نحوه شروع و حذف دروس؟
-
nothing
برای درس ریاضی....
تاکید دارم روی این مباحثی که میگم جامع و سفت و سخت کار کنید.
مثلثات_معادله و نامعادله_مشتق و کاربرد مشتق_حد و پیوستگی_تابع_احتمال_هندسه(امسال چهار تا تست داشت) اینا از همه مهم تر اند. وقت کردید بقیه مباحث مثل دنباله ها و مجموعه ها رو هم بخونید.
برای درس احتمال فقط فیلم های استاد عزیزم، امینی راد رو ببینید حرف نداره.(صفر تا صد و کارگاه)
برای درس تابع کلیپ های صفر تا صد استاد ثابتی و کلیپ های کارگاه تست استاد امینی راد رو ببینید. برای مثلثات هم مثل تابع به ترتیبی که گفتم.
برای معادله و نامعادله کلیپ های کارگاه تست امینی راد و کلاس ریاضی تجربی کامل شامی زاده رو ببینید.
برای درس مشتق کلیپ های استاد شامی زاده
رو ببینیدبه سان خورشید ممنون وقت گذاشتید,خیلی مرسی⚘
-
nothing و اما دروس عمومی.....
از دروس عمومی از همه مهم تر ادبیات فارسی هستش. اگر وقت اصلا ندارید کتاب تناسب مفهومی هامون سبطی رو تهیه کنید فقط فصل۱ رو بخونید.
بعدش با کتاب موج آزمون ادبیات از علیرضا عبد الحمیدی تست کار کنید.
بعد از فارسی، دینی درس سخت کنکور و با ضریب ۳ هستش. دینی و فارسی دو درس با ضریب بالا هستن از این دو تا غفلت نکنید. برای دینی هم پیشنهاد میکنم کتاب جمع بندی بگیرید.
در مجموع..... اگر در مواردی که گفتم تسلط پیدا کنید میشه گفت شما رتبه تون زیر ۵۰۰۰ میشه
با اینبه سان خورشید زیر ۵۰۰۰ چه رشتهایی میشه قبول شد?!
-
سلام
من تازه با این انجمن اشنا شدم دیدم که همه تو تاب وتب کنکورن منم میخوام تازه شروع کنم بنظرتون تو این زمان کم شدنیه یا ارزوعه برای دوازدهم تجربی که هیچی نخونده?!
اگ میشه باید از کجا شروع کنم با چند ساعت درس خوندن
چ درسایی رو حذف کنم?!
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم -
به سان خورشید زیر ۵۰۰۰ چه رشتهایی میشه قبول شد?!
-
nothing
سلام دوست عزیز. چند لحظه وقت بزار ببین چی میگم
در ارتباط با این مورد لازمه یه چیزی رو بگم....
اصولا چیزی که یک نفر رو موفق میکنه استمرار و ثبات در تلاشه نه هیجانی کار کردن!
قبولی در کنکور با توجه به وضعیتی که پیش اومده اسان تر خواهد بود به چند دلیل.
اول اینکه توجه طراحان کنکور بروی پایه بیشتر خواهد بود علاوه بر این از کتاب دوازدهم هم برای کنکور امسال بیشتر از نیم سال اول سوال طرح خواهد شد. حتی احتمال میره که مباحث نیم سال دوم اصلا سوالی در کنکور نداشته باشه.
مورد دوم اینکه شما میتونید با روزی دوازده ساعت یا یازده ساعت حداقل به متن کتاب مسلط بشید
وضعیت درسی شما رو نمیدونم اما یه سری درسا هست توی کنکور که میشه ازش درصد بالایی گرفت راحتر از بقیه.به سان خورشید واقعاً اسم شناسه ات بهت میخوره، خیرت قبول، مطمئن باش این انرژی که الان برامون اینجا گذاشتی، صدها برابر به سمت خودت باز میگرده. تندرست باشی
-
nothing
اول اینکه توجه طراحان کنکور بروی پایه بیشتر خواهد بود علاوه بر این از کتاب دوازدهم هم برای کنکور امسال بیشتر از نیم سال اول سوال طرح خواهد شد. حتی احتمال میره که مباحث نیم سال دوم اصلا سوالی در کنکور نداشته باشه.
