اللهم عجل لولیک الفرج
-
این متنو کی نوشته؟
دکتر علی ف چطور؟
-
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Winner اره این متن پایین ودوستمون فرستادم من جمله هاش وکنار هم گذاشتم خوب نشده؟
راستش من همه متن ها رو درس نخوندم
ولی ی چیزی رو در نظر بگیرین اینکه اون ها تصویرشون از موعود با تصویر ما از موعود خیلی فرق داره
مسیحی ها معتقدن ک موعود حضرت مسیح هستن ولی ما معتقدیم موعود اصلی امام زمان هستن و همراه ایشون حضرت مسیح (و احتمالا حضرت خضر) هم ظهور میکنن
ولی خوب راستش اونا درک درستی از حضرت مهدی ندارن
ب نظر من برا اینکه حضرت مهدی رو بهشون معرفی کنیم اول باید بهشون ی کمی اسلام رو معرفی کنیم و بگیم ما هم مثل شما حقانیت حضر مسیح رو قبول داریم و ب فرمان خدا و حضرت مسیح ما پیرو اخرین پیامبر هستیم ک ایشون هم مژده آمدن موعود رو دادن ک اسم این موعود حضرت مهدی هست ک انروز میلاد ایشون هست و...
و اینکه ما هم مثل شما معتقدیم ک در اخر الزمان حضرت مسیح هم همراه حضرت حجه ظهور میکنند...
و ب نظرم صلح طلب بودن مسلمون ها و امام زمان هم موضوع مهمیه ک میتونه مطرح بشهو اینکه ب نظرم ی شروع خوب خیلی مهمه
مثلا پیشنهاد من اینهب نام خدا
سلام دوست من
تو مسیحی هستی و من مسلمانم
شاید ب نظر بیاد ما خیلی با هم متفاوتیم ولی راستش فکر کنم تو ی چیز خیلی با هم اشتراک داریم !
موعود
و اینکه این جهان نیاز ب موعود داره
و....اینم بگم
درسته رسانه های غربی شدیدا اسرار دارن وانمود کنن منجی وجود نداره یا ادم خشن و.... ایی هست (اعوذ ب الله) ولی خود مسیحی ها شدیدا مشتاق اومدن منحی هستنو اینکه ب نظرم حتما ی فیلمی هست ک مسیحی هایی ک ۹۹ درصدشون جوون هستن دور هم تو ی استادیوم جمع شدن و دارن برای اومدن منجی (برای اون ها حضرت مسیح) دعا میکنن و گریه شون هم میگیره ب خاطر عطشی ک ب اوندن منجی دارن...
-
دکتر علی ف چطور؟
@jahad-20 خیلی درجه یکه
-
@jahad-20 خیلی درجه یکه
دکتر علی ف فقط یکم ویرایش بنظرم میخواد
-
@jahad-20 خیلی درجه یکه
دکتر علی ف Gole Narges ایشون
البته اگه اون متنی رو که من فرستادم وبگین -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
In the name of God .. Who is the Promised Mahdi? The Promised Mehdi is the son of the 11th light of the infallibility of Imamte Hassan Askari. His Imamate, then his father, will continue behind the scenes of absence so that the people of the world will feel the need for their presence with all their hearts. he will come..
For him, God will simplify all complexities and solve all problems and will reveal all treasures the earth holds.
He will defeat every tyrant. Through him will God fill the world with justice, as it is full of injustice nowDo you know a ruler, who is not resided in palaces, doesn’t commit slavery, is forgiving and merciful to penitents and no one shall be oppressed under his rule? These are
some of the virtues of promised savior.
Numerous gifts will descend from the sky, and the blessings of the Earth will be opened and its treasures will be extracted at the Reappearance era. Science, industry and technology will be developed amazingly and people’s knowledge will be completedGole Narges
@خانوم-وكيل -
Gole Narges سالام
-
دکتر علی ف Gole Narges ایشون
البته اگه اون متنی رو که من فرستادم وبگین@jahad-20 چی
-
@jahad-20 چی
دکتر علی ف متوجه نشدم ؟
-
Gole Narges سالام
دکتر علی ف
سلام -
@خانوم-وكيل سلام راستی اگه میخوایید در مورد قیام امام حسین و البته قیام بزرگ حضرت مهدی در انجیل بدونید میتونید واژ son of man رو در گوگل جستجو کنید
-
بیاین برنامه ریزی کنیم برای خود سازی..
یک مومن تمام لحظات زندگیش برنامه داره،
یک لحظه هم به بطالت نمیگذرونهGole Narges اره واقعا
-
دکتر علی ف
سلامGole Narges سلام
-
Gole Narges اره واقعا
-
@خانوم-وكيل البته اولش اسم یه تابلو نقاشی هست ولی بعوش میتونی در موردش بخونی
-