اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20
اگه متن فارسی اماده شد میتونید برا متن انگلیسیش رو ما حساب کنید و اگه تونستید به پرایوت بفرستیدramses kabir مرسي از كمكتون
-
Do you know a ruler, who is not resided in palaces, doesn’t commit slavery, is forgiving and merciful to penitents and no one shall be oppressed under his rule? These are
some of the virtues of promised savior.آیا می دانید یک حاکمی ، که در کاخها اقامت ندارد ، به بردگی نمی پردازد ، نسبت به مجازات ها آمرزنده و مهربان است و هیچ کس تحت حاکمیت وی ظلم نمی شود؟ اینها برخی از فضایل نجات دهنده موعود است.
#ThePromisedSaviour
میام شخصیت اونجا صحبت میکنیم باشه؟
@jahad-20
-
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه
-
اقایون یه ساعت ونیم بعد احیای نیمه شعبان از مصافه
-
@خانوم-وكيل
نگاه شما اگه میخوایید یکی از عقاید اسلام کهوجود حضرت مهدی هست رو به مخاطب خارجی برسونید باید اول یه زمینه هایی از اسلام رو در اون پیاده کرده باشید یعنی یه مقدار شخص مورد نظر رو با اسلام آشنا کنید و بعد شروع به فرعیات کنید منظورم اینه که من چون با خیلی از خارجی ها حرف زدم میدونم که اونا اصلا نظر خوبی در مورد مسلمون ها ندارن و ما باید اول اونا رو با اساس و پایه اسلام اشنا کنیم تا بتونیم بازده بیشتری داشته باشیم -
@خانوم-وكيل
نگاه شما اگه میخوایید یکی از عقاید اسلام کهوجود حضرت مهدی هست رو به مخاطب خارجی برسونید باید اول یه زمینه هایی از اسلام رو در اون پیاده کرده باشید یعنی یه مقدار شخص مورد نظر رو با اسلام آشنا کنید و بعد شروع به فرعیات کنید منظورم اینه که من چون با خیلی از خارجی ها حرف زدم میدونم که اونا اصلا نظر خوبی در مورد مسلمون ها ندارن و ما باید اول اونا رو با اساس و پایه اسلام اشنا کنیم تا بتونیم بازده بیشتری داشته باشیمramses kabir در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل
نگاه شما اگه میخوایید یکی از عقاید اسلام کهوجود حضرت مهدی هست رو به مخاطب خارجی برسونید باید اول یه زمینه هایی از اسلام رو در اون پیاده کرده باشید یعنی یه مقدار شخص مورد نظر رو با اسلام آشنا کنید و بعد شروع به فرعیات کنید منظورم اینه که من چون با خیلی از خارجی ها حرف زدم میدونم که اونا اصلا نظر خوبی در مورد مسلمون ها ندارن و ما باید اول اونا رو با اساس و پایه اسلام اشنا کنیم تا بتونیم بازده بیشتری داشته باشیماول باس کاری کنیم که اونابرن سراغ تحقیق
-
اقایون یه ساعت ونیم بعد احیای نیمه شعبان از مصافه
@Fighter-Bad
ای کاش میشد روز جوان رو که گذشت به کسی که باعث جذب جوانان جامعه به اسلام شد تبریک میگفت -
@خانوم-وكيل
نگاه شما اگه میخوایید یکی از عقاید اسلام کهوجود حضرت مهدی هست رو به مخاطب خارجی برسونید باید اول یه زمینه هایی از اسلام رو در اون پیاده کرده باشید یعنی یه مقدار شخص مورد نظر رو با اسلام آشنا کنید و بعد شروع به فرعیات کنید منظورم اینه که من چون با خیلی از خارجی ها حرف زدم میدونم که اونا اصلا نظر خوبی در مورد مسلمون ها ندارن و ما باید اول اونا رو با اساس و پایه اسلام اشنا کنیم تا بتونیم بازده بیشتری داشته باشیمramses kabir چه خوبه تجربياتتونو در ميون ميذارين
بچه ها همدل شيم خيلي تيم خوبي ميشيما فقط بايد تيم وركمونو قوي كنيم -
ramses kabir چه خوبه تجربياتتونو در ميون ميذارين
بچه ها همدل شيم خيلي تيم خوبي ميشيما فقط بايد تيم وركمونو قوي كنيم@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها همدل شيم خيلي تيم خوبي ميشيما فقط بايد تيم وركمونو قوي كنيممن یه اینستا داشتم حدود2000تا فالوداشت ولی بعد شهادت سردار به طور کامل مسدود شد
-
نظرتونو نگفتین؟
-
در مورد پیشنهاد کتاب
https://khedmatgozaran.com/11660/ashti-ba-imam-asr/ -
نظرتونو نگفتین؟
-
نظرتونو نگفتین؟
-
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه -
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه -
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایهبخونیمش
-
بچه ها همدل شيم خيلي تيم خوبي ميشيما فقط بايد تيم وركمونو قوي كنيم@خانوم-وكيل
نگاه مثلا تو آمریکا میدونی جو چطوریه
اونجا چون همه ی ادیان آزاد هستن و هر دین توانایی تبلیغ برای خودش رو داره (حتی شیطان پرستان) و هر کدوم یه شبکه جداگونه برای خودشون تاسیس کردن و همه نوع کتاب تو اونجا آزاد هست که فروخته شه و یک فرد عادی در اون کشور مورد هجوم عقاید مختلف قرار میگیره و تو این معرکه گیر میکنه که کدوم عقیده است که برتره مثلا ما خدا پرستا یا اون شیطان پرستا چون هر کدومش یکی دیگه رو نفی میکنن و این باعث سر در گمی بین افراد میشه چون من با خیلی از اونا که حرف میزدم متوجه این شدم که اونا تو عقاید پایه ای مشکل دارن و باید ابتدا از عقاید پایه ایشون کار کرد و بعدش بریم سراغ فرعیات -
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدم -
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدم@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدممال ادم شیطان پرستیه