Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
ندارند منظورم بود:دی
-
سلام خسته نباشید.امواج صوتی کی تدریس میشه؟
-
zahra alirezaie اوی کانالشون استاد گفتن ت 6 اسفند سعی میکنن تدریسشو تموم کنن
-
کهکشان
مرسی که خبر دادین...... -
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ندارند منظورم بود:دی
اگه بلد نیستین برای اطلاعتون میگم
سمت چپ امتیاز ها یه سه نقطه داره که میشه ویرایش کنیدو خیلی مرسی بابت اطلاع رسانی به موقعتون
-
m.jafari9877 سلام
نمیدونستم ویرایش کدوم قسمته: )
+
خواهش میکنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنمتا شیش اسفند صوت تدریس میگه اگر وقت بشه بعدش میرن مبحث نور و ایینه
-
DR.PeRshIA نگفتن تموم میشه گفتن تا شیش اسفند می رسونیم تا یه جاییشا می رسونیم
-
استاد ما صوت میخوایم استاد ما صوت میخوایم ..........
-
mehdi7899
اون تکنیک در جلسه ی45 و در تست 1 توضیح دادن -
اقای طلوعی ترو خدا بخش صوت و الکترومغناطیس و شروع کنید ما عقب میمونیمااا
-
kourosh H
دیروز یکی از دوستان این مطلب رو فرستاد ......->دوستانی ک دسترسی ب تلگرام ندارم:(تو کانال استاد نوشته شده)
دوستان عزيز از امروز فيلم هاي ديناميك گزاشته ميشه كه ٤ قسمت از ديناميك مونده و سعي ميشه تا ٦ اسفند مبحث صوت حتما تدريس بشه استفاده كنين و اگه بشه نور و اينه هم تدريس ميشه ️️️ -
amir.javad اخه تا 6 اسفند که نمیشه تمومشش کرد
من که فک نکنم بشه -
استاد همیشه تصمیماشون سنجیده وب جا بودا ولی تدریس دینامیک وحرکت باعرض معذرت حداقل برا خودم وخلیا که این مباحث براشون سنگین بود خیلی منطقی نبود.....واقعا حیفه برا همچین تدریس حرفه ای که نتونیم استفاده کاملی ببریم.!
-
اگه مدار و الکترو مغناطیس و مغناطیس تدریس بشه من شخصا اصلا دیگه مشکلی نخواهم داشت ..ولی ما باید به تصمیمات استاد احترام بذاریم.