کنکور 1400
-
زیست 100
کلیه نکاتی که در صورت تست ها ، گزینه ها و جواب ها تمام آزمون های آزمایشی و کنکور سراسری تا کنون مطرح شده است (حدوداً 500 تست) را در 810 عبارت (54 صفحه در اندازه قابل نمایش در موبایل) مربوط به فصل 1 سال دهم را آماده کردم که در قالب پی دی اف تقدیم می کنم.
Zis10Fasl1.pdf -
@m-h-b
سلام چون حجم فایلها زیاد است و امکان آپلود آنها در این سایت محدودیت دارد
ولی در تاپیک جمع بندی مطالب را برابر برنامه قرار می دهم -
@m-h-b امکان آپلود دروس به صورت کامل به علت حجم زیاد مطالب مقدور نیست ولی در جمع بندی خلاصه آنها را قرار می دهم
-
سلام میشه درمورد این پی دی اف برام توضیح بدین؟؟؟ فرکانس تکرار یعنی چطور؟ ممنون
-
سلام. من پیشنهاد میکنم به جای گذاشتن عکس همون فایل PDF رو قرار بدید تا دسترسی و خوندن مطالب آسون تر بشه. برای آپلود فایل هایی که حجم بالایی دارند میتونید از گوگل درایو یا آپلود سنتر های ایرانی مثل PicoFile.com استفاده کنید و لینک دانلود رو اینجا قرار بدید.
-
سلام. من پیشنهاد میکنم به جای گذاشتن عکس همون فایل PDF رو قرار بدید تا دسترسی و خوندن مطالب آسون تر بشه. برای آپلود فایل هایی که حجم بالایی دارند میتونید از گوگل درایو یا آپلود سنتر های ایرانی مثل PicoFile.com استفاده کنید و لینک دانلود رو اینجا قرار بدید.
-
@Danter-group
آری ولی به فرموده مدیر محترم سایت گذاشتن لینک خارجی مجاز نیست من یکبار لینک دادم به من تذکر داده شد. -
-
@Danter-group
من نیازی به گوگل درایو یا آپلود سنتر های ایرانی مثل PicoFile.com برای آپلود ندارم چون خودم سایت برای آپلود دارم -
سلام میشه درمورد این پی دی اف برام توضیح بدین؟؟؟ فرکانس تکرار یعنی چطور؟ ممنون
nasimeh bagheri
یعنی از یک کلمه چند بار در تمام کتابهای زیست تکرار شده است مثلا مونارک 4 بار تکرار شده -
ZxSeven لینک خارجی اگر برای دانلود باشد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشد.
@Danter-group در کنکور 1400 گفته است:
لینک خارجی از دانلود سنتر برای فایل های با حجم زیاد موردی نداره فقط لینک دانلود مستقیم از دانلودسنتر
-
@Danter-group در کنکور 1400 گفته است:
لینک خارجی از دانلود سنتر برای فایل های با حجم زیاد موردی نداره فقط لینک دانلود مستقیم از دانلودسنتر