اللهم عجل لولیک الفرج
-
Gole Narges اره جز اونا
-
فعلا دوستان
نتیجه بحثو بعدا باهم بش میرسیم
هر چی که نظر جمع باشه -
دوستان هدفتون رو مشخص کنین
برای شناخت امام زمان به دیگر ادیان
چی کار کنیم وچطور؟@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
چی کار کنیم وچطور؟من ميگم تو مراحل تبليغ از اساس خودمونم يه دور عقايدمونو بازبيني ميكنيم
-
چی کار کنیم وچطور؟@Fighter-Bad بابا چرا نمیگیرید میگم اکثرا تو عقاید پایه ای مشکل دارن مثلا معاد که سوال خیلیاشون اینه که چرا ما دنیایی رو براش زحمت بکشیم که نه کسی رفته و ن کسی برگشته و با چه تضمینی شما میگید که ما باید این کارو کنیم در صورتی که میتونیم توی این دنیا بهترین کار ها رو برای خودمون انجام بدیم و از زندگی لذت ببریم من میگم اول به سوالات پایه ای باید جواب داد ن سریع بریم سر فرعیات اونا که مثل ما نیستن که بیست و چهار ساعت مسجد و یا حاج آقا ها دارن بهمون درس میدن و یا کتاب دین و زندگی داشته باشیم و این جور چیزا بابا من میگم اونا حتی اگه یه مرد با لباس عربی بره تو اتوبوس همشون فرار میکنن میخوای در جا بیان تحقیق کنن بچه امام یازدهم شیعیان کیه بابا این چه حرفیه شما میزنید
-
یه کار جالب و تازه باشه
کانال یا گروه تلگرامی بزنیم خارجیا رو بیارم هدایتشون کنیم -
یه کار جالب و تازه باشه
کانال یا گروه تلگرامی بزنیم خارجیا رو بیارم هدایتشون کنیم -
@jahad-20
-
Do you know a ruler, who is not resided in palaces, doesn’t commit slavery, is forgiving and merciful to penitents and no one shall be oppressed under his rule? These are
some of the virtues of promised savior.For him, God will simplify all complexities and solve all problems and will reveal all treasures the earth holds.
He will defeat every tyrant. Through him will God fill the world with justice, as it is full of injustice now.Numerous gifts will descend from the sky, and the blessings of the Earth will be opened and its treasures will be extracted at the Reappearance era. Science, industry and technology will be developed amazingly and people’s knowledge will be completed.
Who is the Promised ? The Promised Mehdi is the son of the 11th light of the infallibility of Imamte Hassan Askari. His Imamate, then his father, will continue behind the scenes of absence so that the people of the world will feel the need for their presence with all their hearts.
آیا می دانید یک حاکمی ، که در کاخها اقامت ندارد ، به بردگی نمی پردازد ، نسبت به مجازات ها آمرزنده و مهربان است و هیچ کس تحت حاکمیت وی ظلم نمی شود؟ اینها برخی از فضایل نجات دهنده موعود است.
برای او ، خداوند تمام پیچیدگی ها را ساده کرده و همه مشکلات را حل می کند و تمام گنجینه های زمین را فاش می کند. او هر ظالمی را شکست خواهد داد. خداوند به واسطه او جهان را با عدالت پر خواهد کرد ، همانطور که اکنون پر از بی عدالتی است.
هدایای بی شماری از آسمان فرود خواهد آمد و نعمت های زمین گشوده خواهد شد و گنج های آن در دوره ظهور استخراج می شود. علم ، صنعت و فناوری شگفت آور توسعه خواهد یافت و دانش مردم به اتمام می رسد.
موعود کیست؟ مهدی موعود فرزند یازدهمین نور از عصمت امامت حسن عسکری است. امامت او ، پس از آن پدر ، در پشت پرده غیبت ادامه خواهد یافت تا مردم جهان با تمام وجود نیاز به حضور خود را احساس کنند.
عالیه بود زهرا فکر کنم به لحاظ چینش اینم بد نباشه
@jahad-20 -
Do you know a ruler, who is not resided in palaces, doesn’t commit slavery, is forgiving and merciful to penitents and no one shall be oppressed under his rule? These are
some of the virtues of promised savior.For him, God will simplify all complexities and solve all problems and will reveal all treasures the earth holds.
He will defeat every tyrant. Through him will God fill the world with justice, as it is full of injustice now.Numerous gifts will descend from the sky, and the blessings of the Earth will be opened and its treasures will be extracted at the Reappearance era. Science, industry and technology will be developed amazingly and people’s knowledge will be completed.
Who is the Promised ? The Promised Mehdi is the son of the 11th light of the infallibility of Imamte Hassan Askari. His Imamate, then his father, will continue behind the scenes of absence so that the people of the world will feel the need for their presence with all their hearts.
آیا می دانید یک حاکمی ، که در کاخها اقامت ندارد ، به بردگی نمی پردازد ، نسبت به مجازات ها آمرزنده و مهربان است و هیچ کس تحت حاکمیت وی ظلم نمی شود؟ اینها برخی از فضایل نجات دهنده موعود است.
برای او ، خداوند تمام پیچیدگی ها را ساده کرده و همه مشکلات را حل می کند و تمام گنجینه های زمین را فاش می کند. او هر ظالمی را شکست خواهد داد. خداوند به واسطه او جهان را با عدالت پر خواهد کرد ، همانطور که اکنون پر از بی عدالتی است.
هدایای بی شماری از آسمان فرود خواهد آمد و نعمت های زمین گشوده خواهد شد و گنج های آن در دوره ظهور استخراج می شود. علم ، صنعت و فناوری شگفت آور توسعه خواهد یافت و دانش مردم به اتمام می رسد.
موعود کیست؟ مهدی موعود فرزند یازدهمین نور از عصمت امامت حسن عسکری است. امامت او ، پس از آن پدر ، در پشت پرده غیبت ادامه خواهد یافت تا مردم جهان با تمام وجود نیاز به حضور خود را احساس کنند.
عالیه بود زهرا فکر کنم به لحاظ چینش اینم بد نباشه
@jahad-20Gole Narges من اونو فرستادم
اون مشکلی داشت؟ -
@خانوم-وكيل
منم در جریان بزارید
تو پی وی بفرستین صب ببینم -
Gole Narges من اونو فرستادم
اون مشکلی داشت؟ -
@jahad-20 ها برام نیومده
این همون متنیه که تو تاپیک گذاشتی منشنم کردی
جای پارگرافارو عوض کردمGole Narges اره میدونم ولی من با اون چینشی که خودم فرستادم اینجا پست کردم
-
Gole Narges اره میدونم ولی من با اون چینشی که خودم فرستادم اینجا پست کردم
-
آقایان، خانما...
مشکل ما اینه که میخوایم مستقیم دیگران رو تغییر بدیم،
این یعنی بدون گذر از پله اول میخوایم بریم پله سوم چهارم
@Fighter-Bad
@حسین-81
@خانوم-وكيل
Winner
ramses kabir
@jahad-20Gole Narges الان چه کنیم ؟