جهاد مغنیه
-
دکتر علی ف اینا تو گوگل نیست
اخه اصلا این فایل برام ارور میده
چی هست محتواشون؟@jahad-20 بابا فایل فشرده محتوا یک سخن برگ ریزان
-
@jahad-20 من توی اعتکاف سال قبل.... همش آهنگ جهاد حامد زمانی رو میزاشتن منم خیلی کنجکاو بودم که ایشون کی هستن. به محض اینکه تموم شد و به نت دسترسی بیدا کردم رفتم و کلی تحقیق کردم..... نمیدونم که شما به قانون جذب اعتقاد دارین یا نه ولی من سر همین موضوع اعتقاد اووردم از وقتی که انتخابشون کردم یکسر همه جا یا اسمشون و میشنیدم یا عکسشون رو میدیدم توی نمایشگاه حرم حضرت معصومه (س) عکسشون رو دیدم و بعدش توی قم هر روز که میخواستیم بریم حرم از توی خیابونی رد میشدیم که اسمش جهاد مغنیه بود.و بعدشم دیدم که شهید شاخص بین المللی سال ایشون انتخاب شدن...... مطمئنم که اینا اتفتقی نبودن
@Zahra-Doostmohammadi در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20 من توی اعتکاف سال قبل.... همش آهنگ جهاد حامد زمانی رو میزاشتن منم خیلی کنجکاو بودم که ایشون کی هستن. به محض اینکه تموم شد و به نت دسترسی بیدا کردم رفتم و کلی تحقیق کردم..... نمیدونم که شما به قانون جذب اعتقاد دارین یا نه ولی من سر همین موضوع اعتقاد اووردم از وقتی که انتخابشون کردم یکسر همه جا یا اسمشون و میشنیدم یا عکسشون رو میدیدم توی نمایشگاه حرم حضرت معصومه (س) عکسشون رو دیدم و بعدش توی قم هر روز که میخواستیم بریم حرم از توی خیابونی رد میشدیم که اسمش جهاد مغنیه بود.و بعدشم دیدم که شهید شاخص بین المللی سال ایشون انتخاب شدن...... مطمئنم که اینا اتفتقی نبودن
منم اتفاقا برام پیش اومده البته ن ب این شدت ولی خیلی اتفاقی و تقریبا همینطوری سلسله وار با س تا شهید آشنا شدم...
-
اهنگ جهاد بهترین اهنگ حامد زمانی
-
.
.
.
مَتى تَرانا وَ نَراکَ ؟ -
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
بچه ها میشه بگین چجوری با رفیق شهیدتون هر کی هست آشنا شدین؟
میشه خودتون هم بگین
Winner من پارسال دی ماه بود داشتم در مورد حاج قاسم میخوندم عکس ایشون و کنار سردار دیدم اول فکر کردم پسرشون هستن واز عکس گذشتم بعد چند روز عکسای ایشون و تو اینستا و اینترنت دیدم واحساس کردم من از قبل ایشون و میشناسم واقعا برام آشنا بودن هنوزم هستن احساس میکنم از اول زندگیم با من بودن حاج قاسم باعث شدن من ایشون بشناسم
-
https://www.instagram.com/p/B-fYnMTlmoX/?utm_source=ig_web_copy_link
حدیث قدسی با صدای شهید جهاد مغنیه -
کلام خداوند با صدای حاج عماد مغنیه
سوره یس(حاج عماد مغنیه).mp3 -
@jahad-20
بعد از شهادت حاج قاسم هر جا رو که نگاه میکردم و صحبت های حاج قاسمو گوش می دادم اسم یکی رو میشنیدم:حاج عماد مغنیه و وقتی سرچ کردم خب شیفته اش شدم شاید یکی دو هفته بعد از شهادت حاج قاسم از نمایشگاه کتاب دو تا کتاب خریدم :سه دقیقه در قیامت و یه دونه قرآن جیبی پشت کتاب سه دقیقه در قیامت عکس یه کتابی بود به اسم راز رضوان که عکس حاج عماد هم روش بود خیلی دوست داشتم که بخونمش از قضا فرداش موتجه شدم قرآنم ناقصه و وقتی رفتم عوضش کنم راز رضوان رو هم خریدم و با خوندنش دیگه حاج عماد یه شهید نبودريالبهترین دوستم بود. -
@jahad-20
بعد از شهادت حاج قاسم هر جا رو که نگاه میکردم و صحبت های حاج قاسمو گوش می دادم اسم یکی رو میشنیدم:حاج عماد مغنیه و وقتی سرچ کردم خب شیفته اش شدم شاید یکی دو هفته بعد از شهادت حاج قاسم از نمایشگاه کتاب دو تا کتاب خریدم :سه دقیقه در قیامت و یه دونه قرآن جیبی پشت کتاب سه دقیقه در قیامت عکس یه کتابی بود به اسم راز رضوان که عکس حاج عماد هم روش بود خیلی دوست داشتم که بخونمش از قضا فرداش موتجه شدم قرآنم ناقصه و وقتی رفتم عوضش کنم راز رضوان رو هم خریدم و با خوندنش دیگه حاج عماد یه شهید نبودريالبهترین دوستم بود. -
@jahad-20
-
زندگی من دومینو وار به سمت زیبایی پیش رفت
منی که دیگه تقریبا از همه چیز بریده بودم دو روز قبل از سالروز شهادت شهید جهاد عکسشو تو موبایل پیشنماز مدرسمون دیدم چون اسم شهید عماد مغنیه رو زیاد تو خونه شنیده بودم کنجکاو شدم اما وقتی رفتم خونه بی تفاوت شدم بعد دو روز گفتم ببینم اصلا این شهید بزرگوار کی هست وقتی رفتم سایتا رو دیدم شکه شدم اصلا باورم نمیشد تا شب تو خونه راه میرفتم و گریه میکردم چون دقیقا روز شهادت اون بزرگوار بود اولین کلیپی که دیدم خواب ام عماد بود من خیلی وقت بود که تقریبا نماز رو به شوخی گرفته بودم چن روز بعدش با هم عهد بستیم که نماز صبحا رو شهید بیدارم کنه و واقعا اتفاقی افتاد که خودمم موندم منی که هیچکس توان بیدار کردنمو نداره انقدر خوابم سنگینه وقت اذان بیدار شدم -
بعدش یه سفر مشهد به صورت معجزه آسا برام فراهم شد که روز شهادت حاج عماد مشهد بودیم تو تمام سفر حتی یه لحظه نمیتونستم شهید جهادو فراموش کنم من تو 17 سال عمرم هیچوقت در طول سال مسافرت نرفته بودم اصلا خانواده قبول نمیکردن اما واقعا این سفر جور شد
-
نمیدونم چرا این حرفا رو زدم اما همینو میدونم که این حرفا رو تا حالا به صمیمی ترین دوستام و مادر و پدرم نگفتم شاید به خاطر اینه که شما منو نمیشناسید
-
تابستون امسال قسمت شد یه سفر رفتیم قم تو راه یه تابلو بود عکس شهید جهاد رو بزرگ زده بود نوشته بود دعای شهیدان بدرقه راهتان....
تا خود قم گریه میکردم -