مورد دوم اینکه شما میتونید با روزی دوازده ساعت یا یازده ساعت حداقل به متن کتاب مسلط بشید
وضعیت درسی شما رو نمیدونم اما یه سری درسا هست توی کنکور که میشه ازش درصد بالایی گرفت راحتر از بقیه.به سان خورشید نه تورو خدا مباحث نیم سال اول چالشی ان خیلی مخصوصا فصل اول فیزیک و شیمی
-
به سان خورشید واقعاً اسم شناسه ات بهت میخوره، خیرت قبول، مطمئن باش این انرژی که الان برامون اینجا گذاشتی، صدها برابر به سمت خودت باز میگرده. تندرست باشی
-
به سان خورشید زیر ۵۰۰۰ چه رشتهایی میشه قبول شد?!
-
سلام
من تازه با این انجمن اشنا شدم دیدم که همه تو تاب وتب کنکورن منم میخوام تازه شروع کنم بنظرتون تو این زمان کم شدنیه یا ارزوعه برای دوازدهم تجربی که هیچی نخونده?!
چ درسایی رو حذف کنم?!
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگممnothing عزیز دل اگه واقعا میخوایی شروع کنی هیچ کسی تو الا نیست بهت بگه قبول میشی یا نمیشی همه چیز بستگی به خودت داره اگه با تمام وجودت مایه بزاری و از تمام تایم هایی روزات استفاده کنی برای مطالعه زیر 1000 میاری چون کنکور حداقل 1 ماه عقب میوفته و این بیماری اینجوری پیش رفته حالا حالا جمع نمیشه برای ملت پس امیدوارم از امروز همه چیز هایی منحرفو جمع کنی کنکور پره از ادمایی مثل من :| الان من از پارسال میخونم ولی الان نمیخونم خخخخ و شما میتونید خیلی راحت ازم جلو بزنید پس با تمام قدرت بخون ابیاری گل هایی فرش هم نرو جاش پزشکی برو
-
سلام
چ درسایی رو حذف کنم?!
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگممnothing
سلام برای زیست پایه خیییلی وقت بذارید دوازدهمم که واسه نهایی دارین میشه اونجا جبران کرد چون تو نظام جدید مباحثش سبکتره . بعد چن تا مبحث انتخاب کنید که فکر میکنید تو مفاهیمش یکم مشکل دارید یا خیلی اهمیتش تو کنکور زیاده بعد واسه این چند مورد تدریس استاد موقاری رو ببینید بقیه رو دیگه خودتون فصل به فصل بخونید تست بزنید و کارگاه نکته و تست و تورق سریع رو برای همش سعی کنید ببینید. تمرکزتون رو مباحثی که به سان خورشید اشاره کرد خییلی بالا ببرید و رو همینا خیلی تست بزنید بقیه رو نرسیدید مهم نیس.
حتما حتما میشه جبران کرد زیاد درگیر چطوری شروع کردنم نباشید فقط شروع کنیدمواردی رو معرفی کردن که نتیجه 6 هفته قبل از کنکورشون با کنکورشون خیییلی متفاوت شده چن هزارتا پیشرفت رتبه و با اختلاف خیلی چشمگیر موفق شدن یعنی فقط تست زدن رفتن جلو بعد نکته مثبت دیگشم اینه که چیزی که الآن میخونیم تا کنکور بیشتر تو ذهنمون میمونه . این برهه اگه عالی استفاده بشه خیلی نتیجه ها رو تغییر میده
-
nothing یعنی الان فکر میکنی با این سطح الانت به 5000 برسی؟پس وضعت بد نیست...بخون بهتر بیار خب چون تا ده هزار درصدها خیلی تفاوت ندارن...ولی خب از پنج هزار به بعد پیراپزشکی هست دبیری هست رشته های کشاورزی و علوم پایه و ....
