز اجازه دهند از فردا در همین تاییک قرار می گیرد (بهتون قول میدم کامل کامل هست و هیچ چیزی رو حفظ نمی کنید و در کمترین زمان ممکن تست ها رو می زنید) ..... منتظر پاسخ اقا سهراب هستم....
دستتون درد نکنه واقعا زحمت کشیدید
-
این پست پاک شده!
-
جزوه درس 1 و 2 دین و زندگی 2
(که توسط یکی از اعضا انجمن سایت کنکور قرار گرفته )
http://forum.konkur.in/thread50548.html
میتونید دنبال کنید -
جزوه درس های 3 تا 11 دینی 2
(که توسط یکی از اعضا انجمن سایت کنکور قرار گرفته )
http://forum.konkur.in/thread50548.html
میتونید دنبال کنید -
سلام کسی خلاصه کامل سال دومو نداره مین فیلم خریدم و خلاصه برداریش سخته دارید بفرستید ممنون
-
سلام ببخشیددینی۲وپیش هم میزارید؟؟؟؟؟؟
خیلی مفیدوقشنگه اینایی که گذاشتید -
سلام
تا کنکور تمام میشه؟
هر هفته دو درس که تموم نمیشه؟ -
سلام آقاچرااین درساروبرداشتید لازمش داشتیم
-
میشه بازم بزاریدشون، ممنون میشم
-
ببخشیدمال خودم روپیداکردم زحمت نکشیددیگه