بهار و بی حالی
-
دوستان سلام
نوروز همگی رو شادباش میگم آرزو میکنم که امسال،سالی باشه که به آرزوی خودتون برسید
همونطور که میدونید فصل بهار،فصلی هستش که آدم دوست داره همش بخوابه(دلیلشو نمیدونم:/)
یا آدم بی حاله،یا دوست داره همش دراز بکشه،و این که صبح زود پا شدن تو این فصل هم کار سختسه و مشکلاتی از این قبایل
اکثر مردم همین مشکلات رو دارن و از اونجایی که نوروز زمان طلایی هست برای کسایی که کنکوری هستن خیلی مهمه که میتونن خیلی راحت دروس پایه رو ببندن...
من این تاپیکو زدم که بیایم به هم بگیم و راهنمایی کنیم که چجوری از این خواب و بی حالی فصل بهار سراغمون نیاد که بتونیم از فرصت نهایت استفاده رو بکنیم
ممنون میشم از تمام کسانی که تجربه دارن کمک حال باشن
ادمین
خانم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
dlaram
@Saahaar
@خانوم-وكيل
@ -
دوستان سلام
نوروز همگی رو شادباش میگم آرزو میکنم که امسال،سالی باشه که به آرزوی خودتون برسید
همونطور که میدونید فصل بهار،فصلی هستش که آدم دوست داره همش بخوابه(دلیلشو نمیدونم:/)
یا آدم بی حاله،یا دوست داره همش دراز بکشه،و این که صبح زود پا شدن تو این فصل هم کار سختسه و مشکلاتی از این قبایل
اکثر مردم همین مشکلات رو دارن و از اونجایی که نوروز زمان طلایی هست برای کسایی که کنکوری هستن خیلی مهمه که میتونن خیلی راحت دروس پایه رو ببندن...
من این تاپیکو زدم که بیایم به هم بگیم و راهنمایی کنیم که چجوری از این خواب و بی حالی فصل بهار سراغمون نیاد که بتونیم از فرصت نهایت استفاده رو بکنیم
ادمین
خانم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
dlaram
@Saahaar
@خانوم-وكيل
@@Dr-alirezaq من راهشو ميدونم فقط نميدونم چطور نيشه عمليش كرد
️
من عاشق ورزشم ميدونم كه ورزش حالمو خوب ميكنه ولي خب بيرون كه نميشه رفت تو پاركينگ هم اولا پر ماشينه بعدشم همون كه بخواي كفش پات كني با كلي مصيبت بايد حواست باشه دستت به صورتت نخوره و..
تو خونه اگه ميتونين بپرين يه كم 
-
دوستان سلام
ادمین
خانم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
dlaram
@Saahaar
@خانوم-وكيل
@به نظر من یه چیز مهمی که وجود داره اینه ک اینقد هدفتون براتون ارزشمند و مهم باشه که زمان و شرایط براتون فرقی نکنه دیگ چیزی نمونده سعی نکنید خواب و چیزای دیگه رو یه مشکل بزرگ برا خودتون تصور کنید

خوابتون میاد بخوابید گشنتونه غذا بخورید مطمعنا اینا وقتتونو نمیگیره ولی اون تایمی رو که برا درسخوندن میزارید با تموم وجودتون بخوووووووونید و به خواب اینا فک نکید نه اینکه صب تا شب کتاب جلوتون باشه بعد به چیزای دیگ فک کنین اینا اصن ارزش ندارن

دیگ نمیدونم چی بگم حرف زیاده ولی تو این زمان حساس فقطو فقط تمرکز رو بزارین رو درس نه چیزای دیگ
موفق باشین عزیزانم

-
به نظر من یه چیز مهمی که وجود داره اینه ک اینقد هدفتون براتون ارزشمند و مهم باشه که زمان و شرایط براتون فرقی نکنه دیگ چیزی نمونده سعی نکنید خواب و چیزای دیگه رو یه مشکل بزرگ برا خودتون تصور کنید

خوابتون میاد بخوابید گشنتونه غذا بخورید مطمعنا اینا وقتتونو نمیگیره ولی اون تایمی رو که برا درسخوندن میزارید با تموم وجودتون بخوووووووونید و به خواب اینا فک نکید نه اینکه صب تا شب کتاب جلوتون باشه بعد به چیزای دیگ فک کنین اینا اصن ارزش ندارن

دیگ نمیدونم چی بگم حرف زیاده ولی تو این زمان حساس فقطو فقط تمرکز رو بزارین رو درس نه چیزای دیگ
موفق باشین عزیزانم

