سلام دوستانی که امسال قراره برن یازدهم به شما هم گفتن امتحانات یازدهم نهاییه؟یا فقط مدرسه ماست که هی داره گوشزد میکنه🥲
هیچ جاهم درست حسابی توضیح ندادن درباره این.الان موندیم همه کتابارو دونه به دونه حفظ کنیم یا نه فقط سوالای معلم رو...
مخصوصا کتاب تاریخ و زمینش🥴
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز
راستش من این تاپیک رو زدم که همه رفیقای گل آلایی رو جمع کنم اینجا که چکارکنیم؟
که با کمک هم آیندمون رو بسازیم ودرکمال دوستی وصداقت تک تک اجر های دیوار رو بنا کنیم.وبتونیم با هم در برابر مشکلات بایستیم.مثلا یه چیزی مثل
دیوار چین
اما داستان این دیوار بزرگ چیه؟واقعیتش من اول می خواستم عنوان رو بذارم«سازندگان دیوار کنکور۱۴۰۱ » اما وقتی باخودم فکر کردم گفتم موفقیت که فقط کنکورنیست ما
باید در کنار هم در برابر تمام سختی ها ایستادگی کنیم که کنکور فقط یکی از اونهاست.
لذا این تاپیک انشاالله با کمک شما تاریخ انقضا نخواهد داشت و همه در کنار هم بعداز کنکور هم خواهیم ماند.
اما قراره تو این تاپیک چکار کنیم:
۱_یادگیری همه جانبه
ببینید اکثر بچه های کنکوری سعی می کنند که یه منبع برای کنکور انتخاب کنند (خدا وکیلی آدم نمیرسه چند منبع رو با هم بخونه)به خصوص که منابع هم فراووونند.
ما در اینجا می خوایم با همکاری همدیگه چکیده تمام این منابع ها رو بریزم وسط. حالا اینها میتونند قلق تستی ،روش های محاسباتی،کلک های تستی و... باشند منابع هم میتونه از استادای گرانقدر آلا ،استادای عزیز دیگر ،کتاب ها ،حتی مطلب وعکسی توی فضای مجازی اینترنت ،تلگرام و...باشه.همه باهم برای هم
۲_فرصتی برای تدریس برتر
تو اینجا میتونید همون نکات و قلق هایی رو که یاد گرفتید به زبان خودتون تدریس کنید.برای این کار میتونید عکسی رو آپلود کنید و سپس دربارش توضیح بدید یا از صفحه گوشی همراه با آموزش فیلم بگیرید یا پاورپوینت درست کنید ویا...... خلاصه هر جور که مایلید توضیح بدید.تازه با این کار ۱۰برابر بیشتر خودتون یادمیگیرید یعنی بیشتر تو حافظتون میمونه.باور نمی کنید!پس به نمودار زیر نگاه کنید👇IMG_20210723_095518.jpg
۳_شکوفایی ابداعات ونوآوری ها
همه ما قطعاً ابداعات و رموز هایی در یادگیری(هر چند مسخره و خنده دار)برای خودمان گذاشتیم. اینجا میتونیم اینها رو به اشتراک بذاریم.تا همه استفاده کنند.
یادتون باشه بقول آقای موقاری رمز درسی هر چقدر مسخره تر باشه بیشتر تو ذهن میمونه.😂
۴_انتقال تجربیات
همچنین میتونید تجربیاتتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید علی الخصوص دانشجو های عریز خیلی میتونن تو این بخش کمک کنند.
این تاپیک مخصوص چه کسانیه؟
درست تاپیک رو توی راه ابریشم زدم اما این تاپیک مخصوص تمام راه ابریشمیا غیر ابریشمیا ،کنکوری ها و غیر کنکوری ها خلاصه همه همه میتونند اینجا فعالیت کنند.
%(#ff0000)[توجه توجه]!
