اللهم عجل لولیک الفرج
-
ظهور نزدیکه
-
ramses kabir جهاد جان پست كرد
-
@خانوم-وكيل کدوم جمله مشکل داشت عزیزم
من صدبار اینجا گفتم خوبه؟ خوبه ؟
کسی جواب نداد
تو بگو من پاک میکنم@jahad-20 ؟؟
-
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Winner اره این متن پایین ودوستمون فرستادم من جمله هاش وکنار هم گذاشتم خوب نشده؟
راستش من همه متن ها رو درس نخوندم
ولی ی چیزی رو در نظر بگیرین اینکه اون ها تصویرشون از موعود با تصویر ما از موعود خیلی فرق داره
مسیحی ها معتقدن ک موعود حضرت مسیح هستن ولی ما معتقدیم موعود اصلی امام زمان هستن و همراه ایشون حضرت مسیح (و احتمالا حضرت خضر) هم ظهور میکنن
ولی خوب راستش اونا درک درستی از حضرت مهدی ندارن
ب نظر من برا اینکه حضرت مهدی رو بهشون معرفی کنیم اول باید بهشون ی کمی اسلام رو معرفی کنیم و بگیم ما هم مثل شما حقانیت حضر مسیح رو قبول داریم و ب فرمان خدا و حضرت مسیح ما پیرو اخرین پیامبر هستیم ک ایشون هم مژده آمدن موعود رو دادن ک اسم این موعود حضرت مهدی هست ک انروز میلاد ایشون هست و...
و اینکه ما هم مثل شما معتقدیم ک در اخر الزمان حضرت مسیح هم همراه حضرت حجه ظهور میکنند...
و ب نظرم صلح طلب بودن مسلمون ها و امام زمان هم موضوع مهمیه ک میتونه مطرح بشهو اینکه ب نظرم ی شروع خوب خیلی مهمه
مثلا پیشنهاد من اینهب نام خدا
سلام دوست من
تو مسیحی هستی و من مسلمانم
شاید ب نظر بیاد ما خیلی با هم متفاوتیم ولی راستش فکر کنم تو ی چیز خیلی با هم اشتراک داریم !
موعود
و اینکه این جهان نیاز ب موعود داره
و....اینم بگم
درسته رسانه های غربی شدیدا اسرار دارن وانمود کنن منجی وجود نداره یا ادم خشن و.... ایی هست (اعوذ ب الله) ولی خود مسیحی ها شدیدا مشتاق اومدن منحی هستنو اینکه ب نظرم حتما ی فیلمی هست ک مسیحی هایی ک ۹۹ درصدشون جوون هستن دور هم تو ی استادیوم جمع شدن و دارن برای اومدن منجی (برای اون ها حضرت مسیح) دعا میکنن و گریه شون هم میگیره ب خاطر عطشی ک ب اوندن منجی دارن...
-
@خانوم-وكيل
احسنتم و تبارک الله احسنم خالقینramses kabir و من الله توفيق
-
@خانوم-وكيل کدوم جمله مشکل داشت عزیزم
من صدبار اینجا گفتم خوبه؟ خوبه ؟
کسی جواب نداد
تو بگو من پاک میکنم -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Winner اره این متن پایین ودوستمون فرستادم من جمله هاش وکنار هم گذاشتم خوب نشده؟
راستش من همه متن ها رو درس نخوندم
ولی ی چیزی رو در نظر بگیرین اینکه اون ها تصویرشون از موعود با تصویر ما از موعود خیلی فرق داره
مسیحی ها معتقدن ک موعود حضرت مسیح هستن ولی ما معتقدیم موعود اصلی امام زمان هستن و همراه ایشون حضرت مسیح (و احتمالا حضرت خضر) هم ظهور میکنن
ولی خوب راستش اونا درک درستی از حضرت مهدی ندارن
ب نظر من برا اینکه حضرت مهدی رو بهشون معرفی کنیم اول باید بهشون ی کمی اسلام رو معرفی کنیم و بگیم ما هم مثل شما حقانیت حضر مسیح رو قبول داریم و ب فرمان خدا و حضرت مسیح ما پیرو اخرین پیامبر هستیم ک ایشون هم مژده آمدن موعود رو دادن ک اسم این موعود حضرت مهدی هست ک انروز میلاد ایشون هست و...
و اینکه ما هم مثل شما معتقدیم ک در اخر الزمان حضرت مسیح هم همراه حضرت حجه ظهور میکنند...
و ب نظرم صلح طلب بودن مسلمون ها و امام زمان هم موضوع مهمیه ک میتونه مطرح بشهو اینکه ب نظرم ی شروع خوب خیلی مهمه
مثلا پیشنهاد من اینهب نام خدا
سلام دوست من
تو مسیحی هستی و من مسلمانم
شاید ب نظر بیاد ما خیلی با هم متفاوتیم ولی راستش فکر کنم تو ی چیز خیلی با هم اشتراک داریم !
موعود
و اینکه این جهان نیاز ب موعود داره
و....اینم بگم
درسته رسانه های غربی شدیدا اسرار دارن وانمود کنن منجی وجود نداره یا ادم خشن و.... ایی هست (اعوذ ب الله) ولی خود مسیحی ها شدیدا مشتاق اومدن منحی هستنو اینکه ب نظرم حتما ی فیلمی هست ک مسیحی هایی ک ۹۹ درصدشون جوون هستن دور هم تو ی استادیوم جمع شدن و دارن برای اومدن منجی (برای اون ها حضرت مسیح) دعا میکنن و گریه شون هم میگیره ب خاطر عطشی ک ب اوندن منجی دارن...
-
@jahad-20 جهاد سلام
-
@jahad-20 جهاد سلام
دکتر علی ف سلام
-
دکتر علی ف سلام
@jahad-20 باز هم سلام میدونی چیه داشتم تموم شب به تو فکر میکردم
-
@jahad-20 باز هم سلام میدونی چیه داشتم تموم شب به تو فکر میکردم
دکتر علی ف چرا؟
-
دوستات اگه میخوایید تصویری از موعود مسیحیان ببینید لطفا سریال messiah از شرکت نت فیلیکس مشاهده بشه
-
دکتر علی ف چرا؟
@jahad-20 نمیدونم چرا به خاطرت اسم شهیدمونه
-
دوستات اگه میخوایید تصویری از موعود مسیحیان ببینید لطفا سریال messiah از شرکت نت فیلیکس مشاهده بشه
ramses kabir میتونی خودت قرار بده
-
جهاد جهاد جهاد جهاد
-
جهاد جهاد جهاد جهاد
دکتر علی ف بله؟
-
حجمش زیاد هست و نت به اون اندازه ندارم البته سریال از قسمت ۷ به بعد و شیش به بعد جون میگیره
-
حجمش زیاد هست و نت به اون اندازه ندارم البته سریال از قسمت ۷ به بعد و شیش به بعد جون میگیره
ramses kabir اقا یدونه عکس سریال که نمیخوام