حفظ لغات فارسی
-
-
-
هرشب یه درس از لغات رو بخون 20 یا 30 دقیقه
-
لغات آخر کتاب رو جدا کن و روزی 15 دقیقه بخونشون من خودم این روش رو انجام میدم الان بیشتر لغاتی رو که خوندم یادمن
-
فقط سعی کن باهاشون جمله بسازی و تو جمله هات ترادف به کار ببر و تحلیل کن .
مثلا : وقتش را به بطاللت و بیکاری و بیهودگی گذارند . او در استفاده ی درست از زمانش، به شدت آدم کاهلی بود.
بطالت: بیکاری . بیهودگی . کاهلی .
وقت : زمان -
@m-sina در حفظ لغات فارسی گفته است:
@سما-نویدفر ممنون
-
@m-sina در حفظ لغات فارسی گفته است:
روش سریعی که بشه لغات فارسی رو حفظ کرد؟؟
فقط باید کاربردشو تو متن ببینی
-
کتابه لغت خیلی سبز خیلی خفنه متنو اورده لغاتم اورده ...معنیا مختلفشونم اورده....هی تو جمله ببینین تو شعر ببینین بعد هی اونایی که میشه رو تصور کنین خوب تو ذهن میمونن....شاید طول بکشه ولی تا کنکور مطمئنا دو سه دور زدینش
-
مرحله ی اول: کتابتون ی واژه نامه داره اون تهش اول اول اول برید سراغ اون و هرچی واژه داره رو بِجَویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن....
مرحله ی دوم: تست شمارشی و سخت و مرور
مرحله ی سوم: من ی اپ دارم که دو مرحله ی قبلی رو پوشش داده یعنی هم واژه نامه ی کتابو داره و خودش انواعی از تستها رو مال گاج بود از بازار دانلودش کردم برای نظام قدیم بود فقط شاید جدیدش هم باشه رایگان...
مرحله ی چهارم: دخل تستا اومده!!!
+روش سریع حفظم همون تکرار کردنه ک اون اپه ک گفتم خودش مرور هم داره.. -
مرحله ی اول: کتابتون ی واژه نامه داره اون تهش اول اول اول برید سراغ اون و هرچی واژه داره رو بِجَویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن....
مرحله ی سوم: من ی اپ دارم که دو مرحله ی قبلی رو پوشش داده یعنی هم واژه نامه ی کتابو داره و خودش انواعی از تستها رو مال گاج بود از بازار دانلودش کردم برای نظام قدیم بود فقط شاید جدیدش هم باشه رایگان...
+روش سریع حفظم همون تکرار کردنه ک اون اپه ک گفتم خودش مرور هم داره..Mohsen Taheri عه چقدر عالی برا نظام جدیدش هم هست؟ اگه هست اسمشو میشه بگین
-
+روش سریع حفظم همون تکرار کردنه ک اون اپه ک گفتم خودش مرور هم داره..Mohsen Taheri سلام.. اون اپ چی
-
Mohsen Taheri سلام.. اون اپ چی
Mahhh اسمش واژگان ادبیات
من با تستایی که داره اونقدر تکرار میکنه واست که رو هوا میگی...شبا چندتا بزن. بعد خواب و قبل از بیدار شدن بشدت توصیه می کنم -
Mohsen Taheri سلام.. اون اپ چی