پرسش و پاسخ عربی
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N_Pendar ن بابا
ديشب ساعت ده بيدار شدم تازه
امروز ميخوام بيدار بمونم
-
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۹، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اُنظر الي السحاب و أعلم من ينزل المطر علي الارض
اعلم رو بدان معني كنيم من ميشه چه كسي
بشناس معني كنيم ميشه كسي را كه
خب راه تشخيص من موصول و پرسشي به لحاظ قواعد چيه معني كه يا جواب نميده يا من دارم اشتباه ميكنم يه جايي -
اُنظر الي السحاب و أعلم من ينزل المطر علي الارض
اعلم رو بدان معني كنيم من ميشه چه كسي
بشناس معني كنيم ميشه كسي را كه
خب راه تشخيص من موصول و پرسشي به لحاظ قواعد چيه معني كه يا جواب نميده يا من دارم اشتباه ميكنم يه جايي@خانوم-وكيل من موصول غالبا وسط جمله میاد ولی من پرسشی غالبا ابتدای جمله میاد. تو این عبارتم به توجه به ترجمه من موصول دقیق تر و بهتره تا من پرسشی اگر هم مشخص نبود با همون ترجمه برو و اون ترجمه ای که از لحاظ معنی درسته وبه جمله میاد روو انتخاب کن
-
@خانوم-وكيل من موصول غالبا وسط جمله میاد ولی من پرسشی غالبا ابتدای جمله میاد. تو این عبارتم به توجه به ترجمه من موصول دقیق تر و بهتره تا من پرسشی اگر هم مشخص نبود با همون ترجمه برو و اون ترجمه ای که از لحاظ معنی درسته وبه جمله میاد روو انتخاب کن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل پرسشی غلطه چون نمیشه بگیم بشناس چه کسی که باران نازل میکند بر زمین !!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل نه کاملا درسته . به بشناس مشکوک شدم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل اوکی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل تو تست با رد گزینه عمل . هرجا مثل اینجا گیر افتادی با رد گزینه عمل کن
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط سوالات عربی روبفرستیدو جواب بگیرین.
بحث های حاشیه ای واسپم ممنوع -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Quiz انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Target ن بابا این حرفا چیه!!!!
چون "ال" داره -
چون "ال" دارهنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
چون "ال" دارهنه وقتی بعد ال الذین بیاد آخری کلمی ی اضافه میشه یعنی معرفه معنی نمیشه.
-
Mohsen Taheri در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
چون "ال" دارهنه وقتی بعد ال الذین بیاد آخری کلمی ی اضافه میشه یعنی معرفه معنی نمیشه.
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Target ببین اون برای ترجمه ست... می دونم
الان اگه ازت بپرسن المومنین معرفه ست یا نکره چی می گی؟؟؟؟؟؟