تستِ فوری ادبیات
-
بعد اينطوري ممكنه بپرسين خب اون زلفم كه يه مورد بود الان كه دوباره خوندم چون گفته دل در انديشه افتاد فكر ميكنم دل هم استعاره و تشخيص داره
شايد شايد ديوانه هم استعاره باشه
چقدر بدم مياد از اين شمارشيا😕@خانوم-وكيل منم بدم میاد
در حال تحقیق در این موردم
نتیجرو میگم -
@خانوم-وكيل منم بدم میاد
در حال تحقیق در این موردم
نتیجرو میگم -
ببخشید جواب گزینه 1
چرا؟ @خانوم-وكيل@حسین-81 سلام.
حل شد؟ -
@حسین-81 سلام.
حل شد؟Mohsen Taheri والله استاد ادبیاتمون گفت گزینه 3
-
Mohsen Taheri والله استاد ادبیاتمون گفت گزینه 3
@حسین-81 آهان
تالیفی بوده؟؟
پاسخنامه ش چند زده؟ -
@حسین-81 آهان
تالیفی بوده؟؟
پاسخنامه ش چند زده؟Mohsen Taheri 1 نوشته
-
Mohsen Taheri 1 نوشته
@حسین-81 ب نظر منم 1 میتونه باشه ولی خب من همیشه از این سوالا بدم میاد آخه خیلی اپسیلونی دانش آموز بتونه بفهمه منظور شاعرو....!
مثلا بیت حافظ رو می دن که واویلاست
یا خاقانی اون گزینه ی 3 ش هست اصن خاقانی معروفه ب اینکه استعاره دوبلکس میزنه یعنی تو دل استعاره باز استعاره!!!!:astonished_face: (پشتک میزنه:face_with_hand_over_mouth: )
ولی اگه خواستی منم ی تحلیلی بکنم براتون!:blush: :call_me_hand: -
@حسین-81 ب نظر منم 1 میتونه باشه ولی خب من همیشه از این سوالا بدم میاد آخه خیلی اپسیلونی دانش آموز بتونه بفهمه منظور شاعرو....!
مثلا بیت حافظ رو می دن که واویلاست
یا خاقانی اون گزینه ی 3 ش هست اصن خاقانی معروفه ب اینکه استعاره دوبلکس میزنه یعنی تو دل استعاره باز استعاره!!!!:astonished_face: (پشتک میزنه:face_with_hand_over_mouth: )
ولی اگه خواستی منم ی تحلیلی بکنم براتون!:blush: :call_me_hand:Mohsen Taheri اگه وقت دارین بی زحمت یه تحلیلی داشته باشین
ممنونم -
:volcano: :volcano: :volcano: :volcano: :volcano:
- بنظرم بین1 تا4 تا استعاره داره:face_with_raised_eyebrow: :beaming_face_with_smiling_eyes: که خب همین خودش میتونه جواب تست رو عوض کنه: اون شمشاد خانه پرور منظورش خانومشونه که میگه با اینکه قدش کوتاهه وله چیزی کم نداره:smirking_face: :triumph: که پس از همینجا میشه فهمید اون سر و صنوبر هم یکسری انسان هستن که این داره باهاشون مقایسه میکنه(زیبارویان بلندقد!) و باغ هم میتونه باغ زندگی ش باشه که همون حیات ش میشه
2)یادمون باشه هر وقت جانبخشی دیدیم استعاره هم داریم!پس:دل در اندیشه بیفته تشخیص و استعاره/دیوانه مصرع2 استعاره از دل شاعر
3)آبگون قفس استعاره از آسمان/طاووس آتشین پر استعاره از خورشید/تو مصرع دوم میگه آفاق مث ی زیبا رویی شد که انگار زیورآلات بسته!!!!یعنی تشخیص و استعاره
4)ای حیوان چون مخاطب قرارش داده!تشخیص و استعاره/اینکه سرما با مرگ دستشون تو ی کاسه ست میشه 2تا تشخیص و 2تا استعاره چون هم سرما دست قائل شده براش و هم گرما رو!
