کنکور مجدد با وجود دانشجو بودن تو رشته ی روزانه؟
-
سلام
یکی از بچه های کتابخونمون ، نظام قدیم بود بهداشت داشت میخوند بعد یه ترم مرخصی گرفته بود
داشت میخوند برا پزشکی
بعد گفتم خب نمیخواس انصراف بدی؟ اونم روزانه بود دانشگاه فردوسی
گفتش تطبیق میدم.
فکر کنم شمام بتونی همین کار رو کنی.
یعنی اوشون ک بهداشت بود. باز شما با رشته ی پرستاری نزدیک تره درساتون فکر کنم.
پسرخالمم روزانه فیزیوتراپی میخوند بعد ترم بهمن فکر کنم تونست بره پزشکی ازاد اونم تطبیق داد(حالا دقیقشو یادم نیست ک چیشد دقیقا که رفت پزشکی:|)
بازم مطمن نیستم.
چیزی بود که می دونستم:) -
سلام
یکی از بچه های کتابخونمون ، نظام قدیم بود بهداشت داشت میخوند بعد یه ترم مرخصی گرفته بود
داشت میخوند برا پزشکی
گفتش تطبیق میدم.
پسرخالمم روزانه فیزیوتراپی میخوند بعد ترم بهمن فکر کنم تونست بره پزشکی ازاد اونم تطبیق داد(حالا دقیقشو یادم نیست ک چیشد دقیقا که رفت پزشکی:|)
بازم مطمن نیستم.
سارا بانو
قربونت:)
اره دیگه اون دوستمم که بهداشت میخوند روزانه بود.
بهداشت دانشگاه فردوسی. و داشت برای پزشکی علوم پزشکی مشهد میخوند.
حالا اگه بخوای ، زنگ میزنم میپرسم ازش. -
سلام دوست خوب
گروه های مناسب با سوالتون رو تگ کنید
الان طراح گرافیک یا فنی یا بچه های همخوانی چه کمکی می تونن بهتون بکنن! -
سلام،من دانشجوی ترم دوم پرستاری روزانم،اما بنا به شرایطی نتونستم انصراف بدم که دوباره کنکور شرکت کنم،به نظرتون راهی داره که اگه من کنکور یه رشته و رتبه خوب بیارم بتونم انصراف بدم و تو رشته جدید ثبت نام کنم؟درخواستمم تو سایت سنجش پرسیدم گفتن که فکس کن واسمون،منم تمام مدارکمو فکس کردم،با این شرایط اصلا راهی هس؟ممنون میشم جواب بدین@حامیان-آلاء-گرافیک بچه-های-همخوانی فنی-آلاء پشتیبان-همایش-های-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل ناظم
-
@m-v مشکلی نداره،فقط من علاقه ای ندارم بهش.واسه کسی خوبه که با تموم وجودش عاشق پرستاری باشه
-
سلام
داشت میخوند برا پزشکی
گفتش تطبیق میدم.
بازم مطمن نیستم.
dlrm عزیزم اگه از دوستت پرسیدی بهش بگو که من میخوام دوباره دانشگاه روزانه بخونم،این تطبیقی که میگه واسه منم صدق میکنه؟مرسی🌺🌺
-
سلام،من دانشجوی ترم دوم پرستاری روزانم،اما بنا به شرایطی نتونستم انصراف بدم که دوباره کنکور شرکت کنم،به نظرتون راهی داره که اگه من کنکور یه رشته و رتبه خوب بیارم بتونم انصراف بدم و تو رشته جدید ثبت نام کنم؟درخواستمم تو سایت سنجش پرسیدم گفتن که فکس کن واسمون،منم تمام مدارکمو فکس کردم،با این شرایط اصلا راهی هس؟ممنون میشم جواب بدین@حامیان-آلاء-گرافیک بچه-های-همخوانی فنی-آلاء پشتیبان-همایش-های-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل ناظم
سارا بانو سلام وقت بخیر یا باید از طریق ازمون علوم پایه اقدام کنید یا کلا انصراف دایم.
-
سارا بانو سلام وقت بخیر یا باید از طریق ازمون علوم پایه اقدام کنید یا کلا انصراف دایم.
drmtjafari میشه بیشتر توضیح بدین؟