Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
76 چی شد:؟:(
-
سلام یه سوال دارم ..مگه دکتر طلوعی برای دهمی ها هم تدریس ..میکنن؟ چون یکی از دوستان در کامنت ها گفته بودکه برای دهمی ها هم تدریس میکنن.....
واینکه بهتر نیست ..کنکوری ها رو در درجه ی اول قرار بدین .... ونکته دیگه اینه که هم رشته های ریاضی وهم تجربی دارن از فیلم های استاد استفاده میکنن .. پس مسلما تعداد کسایی که فیلم های استاد رو دنبال میکنن بیشتر هست ...
ممنون از زحماتی که برای همه ماها میکشین ..واقعا بهترین هستید. -
amir.javad متأسفانه فکر کنم استاد طلوعی میخوان فیزیک دهم تدریس کنند، خیلی عقب ميمونيم اینطوری
-
سلام دوستان . استاد طلوعی قراره مباحث مشترک بین فیزیک دهم و کنکور رو تو همون قسمت فیزیک دهم کامل تدریس کنن که کنکوریا هم استفاده کنن فصلایی مثل گرما و فشارو...
-
iman azad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان . استاد طلوعی قراره مباحث مشترک بین فیزیک دهم و کنکور رو تو همون قسمت فیزیک دهم کامل تدریس کنن که کنکوریا هم استفاده کنن فصلایی مثل گرما و فشارو...
فیزیک پیش و دهم مباحث مشترک دارن ؟!0__0 مباحث دهم خیلی ساده ترن که!!
-
مگه میشعععععععععععععععععععععععععع
-
دوستانی ک دسترسی ب تلگرام ندارم:(تو کانال استاد نوشته شده)
دوستان عزيز از امروز فيلم هاي ديناميك گزاشته ميشه كه ٤ قسمت از ديناميك مونده و سعي ميشه تا ٦ اسفند مبحث صوت حتما تدريس بشه استفاده كنين و اگه بشه نور و اينه هم تدريس ميشه ️️️ -
ندارند منظورم بود:دی
-
سلام خسته نباشید.امواج صوتی کی تدریس میشه؟
-
zahra alirezaie اوی کانالشون استاد گفتن ت 6 اسفند سعی میکنن تدریسشو تموم کنن
-
کهکشان
مرسی که خبر دادین...... -
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ندارند منظورم بود:دی
اگه بلد نیستین برای اطلاعتون میگم
سمت چپ امتیاز ها یه سه نقطه داره که میشه ویرایش کنیدو خیلی مرسی بابت اطلاع رسانی به موقعتون
-
m.jafari9877 سلام
نمیدونستم ویرایش کدوم قسمته: )
+
خواهش میکنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنمتا شیش اسفند صوت تدریس میگه اگر وقت بشه بعدش میرن مبحث نور و ایینه
-
DR.PeRshIA نگفتن تموم میشه گفتن تا شیش اسفند می رسونیم تا یه جاییشا می رسونیم