طرح تغيير چهل روزه
-
اره خداروشکر شایعه بود . چخبر 13 بدر رو چیکار کردی ؟
MahdiNOVE من هیچی ..شما خوش گذشت بهتون؟
-
MahdiNOVE من هیچی ..شما خوش گذشت بهتون؟
جات خالی بد نبود ولی مثل همیشه با فامیل ها نبودیم زیاد خوش نگذشت هر سال میرفتیم خونه پدربزرگ بعد ساعت 6 دایی بزور بیدارمون میکرد بریم بیرون جا بگیریم تا پر نشده و .... امسال خیلی خشک بی روح بود )):
-
@jahad-20 اون موزيكه كه حرفشو زديم ظاهرا خيلي روت تاثير گذاشته همه اش داري از اون چيزي مينويسي
منم خيلي دوسش دارم
-
@خانوم-وكيل اصلا میدونی من هر وقت نا امید میشم همین اهنگ آزادی رو گوش میکنم
قشنگ اونجا که میگه کوهییم ما تا ایستادیم روی پاها به حالت اول برمیگردم -
@jahad-20 دارم گوش ميدم
جهاد يه راهكار عملياتي بده واسه امام زمان من ديگه خسته شدم انقد حرف زدم -
@jahad-20 دارم گوش ميدم
جهاد يه راهكار عملياتي بده واسه امام زمان من ديگه خسته شدم انقد حرف زدم -
@خانوم-وكيل من و یکی از دوستام باهم قرار گذاشتیم خوب باشیم گناه نکردن هم خودش باعث خوشحالیه آقا میشه دیگه بعد هرشب میریم بهم گزارش میدیم کارهای خوب و بدمون و بعد سعی میکنیم فردا کارهای بدمون کمترشه
-
@jahad-20 ببين من يه مشكل اساسي دارم كارايي كه ميخوام بكنم وقتمو ميگيره واسه كنكور بخوام صبر كنم باز ميشه همون از شنبه و اينا اعصابم خورده
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@jahad-20 ببين من يه مشكل اساسي دارم كارايي كه ميخوام بكنم وقتمو ميگيره واسه كنكور بخوام صبر كنم باز ميشه همون از شنبه و اينا اعصابم خورده
اره خب مث من به این جنبشم فکر کردم مثلا باخودم گفتم حالا که زیاد تو خونم حفظم وادامه بدم ولی هیچ وقت نتونسم برنامه ی حفظم وبا درسام یکی کنم
برا همین از کم شروع کردم گفتم مثلا من هروقت میخوام یه کار بد انجام بدم به این فکر میکنم آقا داره نگام میکنه واینکه با این کارم هور وعقب میندازم -
@jahad-20 كاراي بدو نبايد گزارش بدين به نظرم
کل کارای بد من اذیت کردن داداشم بود خدایی
ولی اره موافقم مثلا اگه بتونی برا خودت هرشب بنویسی خیلی بهتره
-
@jahad-20 كاراي بدو نبايد گزارش بدين به نظرم
کل کارای بد من اذیت کردن داداشم بود خدایی
ولی اره موافقم مثلا اگه بتونی برا خودت هرشب بنویسی خیلی بهتره