پرسش پاسخ زیست
-
@mary-kh اگه گفته باشه مبادله ای درسته و اگه در حالت کلی گفته باشه نادرسته
امیر احمدی همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟ندارن؟
-
امیر احمدی همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟ندارن؟
@mary-kh قرار دارند اما در حالت کلی یعنی هم هادی وهم مبادله ای نه
-
@mary-kh قرار دارند اما در حالت کلی یعنی هم هادی وهم مبادله ای نه
امیر احمدی عه من که نفهمیدم ممنونم شبتون بخیر شاید فردا ببینم بفهمم الان هیچی نمیفهمم
-
یه مولکول اکسیژن برای ورود به رگ یک جنین از چند لایه فسفولیپیدی رو باید عبور کنه؟
-
ایا این جمله درسته /احساس همه درد ها در مغز صورت میگیرد
-
دلیل جمله زیر چیه؟
"دو عامل موثر در ورود کیموس به روده باریک: یکی حجم کیموس که اگر بیشتر بشود و دیگری ساختار شیمیایی کیموس " -
ایا این جمله درسته /احساس همه درد ها در مغز صورت میگیرد
دکتر علی ف قشر مخ مرکز اعمال ارادی و احساس درانجاست
-
@m-sina هرچی حجم کیموس بیشتر با سرعت بیشتر و راحت تر عبور میکنه و به ساختارش هم مربوطه مثلا وقتی غذای سنگین میخوریم مسلما مدت بیشتری در معده برای گوارش میمونه
-
@samann آخه آقای موقاری گفته با افزایش حجم کیموس سرعت ورود به روده باریک افزایش پیدا میکنه و کیموس آسان تر وارد روده باریک میشه
-
یه مولکول اکسیژن برای ورود به رگ یک جنین از چند لایه فسفولیپیدی رو باید عبور کنه؟
دکتر علی ف در پرسش پاسخ زیست گفته است:
فک میکنم بشه اینطور گفت که :
اول باید از دیواره حبابک مادر و دیواره مویرگ اطراف حبابکها عبور بکنه تا وارد خون مادری بشه
بعد میره به سمت رگهای رحم و از اونجا هم کورین رو رد بکنه و وارد سیاهرگ بند ناف بشه
اما بازم مطمئن نیستم!!!
شاید بشه اینطوری استباط کرد که : از اونجایی که O2 از منافذ پر آب دیواره عبور میکنه،پس برای مویرگ ها که کلا از هیچ لایه فسفولیپیدی ای عبور نمیکنه
فقط یه دیواره حبابک میمونه که میشه 2 تا غشاء(چون از یه طرف سلول باید وارد بشه و از طرف دیگش خارج بشه)ینی 4 لایه فسفولیپیدی
یه بارم از کوریون به همین ترتیب عبور کنه
کلا شاید بتونیم بگیم 8 تا لایه فسفولیپیدی!!!
بازم مطمئن نیستم!!!! -
-
فک میکنم بشه اینطور گفت که :
اول باید از دیواره حبابک مادر و دیواره مویرگ اطراف حبابکها عبور بکنه تا وارد خون مادری بشه
بعد میره به سمت رگهای رحم و از اونجا هم کورین رو رد بکنه و وارد سیاهرگ بند ناف بشه
اما بازم مطمئن نیستم!!!
شاید بشه اینطوری استباط کرد که : از اونجایی که O2 از منافذ پر آب دیواره عبور میکنه،پس برای مویرگ ها که کلا از هیچ لایه فسفولیپیدی ای عبور نمیکنه
فقط یه دیواره حبابک میمونه که میشه 2 تا غشاء(چون از یه طرف سلول باید وارد بشه و از طرف دیگش خارج بشه)ینی 4 لایه فسفولیپیدی
یه بارم از کوریون به همین ترتیب عبور کنه
کلا شاید بتونیم بگیم 8 تا لایه فسفولیپیدی!!!
بازم مطمئن نیستم!!!!@Amin-th ممنون من هم اگه از کانال جواب قطعی رو گرفتم مطمعنت میسازم دادا
-
@Amin-th ممنون من هم اگه از کانال جواب قطعی رو گرفتم مطمعنت میسازم دادا
@Amin-th ممنون من هم اگه از کانال جواب قطعی رو گرفتم مطمعنت میسازم دادا
دمت گرم
-
@samann شما میگید" وقتی که کیموس بیشتر میشه مدت بیشتری هم طول میکشه تا گوارش پیدا کنه
"
اما چطور ممکنه سرعت ورود به روده باریک افزایش پیدا کند؟@m-sina نه اون زمانه مال تیکه دوم ( ساختارشه )
@samann در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@m-sina هرچی حجم کیموس بیشتر با سرعت بیشتر و راحت تر عبور میکنه و به ساختارش هم مربوطه مثلا وقتی غذای سنگین میخوریم مسلما مدت بیشتری در معده برای گوارش میمونه
-
امیر احمدی مال کانون
بعد این جواب درستشه همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان شکلی مشابه داخلی ترین لایه سازنده حفرات قلبی دارد
همه اینا سنگفرشی تک لاین مگه؟@mary-kh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
امیر احمدی مال کانون
بعد این جواب درستشه همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان شکلی مشابه داخلی ترین لایه سازنده حفرات قلبی دارد
همه اینا سنگفرشی تک لاین مگه؟توی نایژک مبادله ای مگه مخاط مژکدار نداریم؟!
پس چطور همشون با لایه آندوکارد قلب مشابه هستن؟!؟!؟!؟ -
سلام
ب نظرتون
سلول های نوع 2 حبابک ها سنگفرشی اند ؟؟
من میگم ن چون خود کتاب اینطوری میگه : سلول های دیواره حبابک دو توع اند : 1 آن هایی ک سنگفرشی اند 2 آن هایی ک ظاهر متفاوت دارت
خوب اگ نوع 2 هم سنگفرشیه پس چرا بیان کتاب اینطوریه ؟؟!ممنون میشم راهنمایی کنید
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Virusmy name سنگفرشی نیستند بلکه بافت پوششی تمایز یافته اند.