دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
ایا این جمله درسته /احساس همه درد ها در مغز صورت میگیرد
-
دکتر علی ف قشر مخ مرکز اعمال ارادی و احساس درانجاست
-
دکتر علی ف در پرسش پاسخ زیست گفته است:
یه مولکول اکسیژن برای ورود به رگ یک جنین از چند لایه فسفولیپیدی رو باید عبور کنه؟
فک میکنم بشه اینطور گفت که :
اول باید از دیواره حبابک مادر و دیواره مویرگ اطراف حبابکها عبور بکنه تا وارد خون مادری بشه
بعد میره به سمت رگهای رحم و از اونجا هم کورین رو رد بکنه و وارد سیاهرگ بند ناف بشه
اما بازم مطمئن نیستم!!!
شاید بشه اینطوری استباط کرد که : از اونجایی که O2 از منافذ پر آب دیواره عبور میکنه،پس برای مویرگ ها که کلا از هیچ لایه فسفولیپیدی ای عبور نمیکنه
فقط یه دیواره حبابک میمونه که میشه 2 تا غشاء(چون از یه طرف سلول باید وارد بشه و از طرف دیگش خارج بشه)ینی 4 لایه فسفولیپیدی
یه بارم از کوریون به همین ترتیب عبور کنه
کلا شاید بتونیم بگیم 8 تا لایه فسفولیپیدی!!!
بازم مطمئن نیستم!!!! -
-
دکتر علی ف در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Amin.th ممنون من هم اگه از کانال جواب قطعی رو گرفتم مطمعنت میسازم دادا
دمت گرم
-
@m-sina نه اون زمانه مال تیکه دوم ( ساختارشه )
@samann در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@m-sina هرچی حجم کیموس بیشتر با سرعت بیشتر و راحت تر عبور میکنه و به ساختارش هم مربوطه مثلا وقتی غذای سنگین میخوریم مسلما مدت بیشتری در معده برای گوارش میمونه
-
@mary-kh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
امیر احمدی مال کانون
بعد این جواب درستشه همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان شکلی مشابه داخلی ترین لایه سازنده حفرات قلبی دارد
همه اینا سنگفرشی تک لاین مگه؟توی نایژک مبادله ای مگه مخاط مژکدار نداریم؟!
پس چطور همشون با لایه آندوکارد قلب مشابه هستن؟!؟!؟!؟ -
@Target ارواره ای کوچک تر و بنا گوشی از همه بزرگتر و زیرزبانی از همه پایین تر است
@بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Target بناگوشی جدا و در لثه های فک بالاس
به شکل کتاب دقت کنین میفهمین چی میگم
@بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Target ببخشید زیر ارواره ای از همه پایین تر و زبانی از همه کوچک تر و و غده ی بزاقی بناگوشی از همه رقیق تر و ترشحاتش رقیق تر است.......