-
nothing
سلام برای زیست پایه خیییلی وقت بذارید دوازدهمم که واسه نهایی دارین میشه اونجا جبران کرد چون تو نظام جدید مباحثش سبکتره . بعد چن تا مبحث انتخاب کنید که فکر میکنید تو مفاهیمش یکم مشکل دارید یا خیلی اهمیتش تو کنکور زیاده بعد واسه این چند مورد تدریس استاد موقاری رو ببینید بقیه رو دیگه خودتون فصل به فصل بخونید تست بزنید و کارگاه نکته و تست و تورق سریع رو برای همش سعی کنید ببینید. تمرکزتون رو مباحثی که به سان خورشید اشاره کرد خییلی بالا ببرید و رو همینا خیلی تست بزنید بقیه رو نرسیدید مهم نیس.
حتما حتما میشه جبران کرد زیاد درگیر چطوری شروع کردنم نباشید فقط شروع کنیدمواردی رو معرفی کردن که نتیجه 6 هفته قبل از کنکورشون با کنکورشون خیییلی متفاوت شده چن هزارتا پیشرفت رتبه و با اختلاف خیلی چشمگیر موفق شدن یعنی فقط تست زدن رفتن جلو بعد نکته مثبت دیگشم اینه که چیزی که الآن میخونیم تا کنکور بیشتر تو ذهنمون میمونه . این برهه اگه عالی استفاده بشه خیلی نتیجه ها رو تغییر میده
zahra zakeri ممنون عزیزم مرسی از انگیزه
امیدوارم ک خودتم بهتریناامسال برات رقم بخوره -
@K99_Dr@K99_Dr نه فکر نکردم طبق توضیحی ک به سان خورشید دادن که با راهکاراشون شاید زیر ۵۰۰۰قبول شم ازشون سوال پرسیدم
شاید بشه شایدم....
توکل ب خدا -
nothing عزیز دل اگه واقعا میخوایی شروع کنی هیچ کسی تو الا نیست بهت بگه قبول میشی یا نمیشی همه چیز بستگی به خودت داره اگه با تمام وجودت مایه بزاری و از تمام تایم هایی روزات استفاده کنی برای مطالعه زیر 1000 میاری چون کنکور حداقل 1 ماه عقب میوفته و این بیماری اینجوری پیش رفته حالا حالا جمع نمیشه برای ملت پس امیدوارم از امروز همه چیز هایی منحرفو جمع کنی کنکور پره از ادمایی مثل من :| الان من از پارسال میخونم ولی الان نمیخونم خخخخ و شما میتونید خیلی راحت ازم جلو بزنید پس با تمام قدرت بخون ابیاری گل هایی فرش هم نرو جاش پزشکی برو
MrMilad حق باشماست انشاالله شما هم از همین امروز شروع میکنید و زحمتای یک سالتونو چند برابر نتیجه میدید,ممنون بابت راهنمایی وانگیزه
من زمان زیادی از دست دادم به اندازه کافیم سال اخر دبیرستانمو خراب کردم شاید اگ تلاش کنم بتونم یکم جبران کنم -
nothing
وضعیت درسی شما رو نمیدونم اما یه سری درسا هست توی کنکور که میشه ازش درصد بالایی گرفت راحتر از بقیه.به سان خورشید شما چقد چيز بلدين
-
سلام
چ درسایی رو حذف کنم?!
لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگممnothing
سلام وقتتون به خیر
مطمئنا از الان به هدف رسیدن سخت تر میشه ولی غیرممکن نیست، سخت تر از این لحاظ که باید فشرده تر بخونید و تایمتون کم تره
هیچ درسی رو حذف نکنید بلکه شما میتونید از هر درس مباحث به خصوصی رو حذف کنید که براتون سخت تره مثلا من تایم کنکورم هندسه رو حذف کردم ولی اینطوری نمیشه که یه درس به طور کامل حذف بشه و این کار کاملا اشتباهیه
شما قطعا میتونید از الان یه سری مباحث مشخصی رو توو هر درسی بخونید
درسته یه سری دروس مثل زیست و شیمی ترکیبیه و حذف کردن کار سختیه ولی توو ریاضی فیزیک مشخص تر میشه حذف کرد
عمومی ها رو هم میشه کلی جلو برد
اول از یه برنامه ریزی معمولی برای خودتون شروع کنید و کم کم فشرده ترش کنید
هرکاری که باعث میشه بیشتر و باانگیزه تر درس بخونید رو حتما انجام بدین مثلا من خودم سحرخیزی باعث میشه برام که خیلی بیشتر و بهتر درس بخونمموفق و سلامت باشید