اللهم عجل لولیک الفرج
-
یا علی
-
من يه سرچي تو كانالا و سايتا ميكنم ببينم سخنراني توپ چي پيدا ميكنم شماها هم چيزي به ذهنتون رسيد بگين
-
@حسین-81 من هستم خيلي هم توش ضعف دارم ميدونمم خيلي بركت داره واسه دنيامم حتي خيلي كاربرديه
من بعضي روزا ميام از تلاشاي خاصم ميگم
دوستان هركدومتون دوست داشتين همراهيمون كنين و از تجربه هاتون واسه رعايت احترام به والدين بگين
مخصوصا تو سال كنكور يه كم واسه هممون چالشه كه به اعصابمون مسلط شيم و با مهربوني و احترام برخورد كنيم
سخته ولي ممكنهتوكل برخدا ياعلي
-
@خانوم-وكيل استاد رائفی پور که کلا همه سخنرانیاشون با موضوع امام زمانه..چه درمورد ظهور چه نکات زندگی و اخلاق و ... چون بالاخره همش مربوط میشه به امام زمان عج...ولی خب مثلا میدونم یسری سخنرانی روایت عهد دارن که پشت سر همن
-
@خانوم-وكيل خواهش میکنم...سایتش سایت موسسه شون یعنی مصاف هست...همون فراخوانی هم که فرستادم ایشون راه انداختن
-
@jahad-20 جهاد من ميگم بيايم يه برنامه بريزيم اماممون يا دينمونو بشناسيم
يه كتاب كه باهم بخونيم يه دوره سخنراني يه چيز اينطوري@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
يه كتاب كه باهم بخونيم يه دوره سخنراني يه چيز اينطوريما قبلا برای شناخت امام زمان اقدام کرده بودیم از تو کتابم مینوشتم اینجا ولی خب .... متوقف شد
من الان دارم برای این میخونم چرا شیعه هستم -
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@حسین-81 يه گناه بگين چهل روز سعي كنيم تركش كنيم
احترام به والدين چطوره؟عالیه اینکه هرزمان خواستی مخالفت کنی با کارشون یا مثلا میگن این کار وبکن میگی درس دارم چهل روز این کارونکنی و به حرفشون گوش بدی
-
@حسین-81 يه گناه بگين چهل روز سعي كنيم تركش كنيم
احترام به والدين چطوره؟عالیه اینکه هرزمان خواستی مخالفت کنی با کارشون یا مثلا میگن این کار وبکن میگی درس دارم چهل روز این کارونکنی و به حرفشون گوش بدی
@jahad-20 پس پایه اید
-
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امشب میخوام یکم بیشتر از همیشه پست بزارم،
از همه عذر خواهی میکنم..@Fighter-Bad
@jahad-20
K99_Dr
@خانوم-وكيل
@حسین-81
پیروز
اگه کسی جا افتاد ببخشیدچرا معذرت خواهی بزارین خوب
-
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امشب میخوام یکم بیشتر از همیشه پست بزارم،
از همه عذر خواهی میکنم..@Fighter-Bad
@jahad-20
K99_Dr
@خانوم-وكيل
@حسین-81
پیروز
اگه کسی جا افتاد ببخشیدچرا معذرت خواهی بزارین خوب
-
يه كتاب كه باهم بخونيم يه دوره سخنراني يه چيز اينطوريما قبلا برای شناخت امام زمان اقدام کرده بودیم از تو کتابم مینوشتم اینجا ولی خب .... متوقف شد
من الان دارم برای این میخونم چرا شیعه هستم@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
من الان دارم برای این میخونم چرا شیعه هستمكتابشو خريدي يا فايلشو؟
-
Gole Narges
پس از همینجا من معذرت میخوام که خیلیست میزارم