قوانین:
۱_یکی از کار های بامزه ای که به ذهنم خورده این که مگه ما نمی خوایم این دیوار رو با هم بسازیم .پس برای ساختنش نیاز به آجر داریم.حالا آجر چیه؟
آجر تو این تاپیک به تمام پست های آموزشی(درسی،انگیزشی،غیر درسی و...)گفته میشه.فقط دقت کنید حتما باید آموزشی باشه مثلاً سلام احوال پرسی یا سوال پرسیدن جزو اجر هانمیشه.پس ما به جای پست های آموزشی میگیم آجر شماره فلان. شما هر پست آموزشی که میذارید باید با فاصله از عنوان شماره آجر رو بنویسید.مثل شکل زیر👇👇
IMG_20210723_101749.jpg
شماره آجر رو از کجا بیاریم؟
کافیه شماره آجر آخرین پست های آموزشی رو نگاه کنید
مثلاً اخرین پست، آجر ۲۵بود قاعدتاً شما آجر ۲۶ رو توی پستتون قرار میدید.توجه: حتما چندتا پست اخر رو نگاه کنید ممکن یکی تو آجر گذاری اشتباه کرده باشه
مثلاً اخرین پست ها :۸_۹_۱۰_۱۵
اونی که ۱۵گذاشته در اصل ۱۱هست شما با یه نقل قول
باجمله«شماره آجر شما۱۱بود»اون رواصلاح کنید. که قاطی نشه و ادامه رو شماره گذاری کنید.
فایده این آجر ها چیه؟
فایدش اینه که بعد از مثلاً یکسال اخرین پست آموزشی مثلاشمارش۲۴۵۶
اینطوری میتونیم بفهمیم دیوارمون چقدر پیشرفت کرده و دوستانی که بعدا اضافه می شوند گیج نمیشن و میتونن از همه اجرها استفاده کنند.
یه جورایی میشه مث شناسنامه پست ،میشه راحت پست های آموزشی رو از بقیه جدا کرد.
۲_سعی کنید عنوان های پستاتون برجسته باشه ترجیحا از عنوان های ساده و مستقیم استفاده نکنید.بهتره غیر مستقیم بیان کنید مثلاً میخواین نکته درباره هیدروکربن ها بگید عنوان رو مثلاً بذارید «طلای سیاه»که یکم جذاب تر بشه.
۳_احترام به نظرات همدیگر و پاسخ درست و با حوصله هم از ملزومات این تاپیکه.
در پایان:
دوستان من با تمام وجودم چیز هایی رو که یاد گرفتم با شما به اشتراک میذارم🖐️🖐️
هر کی با این طرح هست بسم الله
#همه_با_هم_برای_هم
من برم کلنگ رو بیارم که طرح رو افتتاح کنیم.🙂
موفق وپیروز باشید.
سلام به همه💞
توی این تاپیک قصد دارم پی دی اف هایی که مدرسه لطف میکنه برامون میفرسته رو به اشتراک بذارم.
تست دروس هستند همراه با پاسخنامه.
https://s19.picofile.com/file/8431235984/4_5909231913842772276.pdf.html
✅ تست دینی سال دهم
◀️ درس های ۷ تا ۹
🔰 همراه با پاسخنامه
👆🏻🪴☘️👆🏻🪴☘️👆🏻
https://s19.picofile.com/file/8431236692/4_6015020243993233742.pdf.html
✅ جزوه تست فارسی سال دهم
◀️ 100 تست از قرابت معنایی
🔰 همراه با پاسخنامه
👆🏻🪴☘️👆🏻🪴☘️👆🏻
انشالله مورد استفاده قرار بگیره.🌹
باز هم هست که کم کم به اشتراک میذارم سر فرصت.
@تجربیا
@انسانیا
@دهم
@دانش-آموزان-آلاء
جمع بندی 90 روزه - تست روز 4 - پنج شنبه - ۲۱ فروردین ۱۳۹۹
-
تست ریست
0001-ZistNeshan98a0004a.pdf -
جلسه 4 - تست فارسی - پنج شنبه - ۲۱ فروردین ۱۳۹۹
تست 76 تا 100 - تعداد تست:25 تست (شماره تست از 76 تا 100)
0002-FarsiNeshan98a0004a.pdf -
جلسه 4 - تست شیمی - پنج شنبه - ۲۱ فروردین ۱۳۹۹
تست 106 تا 140 - تعداد تست:35 تست (شماره تست از 106 تا 140)
0003-ShimiNeshan98a0004a.pdf -
جلسه 4 - تست دین و زندگی - پنج شنبه - ۲۱ فروردین ۱۳۹۹
تست 76 تا 100 - تعداد تست:25 تست (شماره تست از 76 تا 100)
0004-DiniNeshan98-2a0004a.pdf -
مشخصات فایل
دانلود فایل -
مشخصات فایل
دانلود فایل -
مشخصات فایل
دانلود فایل -
مشخصات فایل
دانلود فایل -
مشخصات فایل
دانلود فایل