اللهم عجل لولیک الفرج
-
دکتر علی ف سرچ كنين خودتون اسم فيلم كه مشخصه
@خانوم-وكيل بابا چرا ناراحت میشید؟
-
@خانوم-وكيل بابا چرا ناراحت میشید؟
دکتر علی ف چرا همه فكر ميكنن من ناراحتم وقتي خنده نميذارم
ناراحت نيستم بخدا -
دکتر علی ف چرا همه فكر ميكنن من ناراحتم وقتي خنده نميذارم
ناراحت نيستم بخدا@خانوم-وكيل همیشه همین طور خندون بمونید
-
ramses kabir توروخدا بازم از اين اطلاعات داشتين بهمون بگين من لازمم ميشه
@خانوم-وكيل چشم حتما راستی میدونستی تو اکثر کشور های اروپایی مردم از یهودیان بدشون میاد مثلا تو فرانسه به جای اینکه برای یهود کلمه juif رو به کار ببرن برای یهودیا اکثرا اون رو واروونه میگن چون این یه جور بی احترامی به یهودیه
-
@خانوم-وكيل چشم حتما راستی میدونستی تو اکثر کشور های اروپایی مردم از یهودیان بدشون میاد مثلا تو فرانسه به جای اینکه برای یهود کلمه juif رو به کار ببرن برای یهودیا اکثرا اون رو واروونه میگن چون این یه جور بی احترامی به یهودیه
ramses kabir يهوديا هم به مسلمونا و مسيحيا ميگن گيوم يعني حيوان نجس
-
ramses kabir یه عکس از چهرشون ندارین؟ببخشید شما رو به زحمت انداختم
دکتر علی ف چرا اتفاقا این بازیگر اسمش در واقعیت مهدی هست اما در فیلم مسیح صداش میکنن
-
-
دکتر علی ف چرا اتفاقا این بازیگر اسمش در واقعیت مهدی هست اما در فیلم مسیح صداش میکنن
ramses kabir آقا من به نظر منتقداش نگاه کردم گفته بودم این فیلم ضدایرانیه
-
تو این فیلم سکانس های زیادی وجود داره که این منجی توانایی صحبت با تمام زبان ها رو داره و حتی در یک سکانس به زبان فارسی صحبت میکنه البته افتضاح بود لهجه اش
-
تو این فیلم سکانس های زیادی وجود داره که این منجی توانایی صحبت با تمام زبان ها رو داره و حتی در یک سکانس به زبان فارسی صحبت میکنه البته افتضاح بود لهجه اش
ramses kabir نه گفته بودند دجال ایرانی
-
ramses kabir آقا من به نظر منتقداش نگاه کردم گفته بودم این فیلم ضدایرانیه
دکتر علی ف
دقیقا ایشون مثلا در ایران بزرگ شده و دست آموخته ایران و روسیه است و ووو -
دکتر علی ف
دقیقا ایشون مثلا در ایران بزرگ شده و دست آموخته ایران و روسیه است و وووramses kabir چه عجب اخرش چی میشیه تو این سریال
-
ramses kabir چه عجب اخرش چی میشیه تو این سریال
دکتر علی ف فعلا فصل اوشه و اخر فصل اول به جایی میرسه که حتی رعیس جمهور آمریکا هم به پای ایشون زانو میزنه (مثلا تو فیلم رعیس جمهور فردی نسبتا مذهبی است)و آمریکا دچار نابودی میشه که قبلش مسیح به آمریکا هشدار داده بود در این باره
-
ramses kabir نه گفته بودند دجال ایرانی
دکتر علی ف البته میخواد نابود بشه
-
دکتر علی ف فعلا فصل اوشه و اخر فصل اول به جایی میرسه که حتی رعیس جمهور آمریکا هم به پای ایشون زانو میزنه (مثلا تو فیلم رعیس جمهور فردی نسبتا مذهبی است)و آمریکا دچار نابودی میشه که قبلش مسیح به آمریکا هشدار داده بود در این باره
ramses kabir ممنون
-
دکتر علی ف البته میخواد نابود بشه
ramses kabir کی
-
خدایا زود ظهور اماممان را نزدیک کن تا به این صهیونیستا بفهمونیم تو دنیا چه خبره
-
This world has a Master who has been witnessing crimes and oppression of tyrants against the innocent people. Soon all these injustices will be answered by the coming of Jesus and Mahdi
#ThePromisedSaviour
هذا العالم الذي شهد قرونًا من الجرائم والظلم بحق الناس البريئة، يحكمه ربٌ سينشر عدالته بظهور المهدي والمسيح علیهما السلام ،
ان شاء الله.
#؟اللهم_عجل_لوليك_الفرج این جهان صاحبی دارد که قرن هاست شاهد جنایات و ظلم ستمگران علیه انسان های بی گناه است. روزی به همین زودی (ان شاء الله ) با آمدن مهدی و مسیح علیهما السلام ، جواب این همه بی عدالتی داده خواهد شد
#ThePromisedSaviour