طرح تغيير چهل روزه
-
@Mohamad-Nikfarjam به عنوان كسي كه داداش امار كل بازيكنارو داره بايد بگم علي دايي مهندسي صنايع صنعتي شريف خونده
-
@jahad-20 و بقیه دوستان در [طرح تغيير چهل روزه]
(/post/1135181) گفته است:منو بگو هيچي نگفتم جو اروم بشه تو ارامش صحبت كنيم هميشه بايد سرعت عمل داشت ظاهرا
دقیقا من از توگوشی دیدم گفتم باشه شب میرم جواب میدم نمیدونستم که ....
دوستان بحث کردن با اون شخص فایده نداشت چون آخر هر بحث رو میتونن با کلمه شما تعصبی حرف میزنید تموم کنن ، بهترین کار تذکر مدیر بود که ندادن متاسفانه ، همه انسان هاهم معصوم نیستن.
-
@Mohamad-Nikfarjam به عنوان كسي كه داداش امار كل بازيكنارو داره بايد بگم علي دايي مهندسي صنايع صنعتي شريف خونده
@خانوم-وكيل جالبه. البته یه علاقه ی دیگه ای هم دارم ارایشگریه
-
@خانوم-وكيل جالبه. البته یه علاقه ی دیگه ای هم دارم ارایشگریه
-
@m-v مو های اعضای خانواده رو تو این وضع کوتاه میکنم و فک میکنم یعنی خودشون میگن که کارم خوبه
-
@m-v مو های اعضای خانواده رو تو این وضع کوتاه میکنم و فک میکنم یعنی خودشون میگن که کارم خوبه
-
@m-v در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Mohamad-Nikfarjam چ خوب...
شما هنوز فرصت دارین دنبال علایق خودتون برین...مگه شما ندارید ؟
پایه دهمید ها تغیر رشته اسیب انچنانی نمی رسونه -
-
@m-v من چند تا از دوستام تجربی بودن ولی کنکور ریاضی دادن الان معماری یا عمران روزانست
رشته دانشگاه رو دقیق یادم نیس -
@Mohamad-Nikfarjam يه بار يه تصميم درست و حسابي واسه زندگيتون بگيرين. اصلن هم دير نيست. پسر عموي من سي و چهارسالگي كنكور داد و رفت دنبال علاقه اش. خوب فكر كنين ببينين استعداد اصليتون تو چيه. من خودم سنتور ميزنم خيلي هم دوست دارم تا حدي هم استعداد دارم ولي يه هدفاي بزرگتر و جذاب تري دارم. من تو زمينه ي حقوق بين الملل يه سري برنامه واسه خودم دارم كه هم استعدادشو دارم هم ازش لذت ميبرم هم اينطوريه كه اگه هيچ كاري نكنم و اينو فقط انجام بدم حالم خوبه . من خودم تغيير رشته اي هستم. واسه هدفامم ميجنگم. من تقريبا از كلاس هفتم ميدونستم هدفم چيه ولي هيچكس باورم نداشت . يه كم زمان بذارين اساسي به هدفتون فكر كنين مسير خودبخود مشخص ميشه
-
@Target خوش ب حالشون....
منظورم اینه که شما هم فرصت دارین به دنبال علاقتون برید
-
@Target خوش ب حالشون....
منظورم اینه که شما هم فرصت دارین به دنبال علاقتون برید
-
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Target چيه مگه علاقشون ؟
انساني يا رياضي؟