- بنظرم بین1 تا4 تا استعاره داره:face_with_raised_eyebrow: :beaming_face_with_smiling_eyes: که خب همین خودش میتونه جواب تست رو عوض کنه: اون شمشاد خانه پرور منظورش خانومشونه که میگه با اینکه قدش کوتاهه وله چیزی کم نداره:smirking_face: :triumph: که پس از همینجا میشه فهمید اون سر و صنوبر هم یکسری انسان هستن که این داره باهاشون مقایسه میکنه(زیبارویان بلندقد!) و باغ هم میتونه باغ زندگی ش باشه که همون حیات ش میشه
-
ببخشید منشن نکردمتون
@حسین-81 -
ببخشید منشن نکردمتون
@حسین-81Mohsen Taheri سپاس فراوان:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
-
یه سوال ادبیات
در کدام گزینه آرایه ی متناقض نما وجود دارد؟؟
1-چنگ خمیده قامت میخواندت به عرشت
بشنو که پند پیران هیچت زیان ندارد2-در هوایت بیقرارم روز و شب
سر ز کویت بر ندارم روز و شب3-نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد4-ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی -
یه سوال ادبیات
در کدام گزینه آرایه ی متناقض نما وجود دارد؟؟
1-چنگ خمیده قامت میخواندت به عرشت
بشنو که پند پیران هیچت زیان ندارد2-در هوایت بیقرارم روز و شب
سر ز کویت بر ندارم روز و شب3-نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد4-ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزیNazanin_Ahmadi نازنين جون تو تاپيكتون جواب دادم
-
Nazanin_Ahmadi نازنين جون تو تاپيكتون جواب دادم
@خانوم-وكيل سلام چرا دیگه قرابت کار نمیکنین؟؟
-
@خانوم-وكيل سلام چرا دیگه قرابت کار نمیکنین؟؟
Mahbobeh Zare سلام شما هم بيدارين😀 شايد چون وقت ميبره
اقاي نيكوسخن نبودن امروز ولي اومدن نوشتن تاپيك بسته ميشه -
اقاي نيكوسخن نبودن امروز ولي اومدن نوشتن تاپيك بسته ميشه@خانوم-وكيل من الان یک ماهه ۸ صبح میخوابم😂😂
-
اقاي نيكوسخن نبودن امروز ولي اومدن نوشتن تاپيك بسته ميشه@خانوم-وكيل چرا من کلا تاپیک ها رو بالای صفحه ندارم؟؟؟
-
@خانوم-وكيل من الان یک ماهه ۸ صبح میخوابم😂😂
Mahbobeh Zare به من تذكر دادن اسپم ندم ولي خب بعد ماه رمضون ان شاالله تغييرش بدين كه اون ساعت سرخال باشين🙂🌹 قرابتم واقعا يه دونه تست نيم ساعت وقت ميبرد خودتون تستهاي قرابت بزنين حتي ميتونين از الان مجموعه سوال عمومي بزنين
من خودم ترجمه هاي كنكورارو دانلود ميكنم هر روز سه چهارتا ميزنم بعد ميخونم
يا ريدينگ و كلوزاي سراسري همينطور -
@خانوم-وكيل چرا من کلا تاپیک ها رو بالای صفحه ندارم؟؟؟
Mahbobeh Zare منم ندارمش اگه ديگه هيچوقت نياد خيلي دعاشون ميكنم
شما اون دايره رو بزنين تازه ها ميادش -
Mahbobeh Zare منم ندارمش اگه ديگه هيچوقت نياد خيلي دعاشون ميكنم
شما اون دايره رو بزنين تازه ها ميادش@خانوم-وكيل ممنون عزیزم از راهنماییت🌻