بافت شناسی قلب؛ زیست دهم
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا اون قسمتی که که کتاب گفته تو لایه برون شامه(اپی کارد) و پیراشامه(پری کارد) بافت پیوندی متراکم(رشته ای) هست؛ مثل میوکارد(ماهیچه قلب) داخلشه یا خودش یه لایه ست (مثل بافت پیوندی سست) ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثل یک کیک چندلایه در نظر بگیر دیگه..
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام علیکم دوستان الایی چند وقته در گیر تجسم اینم که قاعده دریچه های قلبی که گفته اسکلت فیبری بش وصلن کجاشه دقیقا؟ قاعده دریچه ها رو خوب نمیتونم تصور کنم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
سلام علیکم دوستان الایی چند وقته در گیر تجسم اینم که قاعده دریچه های قلبی که گفته اسکلت فیبری بش وصلن کجاشه دقیقا؟ قاعده دریچه ها رو خوب نمیتونم تصور کنم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh اگه شکلی دارین که واضحع برام مشخص میکنید؟
-
@Rakhshandeh-Sh اگه شکلی دارین که واضحع برام مشخص میکنید؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh-Sh بافت پوششیشم که گفته دو طرف دریچه رو میپوشونه باز مشکل دارم@همیار
-
آقا اون قسمتی که که کتاب گفته تو لایه برون شامه(اپی کارد) و پیراشامه(پری کارد) بافت پیوندی متراکم(رشته ای) هست؛ مثل میوکارد(ماهیچه قلب) داخلشه یا خودش یه لایه ست (مثل بافت پیوندی سست) ؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amin-sotoudeh نه اتفاقا یه لایه جداس....به این صورت که بافت پوششی پری کاردواپی کارد در تماس با مایع آبشامه ای هست ولی بافت پیوندیه نه!!....نظام قدیمو نمدونم ولی تو نظامه جدید کاربردی نیس نکتش
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh اول متوجهه منظورتون نشدم
یه عکس از بافت دریچه ها تو تستام دارم سیا سفیده
فک کنم کمک کنه...http://uupload.ir/files/hmsj_1585122348431662291467796015807.jpg -
@Rakhshandeh-Sh اول متوجهه منظورتون نشدم
یه عکس از بافت دریچه ها تو تستام دارم سیا سفیده
فک کنم کمک کنه...http://uupload.ir/files/hmsj_1585122348431662291467796015807.jpgفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده-_× نه متاسفانه قانع نشدم
-
-_× نه متاسفانه قانع نشدم
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh چرا
؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-_× بابا اون که از کتابه تازه لایه وسطیشم اشتباس فیبریه بغلیش میشه
-
-_× بابا اون که از کتابه تازه لایه وسطیشم اشتباس فیبریه بغلیش میشه
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh نظام قدیمی؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-_× خیر
-
-_× خیر
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh کجایه کتاب عکسه بافت دریچه هارو گذاشته من ندیدم؟؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-_× هستش وقتی توضیحش میداد پاورقی یجورایی
-
-_× هستش وقتی توضیحش میداد پاورقی یجورایی
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh-Sh "پاورقی یجورایی"؟کدوم پاورقی خو؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
مشکل من تصور قاعده دریچه هاست) قلب) قاعدشون از نظر هندسی کجاس iCy HeARt
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط AminSTH انجام شده
@amin-sotoudeh در بافت شناسی قلب؛ زیست دهم گفته است:
فقط برعکس نگاه کن صاف نشد -
@amin-sotoudeh نه اتفاقا یه لایه جداس....به این صورت که بافت پوششی پری کاردواپی کارد در تماس با مایع آبشامه ای هست ولی بافت پیوندیه نه!!....نظام قدیمو نمدونم ولی تو نظامه جدید کاربردی نیس نکتش
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این لایه ها از بافت متراکمن خو!