جناس
-
@خانوم-وكيل
😅
البته ایشون از جغرافیا اومده بودن ادبیات خونده بودناینجا معلمی هست بشه پرسید؟
-
Gole Narges نميدونم اگه باشه كه ديگه دست از سرشون برنميدارم 😄
ادمین ناظم @M-an داريم معلم تو سايت؟ -
این پست پاک شده!
-
Mohsen Taheri
من الان دچار دوگانگی شدم،خب خودتون دارین میگین نیست دومی نابود.. باد
یعنی دارین باد رو هم معنی میکنید،نیست به تنهایی معنی نابودی میده؟
ما هم حرف شمارو گفتیم ولی ظاهرا نیست باد رو نمیشه جدا کرددر اولی میشه فعل اسنادی منفی و در دومی میشه فعل دعایی
Gole Narges سلام. ببخشید چن روز نبودم.
م کی گفتم نیست دومی یعنی نابود باد. من گفتم معنیش نابودی و نیستیه!
اصولا بحث کردن راجع ب اینکه نمیشه اینو دوتا جناس گرفت ب نظرم زیاد درست نمیاد. چو خود آرایه ها و جناس اوقدر زیبا هست بحثش خیلی بی معرفتیه اگه معلم بخواد بره از اینا سوال بده کما اینکه خود کنکورم هرگز سمت این بحثای حاشیه ای و تخصصی تر نشده هرگز! حالا شاید بعضی وقتا معلما ی گلمون از شدت بی سوالی(!) برن سراغ طرح یک همچین مطالبی که باز گفتم دلیل قانع کننده مون همونه که" اگه بتونیم جدا کنیم یانه"!!!!
حالا این مثال زیبا=> اصولا فعل دعایی یک فرمول مشخصی داره توی دستور زبان فارسی و اونم ب این صورته:ب+بن مضارع+الف دعایی+شناسه( البته بعضی جاها اون فعلمون گذرا نبوده اول گذارش کردیم با "ان" گذرا ساز بعد میذاریم تو فرمول که خواهدشد:ب+بن مضارع+ان گذراساز+الف دعایی+شناسه) مثال ببین لطفا: بمیراناد/ این باد در اصل بواد بوده که ب مرور زمان ب صورت باد در آمده!)/کُناد/دَهاد و...(میشه "ب" رو نیاورد گاهی)
پس باد فعل دعاییه!!!
ولی نابود گردد کلا ی فعله حق با شماست! چون این گردد معنی نماید و کند و سازد نمیده
ولی اگه بگیم: خدا شما را نابود کند این دقیقا میشه مسند اون نیست و جمله میشه 4 جزئی گذرا به مفعول و مسند چون بجای کند میشه "گرداند و سازد و نماید" قرار بدیم -
اصولا بحث کردن راجع ب اینکه نمیشه اینو دوتا جناس گرفت ب نظرم زیاد درست نمیاد. چو خود آرایه ها و جناس اوقدر زیبا هست بحثش خیلی بی معرفتیه اگه معلم بخواد بره از اینا سوال بده کما اینکه خود کنکورم هرگز سمت این بحثای حاشیه ای و تخصصی تر نشده هرگز! حالا شاید بعضی وقتا معلما ی گلمون از شدت بی سوالی(!) برن سراغ طرح یک همچین مطالبی که باز گفتم دلیل قانع کننده مون همونه که" اگه بتونیم جدا کنیم یانه"!!!!
حالا این مثال زیبا=> اصولا فعل دعایی یک فرمول مشخصی داره توی دستور زبان فارسی و اونم ب این صورته:ب+بن مضارع+الف دعایی+شناسه( البته بعضی جاها اون فعلمون گذرا نبوده اول گذارش کردیم با "ان" گذرا ساز بعد میذاریم تو فرمول که خواهدشد:ب+بن مضارع+ان گذراساز+الف دعایی+شناسه) مثال ببین لطفا: بمیراناد/ این باد در اصل بواد بوده که ب مرور زمان ب صورت باد در آمده!)/کُناد/دَهاد و...(میشه "ب" رو نیاورد گاهی)
پس باد فعل دعاییه!!!
ولی نابود گردد کلا ی فعله حق با شماست! چون این گردد معنی نماید و کند و سازد نمیده
ولی اگه بگیم: خدا شما را نابود کند این دقیقا میشه مسند اون نیست و جمله میشه 4 جزئی گذرا به مفعول و مسند چون بجای کند میشه "گرداند و سازد و نماید" قرار بدیمMohsen Taheri الان ميخونم
چه خوبه كه برگشتين -
Mohsen Taheri الان ميخونم
چه خوبه كه برگشتين@خانوم-وكيل خواهش می کنم..
از صب دارم سوال جواب میدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ماشالله دوستان لطف دارن ب این بنده ی حقیر -
@خانوم-وكيل خواهش می کنم..
از صب دارم سوال جواب میدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ماشالله دوستان لطف دارن ب این بنده ی حقیرMohsen Taheri كلي دعاتون ميكنم خودخواهي بود اگه ميگفتم بياين كه از دانشتون استفاده كنيم ولي خدايي وزنه ادبيات سايتين
-
Mohsen Taheri كلي دعاتون ميكنم خودخواهي بود اگه ميگفتم بياين كه از دانشتون استفاده كنيم ولي خدايي وزنه ادبيات سايتين
@خانوم-وكيل ما در حد ادبیات نیستیم ب خدا خیلی بی کرانه..
ممنونم از تعریفت:+1: -
توي دو كلمه ي خيره و چيره زباني ميتونيم بين خيره و چيره جناس برقرار كنيم؟
همیار Mohsen Taheri دانش-آموزان-آلاء@خانوم-وكيل اره جناس ناقص اختلافی
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
پس باد فعل دعاییه!!!
ولی اگه بگیم: خدا شما را نابود کند این دقیقا میشه مسند اون نیست و جمله میشه 4 جزئی گذرا به مفعول و مسند چون بجای کند میشه "گرداند و سازد و نماید" قرار بدیمMohsen Taheri
سلام
نمیدونم،من چون مهارتی توی این حیطه ندارم واردش نمیشم، فقط چون برام جالب گذاشتم..معلم ما هم که کلا فقط حرف خودشون
به هر حال ممنونم -
Mohsen Taheri
سلام
نمیدونم،من چون مهارتی توی این حیطه ندارم واردش نمیشم، فقط چون برام جالب گذاشتم..معلم ما هم که کلا فقط حرف خودشون
به هر حال ممنونمGole Narges باشه.:+1: