بافت شناسی قلب؛ زیست دهم
-
آقا اون قسمتی که که کتاب گفته تو لایه برون شامه(اپی کارد) و پیراشامه(پری کارد) بافت پیوندی متراکم(رشته ای) هست؛ مثل میوکارد(ماهیچه قلب) داخلشه یا خودش یه لایه ست (مثل بافت پیوندی سست) ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
مثل یک کیک چندلایه در نظر بگیر دیگه..
-
سلام علیکم دوستان الایی چند وقته در گیر تجسم اینم که قاعده دریچه های قلبی که گفته اسکلت فیبری بش وصلن کجاشه دقیقا؟ قاعده دریچه ها رو خوب نمیتونم تصور کنم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
سلام علیکم دوستان الایی چند وقته در گیر تجسم اینم که قاعده دریچه های قلبی که گفته اسکلت فیبری بش وصلن کجاشه دقیقا؟ قاعده دریچه ها رو خوب نمیتونم تصور کنم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
@Rakhshandeh-Sh اگه شکلی دارین که واضحع برام مشخص میکنید؟
-
@Rakhshandeh-Sh اگه شکلی دارین که واضحع برام مشخص میکنید؟
@Rakhshandeh-Sh بافت پوششیشم که گفته دو طرف دریچه رو میپوشونه باز مشکل دارم@همیار
-
آقا اون قسمتی که که کتاب گفته تو لایه برون شامه(اپی کارد) و پیراشامه(پری کارد) بافت پیوندی متراکم(رشته ای) هست؛ مثل میوکارد(ماهیچه قلب) داخلشه یا خودش یه لایه ست (مثل بافت پیوندی سست) ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Rakhshandeh-Sh اول متوجهه منظورتون نشدم
یه عکس از بافت دریچه ها تو تستام دارم سیا سفیده
فک کنم کمک کنه...http://uupload.ir/files/hmsj_1585122348431662291467796015807.jpg -
@Rakhshandeh-Sh اول متوجهه منظورتون نشدم
یه عکس از بافت دریچه ها تو تستام دارم سیا سفیده
فک کنم کمک کنه...http://uupload.ir/files/hmsj_1585122348431662291467796015807.jpg-_× نه متاسفانه قانع نشدم
-
-_× نه متاسفانه قانع نشدم
-
-_× بابا اون که از کتابه تازه لایه وسطیشم اشتباس فیبریه بغلیش میشه
-
-_× بابا اون که از کتابه تازه لایه وسطیشم اشتباس فیبریه بغلیش میشه
-
-_× خیر
-
-_× خیر
-
-_× هستش وقتی توضیحش میداد پاورقی یجورایی
-
-_× هستش وقتی توضیحش میداد پاورقی یجورایی
-
مشکل من تصور قاعده دریچه هاست) قلب) قاعدشون از نظر هندسی کجاس iCy HeARt
-
-
@amin-sotoudeh در بافت شناسی قلب؛ زیست دهم گفته است:
فقط برعکس نگاه کن صاف نشد -
@amin-sotoudeh نه اتفاقا یه لایه جداس....به این صورت که بافت پوششی پری کاردواپی کارد در تماس با مایع آبشامه ای هست ولی بافت پیوندیه نه!!....نظام قدیمو نمدونم ولی تو نظامه جدید کاربردی نیس نکتش