پرسش پاسخ دستور
-
سوال اول رو خودم میپرسم 😅
توی سوال 12 کسی میدونه چرا خودش بدل میشع ؟!
اخه "خودش" توضیحی برای "پوستس" نمیشه ب نظرم 😶
و اینکه چرا خودش نهاد نیس...ممنون 🙏

رتبه-های-انجمن-آلاء
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
دانش-آموزان-آلاء -
اتفاقا دقیقا خودش توضیحی برای پوستش هست. داره میگه خود پوستش دست کم 15 تومن می ارزه. و اینکه ادامه جمله "دست کم 15 تومن می ارزه" داره در مورد پوستش صحبت میکنه.
@سما-نویدفر در پرسش پاسخ دستور گفته است:
اتفاقا دقیقا خودش توضیحی برای پوستش هست. داره میگه خود پوستش دست کم 15 تومن می ارزه. و اینکه ادامه جمله "دست کم 15 تومن می ارزه" داره در مورد پوستش صحبت میکنه.
خوب نهاد این جمله چی میشه ب نظرتون؟!
قبول خودش نهاد نیس ولی نهاد چیه الان دارن درمور چی حرف میزنن ؟! -
خوب نهاد این جمله چی میشه ب نظرتون؟!
قبول خودش نهاد نیس ولی نهاد چیه الان دارن درمور چی حرف میزنن ؟! -
خب ببین ما توی تعریف بدل داشتیم که دو اسم متفاوت،که برای اشاره به یک مصداق واحد استفاده میشود...مثل : برادرم,علی ،کتاب خرید.. که اینجا برادرم و علی هردو مربوط به یک نفره...حالا توی سوال گفته پوستش،خودش، دست کم......دراینجا هم خودش و پوستش هردو مربوط به پوست میشه..درضمن هردو هم در جمله یک نقش میگیرند وهمچنین از ویژگی های بدل اینه که میتونه در جمله حذف بشه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد..حالا ما اگه خودش رو حذف کنیم ،توی جمله هیچ مشکلی پیش نمیاد... از این ویژگی ها میفهمیم که خودش بدله
:relaxed:
امیدوارم مفید بوده باشه:grinning_face_with_big_eyes: -
خب ببین ما توی تعریف بدل داشتیم که دو اسم متفاوت،که برای اشاره به یک مصداق واحد استفاده میشود...مثل : برادرم,علی ،کتاب خرید.. که اینجا برادرم و علی هردو مربوط به یک نفره...حالا توی سوال گفته پوستش،خودش، دست کم......دراینجا هم خودش و پوستش هردو مربوط به پوست میشه..درضمن هردو هم در جمله یک نقش میگیرند وهمچنین از ویژگی های بدل اینه که میتونه در جمله حذف بشه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد..حالا ما اگه خودش رو حذف کنیم ،توی جمله هیچ مشکلی پیش نمیاد... از این ویژگی ها میفهمیم که خودش بدله
امیدوارم مفید بوده باشه:grinning_face_with_big_eyes:Rasta sadat در پرسش پاسخ دستور گفته است:
امیدوارم مفید بوده باشه:grinning_face_with_big_eyes:ممنون🙏
-
Rasta sadat در پرسش پاسخ دستور گفته است:
امیدوارم مفید بوده باشه:grinning_face_with_big_eyes:ممنون🙏
Winner قابلی نداش:flushed:
-
Winner پوستش نهاده
خو پوست چی 😶
من اگ این برام روشن شه احتنالا کاملا مشکلم حل میشه -
Winner دوست عزیز تا حالا چیزی در مورد گروه نهادی شنیدی؟ پوست هسته گروه اسمی ونهاده و ِش مضاف الیهش که دوتاشون با هم میشن گروه نهادی ...
Winner دوست عزیز تا حالا چیزی در مورد گروه نهادی شنیدی؟ پوست هسته گروه اسمی ونهاده و ِش مضاف الیهش که دوتاشون با هم میشن گروه نهادی ...
خیلی ممنون
بله اینو متوجه شدم
ولی منظورش پوست چیه ؟!
منظورش کت چرمیش هست ؟! -
خیلی ممنون
بله اینو متوجه شدم
ولی منظورش پوست چیه ؟!
منظورش کت چرمیش هست ؟! -
Winner از روی متن احتمالا یه حیوونی چیزی بوده که کشته بودنش و داشتن در مورد پوست اون حیوون صحبت میکردن :)
Winner از روی متن احتمالا یه حیوونی چیزی بوده که کشته بودنش و داشتن در مورد پوست اون حیوون صحبت میکردن :)
دقیقا منم ی همچین چیزی توی ذهنم اومد
خوب ببینید الان فرض کنید ی گوسفند خود گوسفند واقعا همون پوستش هست ؟!😬😬گفتم شاید منظورش کتش بوده اونجوری منم قبول دارم بدله 😬
-
دقیقا منم ی همچین چیزی توی ذهنم اومد
خوب ببینید الان فرض کنید ی گوسفند خود گوسفند واقعا همون پوستش هست ؟!😬😬گفتم شاید منظورش کتش بوده اونجوری منم قبول دارم بدله 😬
-
Winner خب ... پس مشکل به نظر حل شده ست ... :)
فقط یه برداشت اشتباه کوچولو داشتینبله با کمک شما 🙏
والا راستش خودم رو اینجوری توجیه کردم ک احتمالا داره در مورد کتش حرف میرنه اینجدری قبوله ولی اگ در مورد ی حیوون حرف بزنه هنوز مشکل دارم 😬😑😂😂😂😂 -
Winner خب ... پس مشکل به نظر حل شده ست ... :)
فقط یه برداشت اشتباه کوچولو داشتینبله با کمک شما 🙏
والا راستش خودم رو اینجوری توجیه کردم ک احتمالا داره در مورد کتش حرف میرنه اینجدری قبوله ولی اگ در مورد ی حیوون حرف بزنه هنوز مشکل دارم 😬😑😂😂😂😂