اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
https://www.instagram.com/p/B6dCK2rAWrX/?igshid=f2w723bahzkj
چه صبری دارد خدا...

-
سلام علیکم میگم که چرا صفحات قرآن های مختلف باهم فرق میکنه مثلا یبار مسجد رفته بودم گفتش صفحه300 سوره.. رو تلاوت میکنیم قرآن خودمو که باز کردم سوره ای که اومد با اونا فرق داشت
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام علیکم میگم که چرا صفحات قرآن های مختلف باهم فرق میکنه مثلا یبار مسجد رفته بودم گفتش صفحه300 سوره.. رو تلاوت میکنیم قرآن خودمو که باز کردم سوره ای که اومد با اونا فرق داشت
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Rakhshandeh واقعا نمیدونم چجوری توضیح بدم
چون من اصلا توضیح دادنم خوب نیست ولی خب شاید اون قرانی که شما برداشتین با خط عثمان طه نبوده چون قرانی که با خط عثمان طه هاست صفحاتش ملاک ماست
امیدوارم متوجه شده باشید -
بچه ها شما امام زمان بيان اماده اين؟ من گاهي اوقات ميترسم از وضع خودم چيكار كنم كه اماده ي ظهور باشم؟
-
@خانوم-وكيل خواستم دیروز این سوالو بزارم ولی کسی نبود
با احیای اصول دینی میتونیم حداقل بارمون رو سبک تر کنیمGole Narges خيلي وضع دينداري سخت شده
همه اش ادم خودشو توجيه ميكنه. هي همه ميگن سخت نگير انقد كه خود ادم باورش ميشه نبايد سخت بگيره. من حس ميكنم دارم با مرج جامعه همراه ميشم و بارم داره هي سنگين و سنگين تر ميشه 
-

-
شايد مسخره به نظر برسه و البته بيشتر از مسخره بودنش تاسف باره
من وقتي واسه ظهور اقا دعا ميكنم ته دلم شايد ميخوام فعلا نيان
چون خودم اماده نيستم همه اش ميگم بايد كلي كار انجام بدم ولي كو همت
اين سوال خيلي برام مهمه جزء مهمترين سوالاي زندگيمه ميشه هركي كه ميتونست لطف كنه و راهنماييم كنه؟ چطور به اون حس برسم كه از ته دلم راضي باشم از خودم و اماده ي اماده باشم؟ اصن ميشه رسيد به اون حس؟ خيلي از اين حالت اضطرار خودم راجب امام زمان بدم مياد
-
Gole Narges خيلي وضع دينداري سخت شده
همه اش ادم خودشو توجيه ميكنه. هي همه ميگن سخت نگير انقد كه خود ادم باورش ميشه نبايد سخت بگيره. من حس ميكنم دارم با مرج جامعه همراه ميشم و بارم داره هي سنگين و سنگين تر ميشه 
-
شايد مسخره به نظر برسه و البته بيشتر از مسخره بودنش تاسف باره
من وقتي واسه ظهور اقا دعا ميكنم ته دلم شايد ميخوام فعلا نيان
چون خودم اماده نيستم همه اش ميگم بايد كلي كار انجام بدم ولي كو همت
اين سوال خيلي برام مهمه جزء مهمترين سوالاي زندگيمه ميشه هركي كه ميتونست لطف كنه و راهنماييم كنه؟ چطور به اون حس برسم كه از ته دلم راضي باشم از خودم و اماده ي اماده باشم؟ اصن ميشه رسيد به اون حس؟ خيلي از اين حالت اضطرار خودم راجب امام زمان بدم مياد

️

تفسیر قرآن کریم