-
دوستان سلام
ادمین
خانم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
dlaram
@Saahaar
@خانوم-وكيل
@@Dr-alirezaq سعی کنید با آب خنک )خ خنک(به صورتتون شوک وارد کنید بعد اینکه پشت گوش ها رو با آب خنک ماساژ بدین(ترفندایه تلگرامه که برام مفید بوده
)یا باز پاهاتونو خصوصا پشت پا ک رگای اصلی هستنو بشورید با آبه خنک...بقیه راهکارایه دوستانم خ خوبه و اینکه من خودم آهنگایه شادم گوش میدم خ خوبه:/ -
طبق گفته ی دوست قبلیمون میتونین وضو بگیرین با آب خنک . قشنگ میپرونه خوابو
ی نکته هم مهمه ک دقیقا بعد بیدار شدن درس نخونین
تا ۱h ک بیدار شدین آهنگ و ورزش و قهوه و چایی چیزی مصرف کنین کم کم بپره خواب
ولی خب مشکل دیگه بیدار شدن از خوابه !
درمورد این نکته هم یکم سرچ میکنم چیز قابل قبولی پیدا کردم میگم( : -
طبق گفته ی دوست قبلیمون میتونین وضو بگیرین با آب خنک . قشنگ میپرونه خوابو
ی نکته هم مهمه ک دقیقا بعد بیدار شدن درس نخونین
تا ۱h ک بیدار شدین آهنگ و ورزش و قهوه و چایی چیزی مصرف کنین کم کم بپره خواب
ولی خب مشکل دیگه بیدار شدن از خوابه !
درمورد این نکته هم یکم سرچ میکنم چیز قابل قبولی پیدا کردم میگم( : -
اگه مشکل بیدار شدن از خوابه
وقتی تو رخت خوابید ب خودتون بگید پاشم برم اون کاری ک دوس دارمو انجام بدم
مثلا من خودم به هوای بازی کردن پا میشم ولی بعدش که پا شدم دیگه نمیرم سمتش یجورایی مغزم گول میخوره
گرچه جدیدا علاقمو ب بازی از دست دادم نمیدونم چه کنم :| -
اگه مشکل بیدار شدن از خوابه
وقتی تو رخت خوابید ب خودتون بگید پاشم برم اون کاری ک دوس دارمو انجام بدم
مثلا من خودم به هوای بازی کردن پا میشم ولی بعدش که پا شدم دیگه نمیرم سمتش یجورایی مغزم گول میخوره
گرچه جدیدا علاقمو ب بازی از دست دادم نمیدونم چه کنم :| -
Virus اون لحظه ذهنم فقط بهم میگه بخواب به جای دیگه ای نمیکشه که فک کنم میخوام پاشم و کاری که دوست دارم وانجام بدم من حتی اون لحظه یادم نمیاد اسمم چیه کجام
ولی فردا حتما امتحان میکنم -
@jahad-20 واسه من واقعا خیلی جواب میداد تا وقتی علاقه شدیدی ب بازی داشتم
امتحان کنید ممکنه جواب بده -
Virus اولش باید به این فکر کنم که به چی علاقه دارم که بتونه ذهنم و گول بزنه ولی چشم حتما انجام میدم ممنون از اینکه تجربتون وگفتین
-
Virus اولش باید به این فکر کنم که به چی علاقه دارم که بتونه ذهنم و گول بزنه ولی چشم حتما انجام میدم ممنون از اینکه تجربتون وگفتین
-
@jahad-20 يه بستني بذار تو فريزر اگه اون ساعت پاشدي اجازه داري بخوريش وگرنه بايد بدي به داداشت

@خانوم-وكيل اینقدر اوموقع چیزی نمیفهمم که حاضرم همون داداشم بخوره من همه ی کارام ودرسی وغیر درسی با کامپیوتر انجام میدم مامانم گفت اگه بلند نشی فیش کامپیوتر و میکشم گفتم باشه
تازه روم آب ریخت من پاک کردم صورت مو ودوباره خوابیدم
بله همچین آدم سست عنصریم
-
@خانوم-وكيل اینقدر اوموقع چیزی نمیفهمم که حاضرم همون داداشم بخوره من همه ی کارام ودرسی وغیر درسی با کامپیوتر انجام میدم مامانم گفت اگه بلند نشی فیش کامپیوتر و میکشم گفتم باشه
تازه روم آب ریخت من پاک کردم صورت مو ودوباره خوابیدم
بله همچین آدم سست عنصریم
-
@jahad-20 يه توصيه ميكنم هيچوقت به خودت برچسب نزن دليلي نداره اگه تا ديروز نشده امروز نشه

@خانوم-وكيل اره دقیقا به این جملت اعتقاد دارم من اگه بخوام یه کاری رو انجام بدم حتما انجامش میدم الانم امروز یه سری حرفا بهم گفتن که سخت به غرورم برخورده و از فردا میام تو اون تاپیک و گزارش میدم وآخر هفته هم میگم که آزمون و چیکار کردم

️
️