طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri
اون 1 سانتی متر رو از کجا اوردی ؟MahdiNOVE نوشتم دیگه...تو فشار زیاد خوب نیستم باید برم دوره کنم..
-
MahdiNOVE نوشتم دیگه...تو فشار زیاد خوب نیستم باید برم دوره کنم..
داداش شرمنده الان واقعا نمیتونم توضیح بدم بخاطر این خبره استرس گرفتم هرچی خوندم پرید فردا صبح برات میگم .
-
داداش شرمنده الان واقعا نمیتونم توضیح بدم بخاطر این خبره استرس گرفتم هرچی خوندم پرید فردا صبح برات میگم .
MahdiNOVE مهدی م رفتم این فیلم رو دیدم سوال اول رو که حل می کنن جوابشو میگن 6 پنجم ولی درستش5 ششمه...اون آخرشو غلط رفتن با عرض معذرت
-
MahdiNOVE مهدی م رفتم این فیلم رو دیدم سوال اول رو که حل می کنن جوابشو میگن 6 پنجم ولی درستش5 ششمه...اون آخرشو غلط رفتن با عرض معذرت
Mohsen Taheri
ببخشید فردا برسی میکنم شب بخیر -
Mohsen Taheri
ببخشید فردا برسی میکنم شب بخیرMahdiNOVE باشه حتما بررسی کن فردا چون مطمئنم اشتباه محاسباتی شد...
شبت بخیر -
-
سلام داداچ ببخشید صبح بیرون بودیم دیگه صبح نتونستم انلاین شم پیام بدم .
در مورد سوال اول بله حق با شماست این اخرش رو اشتباه کردند .
-
MahdiNOVE من اون سوالو این جوری حل کردم.
این سوال رو هم درست حل کردی ببخشید من دیشب ذهنم درگیر بود اشتباه فک کردم
-
این سوال رو هم درست حل کردی ببخشید من دیشب ذهنم درگیر بود اشتباه فک کردم
MahdiNOVE دیشب بی خودی ذهنت درگیر بود حاج مهدی
-
MahdiNOVE دیشب بی خودی ذهنت درگیر بود حاج مهدی
اره خداروشکر شایعه بود . چخبر 13 بدر رو چیکار کردی ؟
-
اره خداروشکر شایعه بود . چخبر 13 بدر رو چیکار کردی ؟
MahdiNOVE من هیچی ..شما خوش گذشت بهتون؟
-
MahdiNOVE من هیچی ..شما خوش گذشت بهتون؟
جات خالی بد نبود ولی مثل همیشه با فامیل ها نبودیم زیاد خوش نگذشت هر سال میرفتیم خونه پدربزرگ بعد ساعت 6 دایی بزور بیدارمون میکرد بریم بیرون جا بگیریم تا پر نشده و .... امسال خیلی خشک بی روح بود )):
-
@jahad-20 اون موزيكه كه حرفشو زديم ظاهرا خيلي روت تاثير گذاشته همه اش داري از اون چيزي مينويسي
منم خيلي دوسش دارم
-
@خانوم-وكيل اصلا میدونی من هر وقت نا امید میشم همین اهنگ آزادی رو گوش میکنم
قشنگ اونجا که میگه کوهییم ما تا ایستادیم روی پاها به حالت اول برمیگردم