بچه های کنکور تجربی99
- 
@m-v راستی یادم رفت بگم. 
 خوشحالم از اینکه دانش اموز مستعدی مثل شما به اکیپ ما اضافه شد.
 به جمع ما خوش اومدیبه سان خورشید ممنونم بازم معذرت کوتاهی کردم ... 
- 
به سان خورشید ممنونم بازم معذرت کوتاهی کردم ... @m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید ممنونم بازم معذرت کوتاهی کردم ... طول میکشه تا عادت کنی. درکتون میکنم. 
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید تاپیک و نمیتونم پیدا کنم  امری با ما نداری همشهری؟ به سان خورشید مرسی واقعا ... 

- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید ممنونم بازم معذرت کوتاهی کردم ... طول میکشه تا عادت کنی. درکتون میکنم. به سان خورشید مرسی 
- 
به سان خورشید مرسی واقعا ... 
    @m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید مرسی واقعا ... 
    فدای سرت. 
 دعا کن برای الا بهترین ها باشیم.
 آلا باید سر افراز باشه
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: ببخشید باید برم دیگ صداشون در اومد ... شبتون بخیر در پناه حق باشید 
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: ببخشید باید برم دیگ صداشون در اومد ... شبتون بخیر در پناه حق باشید به سان خورشید ممنون... 
 عاقا ی ایده بدم؟؟
- 
به سان خورشید ممنون... 
 عاقا ی ایده بدم؟؟
- 
به سان خورشید ممنون... 
 عاقا ی ایده بدم؟؟@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید ممنون... 
 عاقا ی ایده بدم؟؟ایده ات رو بنویس میخونم نظرمو میدم 
- 
به سان خورشید میشه قبل اینکه مثلا فردا تست ی مبحث و بزنیم ... امشب بگیم چ مبحثی قراره بزنیم؟؟ 
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید ممنون... 
 عاقا ی ایده بدم؟؟ایده ات رو بنویس میخونم نظرمو میدم به سان خورشید ممنون 
- 
به سان خورشید میشه قبل اینکه مثلا فردا تست ی مبحث و بزنیم ... امشب بگیم چ مبحثی قراره بزنیم؟؟ @m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید میشه قبل اینکه مثلا فردا تست ی مبحث و بزنیم ... امشب بگیم چ مبحثی قراره بزنیم؟؟ اوکی. 
 خب صبح میگم
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید میشه قبل اینکه مثلا فردا تست ی مبحث و بزنیم ... امشب بگیم چ مبحثی قراره بزنیم؟؟ اوکی. 
 خب صبح میگمبه سان خورشید مرسی... 
 ببخشید ب هر حال فقد ی ایده بود
- 
به سان خورشید مرسی... 
 ببخشید ب هر حال فقد ی ایده بود@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید مرسی... 
 ببخشید ب هر حال فقد ی ایده بودنگفتم که اشتباه گفتی. 
 اتفاقا تو فکرش بودم که قبل از جلسه بچه ها اماده باشن
- 
@m-v در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: به سان خورشید مرسی... 
 ببخشید ب هر حال فقد ی ایده بودنگفتم که اشتباه گفتی. 
 اتفاقا تو فکرش بودم که قبل از جلسه بچه ها اماده باشنبه سان خورشید عاها خوبه پس    
- 
سلام. 
 امشب شیمی کار میکنیم. مسائل ph رو کار کنید.
 موفق باشید
- 
سلام. 
 امشب شیمی کار میکنیم. مسائل ph رو کار کنید.
 موفق باشیدبه سان خورشید سلام ... 
 باشه خوبه
 همچنین
- 
سلام 

️
️

️
️