بهار و بی حالی
-
اگه مشکل بیدار شدن از خوابه
وقتی تو رخت خوابید ب خودتون بگید پاشم برم اون کاری ک دوس دارمو انجام بدم
مثلا من خودم به هوای بازی کردن پا میشم ولی بعدش که پا شدم دیگه نمیرم سمتش یجورایی مغزم گول میخوره
گرچه جدیدا علاقمو ب بازی از دست دادم نمیدونم چه کنم :| -
اگه مشکل بیدار شدن از خوابه
وقتی تو رخت خوابید ب خودتون بگید پاشم برم اون کاری ک دوس دارمو انجام بدم
مثلا من خودم به هوای بازی کردن پا میشم ولی بعدش که پا شدم دیگه نمیرم سمتش یجورایی مغزم گول میخوره
گرچه جدیدا علاقمو ب بازی از دست دادم نمیدونم چه کنم :| -
Virus اون لحظه ذهنم فقط بهم میگه بخواب به جای دیگه ای نمیکشه که فک کنم میخوام پاشم و کاری که دوست دارم وانجام بدم من حتی اون لحظه یادم نمیاد اسمم چیه کجام
ولی فردا حتما امتحان میکنم -
@jahad-20 واسه من واقعا خیلی جواب میداد تا وقتی علاقه شدیدی ب بازی داشتم
امتحان کنید ممکنه جواب بده -
Virus اولش باید به این فکر کنم که به چی علاقه دارم که بتونه ذهنم و گول بزنه ولی چشم حتما انجام میدم ممنون از اینکه تجربتون وگفتین
-
Virus اولش باید به این فکر کنم که به چی علاقه دارم که بتونه ذهنم و گول بزنه ولی چشم حتما انجام میدم ممنون از اینکه تجربتون وگفتین
-
@jahad-20 يه بستني بذار تو فريزر اگه اون ساعت پاشدي اجازه داري بخوريش وگرنه بايد بدي به داداشت

@خانوم-وكيل اینقدر اوموقع چیزی نمیفهمم که حاضرم همون داداشم بخوره من همه ی کارام ودرسی وغیر درسی با کامپیوتر انجام میدم مامانم گفت اگه بلند نشی فیش کامپیوتر و میکشم گفتم باشه
تازه روم آب ریخت من پاک کردم صورت مو ودوباره خوابیدم
بله همچین آدم سست عنصریم
-
@خانوم-وكيل اینقدر اوموقع چیزی نمیفهمم که حاضرم همون داداشم بخوره من همه ی کارام ودرسی وغیر درسی با کامپیوتر انجام میدم مامانم گفت اگه بلند نشی فیش کامپیوتر و میکشم گفتم باشه
تازه روم آب ریخت من پاک کردم صورت مو ودوباره خوابیدم
بله همچین آدم سست عنصریم
-
@jahad-20 يه توصيه ميكنم هيچوقت به خودت برچسب نزن دليلي نداره اگه تا ديروز نشده امروز نشه

@خانوم-وكيل اره دقیقا به این جملت اعتقاد دارم من اگه بخوام یه کاری رو انجام بدم حتما انجامش میدم الانم امروز یه سری حرفا بهم گفتن که سخت به غرورم برخورده و از فردا میام تو اون تاپیک و گزارش میدم وآخر هفته هم میگم که آزمون و چیکار کردم
-
@خانوم-وكيل اره دقیقا به این جملت اعتقاد دارم من اگه بخوام یه کاری رو انجام بدم حتما انجامش میدم الانم امروز یه سری حرفا بهم گفتن که سخت به غرورم برخورده و از فردا میام تو اون تاپیک و گزارش میدم وآخر هفته هم میگم که آزمون و چیکار کردم
-
@jahad-20 داشتم چاقومو تيز ميكردم

من بازم فكر ميكنم راه حل به ذهنم رسيد ميگم ولي خب يادت باشه مهمتر از همه اينه كه زود بخوابي تا خوابت كافي باشه معلومه مثلا با ٥-٦ ساعت خواب خوابت مياد صبح. اقاي تارگت (اسمشونو نميدونم خب
) ببين ايشون ساعت ٨ شب مي خوابه بعضي شبا قبل ٤ هم هميشه بيدارن -
@jahad-20 داشتم چاقومو تيز ميكردم

من بازم فكر ميكنم راه حل به ذهنم رسيد ميگم ولي خب يادت باشه مهمتر از همه اينه كه زود بخوابي تا خوابت كافي باشه معلومه مثلا با ٥-٦ ساعت خواب خوابت مياد صبح. اقاي تارگت (اسمشونو نميدونم خب
) ببين ايشون ساعت ٨ شب مي خوابه بعضي شبا قبل ٤ هم هميشه بيدارن -
@خانوم-وكيل اصلا من تنها مشکلم اینه که مدرسه نمیرم وگرنه موقع مدرسه ساعت 12 میخوابیدم ساعت 4 بلند میشدم تا 6 درسام ویه مروری میکردم بعدشم مدرسه
من کسی ام که زور باید بالا سرم بباشه اونم زوری به نام مدرسه

️
️