سخترین درس
-
@samane-A در سخترین درس گفته است:
سخت ترین درس جغرافیا و تاریخه👀پاس نمیشه لامصب😂
تاریخ رو شدیدا موافقم باید زیاد تستشو بزنید:grinning_face_with_sweat:
-
@M-bahrami1378 در سخترین درس گفته است:
سخت ترین درس جهان فقط زبان انگلیسی هست😐
میترسم بمیرم ولی توی این درس هیچوقت به تسلط کافی نرسمشما مگه دانشجو نيستي؟ حيا كن😂 اين همه اپليكيشن و كتاب و كانال و چه و چه فقط اراده كنين برين سمتش
حتي ميتونين از خود كتاباي دبيرستانتون شروع كنين البته من نظام قديم نميدونم چطوريه ولي كتاباي خودمون واقعا كلمه خوب زياد دارن🥺@خانوم-وكيل در سخترین درس گفته است:
میترسم بمیرم ولی توی این درس هیچوقت به تسلط کافی نرسمشما مگه دانشجو نيستي؟ حيا كن😂 اين همه اپليكيشن و كتاب و كانال و چه و چه فقط اراده كنين برين سمتش
حتي ميتونين از خود كتاباي دبيرستانتون شروع كنين البته من نظام قديم نميدونم چطوريه ولي كتاباي خودمون واقعا كلمه خوب زياد دارن🥺🤓🙈🤓🙈🤓🙈🤓🙈🤓😂😂😂
-
بخوام درس بخونم چیزی واسم سخت نیس واقعا
زود یادمیگیرم و خیلی دقیق درس میخونم
😅
ولی مشکل اینه نمیخوام بخونم😐🌹 -
قواعد عربی زود فراموش میشن از بس نکاتش زیاده ولی سلطان فیزیکو هر کاری میکنی نمیره تو مخ که بخاد حالا از یاد بره اصن
-
@خانوم-وكيل در سخترین درس گفته است:
حتي ميتونين از خود كتاباي دبيرستانتون شروع كنين البته من نظام قديم نميدونم چطوريه ولي كتاباي خودمون واقعا كلمه خوب زياد دارن🥺🤓🙈🤓🙈🤓🙈🤓🙈🤓😂😂😂
-
-
@خانوم-وكيل خخ امممم میگن پایه یازدهم بهداشت و سلامت محیط هست.🙄😂..به نظر خیلی یه جوریه...همه هم میگن بدرد نخوره.🙄...عهههه یادم افتاد نگارش و ورزشم خعیلی بدن😁😂
Zaraa نگارش و شیمی تنها زنگایی بودن که دوس داشتم....هرچند معلماش خوب نبودن......بدتر از مدیریت خوانواده هیچی نیس
-
Zaraa نگارش و شیمی تنها زنگایی بودن که دوس داشتم....هرچند معلماش خوب نبودن......بدتر از مدیریت خوانواده هیچی نیس
-
فیزیک:face_with_thermometer: با بقیه درس ها مشکلی ندارم:face_savoring_food: فیزیک هم خوبه فقط بستگی به طراح سوالش داره :face_with_head-bandage: ولی یه روزی فیزیک هم دوسش داشتم :downcast_face_with_sweat: دیگه الان دوست ندارم سر جلسه ازمون حتی به سوالاش نگا کنم:exploding_head: :rainbow: :sparkles: :star: :rose:
-
shivawab فیزیک عشقه //فیزیک یعنی دوست داشتنی ترین درس
-
shivawab فیزیک عشقه //فیزیک یعنی دوست داشتنی ترین درس
دکتر علی ف ببخشید روش خاصی برای خوندنش دارید؟help me pleaze:disappointed_face: :rainbow: :star:من اصلا دوست ندارم نگاه سوالاش کنم
-
دکتر علی ف ببخشید روش خاصی برای خوندنش دارید؟help me pleaze:disappointed_face: :rainbow: :star:من اصلا دوست ندارم نگاه سوالاش کنم
@HappyMooN فیزیک درسیه که باید دوسش داشته باشی تا اونم دوست داشته باشه//نه روش خیلی خاصی ندارم //خوب شما چطور میخونید